Povezane vesti
"Znam čoveka, dobra plata, više od 5.000€ mesečno i ne greje stan?! Kaže, skupo mu! Srpski gastarbajter: Grejanje ovde u…
Kurir 31.01.2025
"Znam čoveka, radi, ima dobru platu, više od 5.000 evra neto mesečno i baš sam pričao s njim pre neki dan i kaže da uopšte ne greje a živi u stanu na poslednjem spratu u zgradi! I pitam ga zašto ne greješ, a napolju minus, a on meni kaže da ne može da… »
Čovek zarađuje 5.000€ mesečno, a zimi sedi u jakni u sobi?! Srbin u Engleskoj šokiran: "Ima klinca i na njemu štedi"
Mondo 31.01.2025
Srpski gastarbajter šokiran je zbog navike Engleza. Srbin koji već deset godina živi i radi u Engleskoj ne može da se načudi jednoj od najvećih razlika u životnim navikama između Balkana i Britanije - štednji na grejanju. Na svom YouTube kanalu redovno… »
Vesti dana »
PROGNOZA VREMENA ZA 19. FEBRUAR: Ujutro mraz, tokom dana do 17 stepeni, uveče kiša
Glas juga pre 50 minutajoš 19 povezanih
Zvezda je autsajder u Francuskoj: Kladionice objavile kvote - evo kakve su šanse crveno-belih protiv Lila!
Kurir pre 46 minutajoš 18 povezanih
Bivši predsednik Južne Koreje Jun Suk Jeol osuđen na doživotni zatvor
N1 Info pre 36 minutajoš 12 povezanih
Upisani prvi nelegalni objekti kroz akciju „Svoj na svome“, za sada bez pritužbi
Ozon pre 15 minutajoš 11 povezanih
Udes rano jutros kod Bubanj Potoka, devojka (26) prevezena na VMA: Hitna pomoć imala čak 111 intervencija
Blic pre 2 satajoš 8 povezanih