Povezane vesti
Ognjen Amidžić i Mina objavili koja je Prva reč koju je izgovorio njihov sin: Perun rekao samo jedno, a roditelji pucaju od…
Blic pre 12 minuta
Ognjen Amidžić uživa u braku sa suprugom Minom Naumović sa kojom je nedavno dobio sina Peruna. Poznati voditelj sada je objavio sliku svog naslednika i otkrio koja je prva reč, koju je njegov i Minin sin izgovorio. "Prva reč je tata" - napisala je… »
"Varao sam": Ognjen Amidžić iza sebe ima dva braka, a evo kako je upoznao Minu: "Počelo je kad sam bio u procesu razvoda"
Blic pre 2 sata
Voditelj Ognjen Amidžić trenutno uživa u ljubavi sa Minom Naumović, a ovo mu je treći brak. Ognjen Amidžić i Mina Naumović prošle godine su postali roditelji sina kojem su dali ime Perun, a voditelj je istakao da je kraj Mine pronašao sve što… »
"Varao sam" Ognjen Amidžić priznao da je bio neveran, otkrio i kada je započeo vezu sa ženom Minom: Sve je počelo da se…
Kurir pre 2 sata
Ognjen Amidžić uživa u trećem braku sa koleginicom Minom Naumović, koja se porodila pre nešto više od 10 meseci i na svet donela dečaka Peruna. Voditelj kaže je u mladosti bio ubeđen da će se samo jednom ženiti, ali se ispostavilo da je tek sa… »
Ognjen Amidžić se pohvalio prvom reči sina Peruna! (FOTO)
Svet plus pre 5 sati
Voditelj Ognjen Amidžić uživa u porodičnoj idili sa suprugom Minom Naumović i sinom Perunom, koji je nedavno izgovorio svoju prvu reč. Ponosni tata nije krio oduševljenje, pa je radosnu vest podelio na društvenim mrežama. "Prva reč je tata… »
Vesti dana »
‘Smrzli smo se, ali idemo do kraja’: Studenti peške iz Inđije, na biciklima iz Beograda ka Novom Sadu
Danas pre 2 satajoš 39 povezanih
KRIK: Skaj poruke, borba u novosadskom SNS-u oko novca i naklonosti Andreja Vučića
Novi magazin pre 4 satijoš 6 povezanih
Odgovor potrošača na visoke cene – bojkot velikih trgovinskih lanaca u Srbiji i regionu
Kamatica pre 17 minutajoš 18 povezanih
Novi incident u Beogradu, studenti se približavaju Novom Sadu
Al Jazeera pre 12 minutajoš 27 povezanih