Povezane vesti
"Varao sam": Ognjen Amidžić iza sebe ima dva braka, a evo kako je upoznao Minu: "Počelo je kad sam bio u procesu razvoda"
Blic 31.01.2025
Voditelj Ognjen Amidžić trenutno uživa u ljubavi sa Minom Naumović, a ovo mu je treći brak. Ognjen Amidžić i Mina Naumović prošle godine su postali roditelji sina kojem su dali ime Perun, a voditelj je istakao da je kraj Mine pronašao sve što je tražio… »
Ognjen Amidžić i Mina objavili koja je Prva reč koju je izgovorio njihov sin: Perun rekao samo jedno, a roditelji pucaju od…
Blic 31.01.2025
Ognjen Amidžić uživa u braku sa suprugom Minom Naumović sa kojom je nedavno dobio sina Peruna. Poznati voditelj sada je objavio sliku svog naslednika i otkrio koja je prva reč, koju je njegov i Minin sin izgovorio. "Prva reč je tata" - napisala je… »
"Varao sam" Ognjen Amidžić priznao da je bio neveran, otkrio i kada je započeo vezu sa ženom Minom: Sve je počelo da se…
Kurir 31.01.2025
Ognjen Amidžić uživa u trećem braku sa koleginicom Minom Naumović, koja se porodila pre nešto više od 10 meseci i na svet donela dečaka Peruna. Voditelj kaže je u mladosti bio ubeđen da će se samo jednom ženiti, ali se ispostavilo da je tek sa Minom… »
Vesti dana »
RHMZ izbacio prognozu za novogodišnju nedelju i ne planirajte ništa dok je ne vidite
Nova pre 1 satjoš 26 povezanih
Marsenić (Novi DSS): Vučić u Ćacilend ulazi kao na privatnu žurku, ostali građani ne
Beta pre 50 minutajoš 23 povezane
Uklonjeni šatori ispred Skupštine, niče “novogodišnje seoce”
Bujanovačke pre 39 minutajoš 18 povezanih
Dijaspora obezbedila Kurtiju ubedljivu pobedu, Gogić: Srpskoj zajednici potrebna podrška Beograda i sveta
Euronews pre 1 satjoš 29 povezanih
Tramp: Rat u Ukrajini bi mogao da se završi za nekoliko nedelja; Zelenski: Mirovni plan dogovoren 90 odsto
RTS pre 1 satjoš 35 povezanih