Повезане вести

"Варао сам": Огњен Амиџић иза себе има два брака, а ево како је упознао Мину: "Почело је кад сам био у процесу развода"

"Варао сам": Огњен Амиџић иза себе има два брака, а ево како је упознао Мину: "Почело је кад сам био у процесу развода"

Блиц 31.01.2025
Водитељ Огњен Амиџић тренутно ужива у љубави са Мином Наумовић, а ово му је трећи брак. Огњен Амиџић и Мина Наумовић прошле године су постали родитељи сина којем су дали име Перун, а водитељ је истакао да је крај Мине… »
Огњен Амиџић и Мина објавили која је Прва реч коју је изговорио њихов син: Перун рекао само једно, а родитељи пуцају од…

Огњен Амиџић и Мина објавили која је Прва реч коју је изговорио њихов син: Перун рекао само једно, а родитељи пуцају од…

Блиц 31.01.2025
Огњен Амиџић ужива у браку са супругом Мином Наумовић са којом је недавно добио сина Перуна. Познати водитељ сада је објавио слику свог наследника и открио која је прва реч, коју је његов и Минин син изговорио. "Прва реч је… »
"Варао сам" Огњен Амиџић признао да је био неверан, открио и када је започео везу са женом Мином: Све је почело да се…

"Варао сам" Огњен Амиџић признао да је био неверан, открио и када је започео везу са женом Мином: Све је почело да се…

Курир 31.01.2025
Огњен Амиџић ужива у трећем браку са колегиницом Мином Наумовић, која се породила пре нешто више од 10 месеци и на свет донела дечака Перуна. Водитељ каже је у младости био убеђен да ће се само једном женити, али се… »

Вести дана »