Povezane vesti
"Nismo mi lokomotiva, već vagon u toj kompoziciji" Vučević o ulozi SNS u velikom pokretu za narod i državu
Kurir 31.01.2025
Predsednik Vlade i predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je za Euronjuz da njegova ostavka na funkciju predsednika Vlade neće uticati na formiranje pokreta za narod i državu, te je ponovio da SNS podržava pokret, kao i da SNS ne… »
"Nismo mi lokomotiva, mi smo vagon": Vučević otkrio da li će njegova ostavka uticati na formiranje pokreta za narod i državu…
Blic 30.01.2025
Predsednik Vlade i predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je večeras da njegova ostavka na funkciju predsednika Vlade neće uticati na formiranje pokreta za narod i državu, te je ponovio da SNS podržava pokret, kao i da SNS ne… »
Vesti dana »
Veliki požar u industrijskoj zoni u Novom Pazaru stavljen pod kontrolu, izgorele fabrike tekstila
RTS pre 21 minutajoš 54 povezane
RHMZ izdao upozorenje na ledenu kišu u Timočkoj krajini, sutra olujni vetar
RTS pre 21 minutajoš 30 povezanih
Prve reči Novaka posle plasmana u osminu finala: I dalje sam sam tu - moja igra je tu! Ništa ne bih menjao!
Kurir pre 5 minutajoš 27 povezanih
Fric eliminisao Vavrinku, veteran se sa pivom u rukama oprostio od Melburna
RTS pre 46 minutajoš 47 povezanih
Evroposlanik Prebilič se sastao u Novom Sadu sa aktivistima optuženim za rušenje ustavnog poretka
Beta pre 26 minutajoš 15 povezanih