Povezane vesti
Beron bio blizu Partizana: "Pristao bih da dođem da me je Zenit pustio"
Sportske.net 31.01.2025
Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Bili Beron otkrio je da je pre nekoliko godina imao ponudu beogradskog Partizana, a da se posao izjalovio samo zbog toga što Zenit u tim trenucima nije želeo da ga pusti u Srbiju. Ljubimac Zvezdine publike igrao je u… »
Bili Beron hteo da izda crvenu zvezdu?! Hteo sam u Partizan, ali Zenit nije hteo da me pusti!
Hot sport 31.01.2025
Šokantna izjava! Bili Beron je u izjavi za Sportal istakao da je pre nekoliko godina želeo da pređe u Partizan, ali da Zenit nije hteo da ga pusti. – Bila je to razočaravajuća situacija za nas. U tom trenutku sam imao dvogodišnji ugovor u Rusiji i… »
"To bi bila druga priča..." LJubimac "delija" otkrio da je imao ponudu od Partizana
Večernje novosti 31.01.2025
Jedan od ljubimaca "delija" oktrio je da ga je u jednom momentu karijere tražio Partizan. foto: M.Vukadinović Amerikanac je istakao da je imao poziv Partizana dok je nastupao za Zenit. - Da je Crvena zvezda došla i ponudila mi nešto, to bi bila druga… »
Bili Beron: Želeo sam u Partizan, ali Zenit me nije pustio
Sport klub 31.01.2025
Nedavno penzionisanog američkog košarkaša Bilija Berona sitnice su delile od toga da obuče dres Partizana. Sjajni bek šuter od 2018. do 2020. godine nastupao je za večitog rivala crno-belih, ekipu Crvene zvezde. Čitava priča oko Beronovog povratka… »
Beron bio na korak od Partizana: "Prešao bih zbog novca, nisu hteli da me puste"
B92 31.01.2025
Bivši košarkaš Crvene zvezde Bili Beron je otkrio da je bio na korak da pojača najvećeg rivala crveno-belih - Partizan. Beron je u razgovoru za "Sportal.rs" istakao da je bio na pragu Partizana, kontakt je postojao, ali upravo se na tome završilo na… »
Ljubimac delija bio na korak od partizana: „Hteo sam da idem ali me klub nije pustio!“
Hot sport 31.01.2025
Amerikanac želeo da igra za Žoca! Bivši košarkaš Crvene zvezde Bili Beron otkrio je da je bio veoma blizu prelaska u Partizan, ali da se transfer nije realizovao jer ga Zenit nije pustio. Beron je u intervjuu za „Sportal.rs“ potvrdio da je… »
Vesti dana »

Uživo protest studenata u Beogradu Promenjeno mesto centralnog okupljanja: Evo gde su najveće kolone i gužve u Beogradu (foto, video)
Blic pre 14 minutajoš 81 povezana

Oglasio se MUP o stanju troje povređenih u Žarkovu, vozač pružao otpor pri hapšenju
Euronews pre 19 minutajoš 21 povezana

Tužilaštvo izdalo nalog za identifikaciju osobe zbog preteće poruke na društvenim mrežama
RTS pre 14 minutajoš 13 povezanih