Повезане вести
Берон био близу Партизана: "Пристао бих да дођем да ме је Зенит пустио"
Спортске.нет 31.01.2025
Некадашњи кошаркаш Црвене звезде Били Берон открио је да је пре неколико година имао понуду београдског Партизана, а да се посао изјаловио само због тога што Зенит у тим тренуцима није желео да га пусти у Србију. Љубимац… »
Били Берон хтео да изда црвену звезду?! Хтео сам у Партизан, али Зенит није хтео да ме пусти!
Хот спорт 31.01.2025
Шокантна изјава! Били Берон је у изјави за Спортал истакао да је пре неколико година желео да пређе у Партизан, али да Зенит није хтео да га пусти. – Била је то разочаравајућа ситуација за нас. У том тренутку сам имао двогодишњи… »
"То би била друга прича..." Љубимац "делија" открио да је имао понуду од Партизана
Вечерње новости 31.01.2025
Један од љубимаца "делија" октрио је да га је у једном моменту каријере тражио Партизан. фото: М.Вукадиновић Американац је истакао да је имао позив Партизана док је наступао за Зенит. - Да је Црвена звезда дошла и понудила ми… »
Били Берон: Желео сам у Партизан, али Зенит ме није пустио
Спорт клуб 31.01.2025
Недавно пензионисаног америчког кошаркаша Билија Берона ситнице су делиле од тога да обуче дрес Партизана. Сјајни бек шутер од 2018. до 2020. године наступао је за вечитог ривала црно-белих, екипу Црвене звезде. Читава прича око… »
Берон био на корак од Партизана: "Прешао бих због новца, нису хтели да ме пусте"
Б92 31.01.2025
Бивши кошаркаш Црвене звезде Били Берон је открио да је био на корак да појача највећег ривала црвено-белих - Партизан. Берон је у разговору за "Спортал.рс" истакао да је био на прагу Партизана, контакт је постојао, али управо се… »
Љубимац делија био на корак од партизана: „Хтео сам да идем али ме клуб није пустио!“
Хот спорт 31.01.2025
Американац желео да игра за Жоца! Бивши кошаркаш Црвене звезде Били Берон открио је да је био веома близу преласка у Партизан, али да се трансфер није реализовао јер га Зенит није пустио. Берон је у интервјуу за „Спортал.рс“… »
Вести дана »

Кијевски режим на мукама – свака следец́а понуда биц́е гора | Свет са Спутњиком
Спутник пре 21 минутајош 27 повезаних

Омбудсман у Окружном затвору у Новом Саду разговарао с притвореним учесницима протеста
Нова пре 2 сатајош 42 повезане

Алексић (НПС) писао међународној заједници, тражи да не жмуре на кршење људских права у Србији
Бета пре 2 сатајош 27 повезаних

Академски пленум реаговао на изјаве Ане Брнабић о трагедији у Новом Саду
Глас Шумадије пре 2 сатајош 22 повезане