Povezane vesti
Maćeha Stefana Karića u bolnici: Osman objavio sliku, podbradak joj je u zavojima, lice s flasterima: Da sam manje jela i…
Kurir 31.01.2025
Supruga Osmana Karića i maćeha Stefana Karića, Kristina Karić, izvršila je estetsku operaciju. Ona se prepustila doktoru koji je izvršio određene korekcije na njenom licu. Fotografiju sa klinike nastalu nakon operacije objavio je na Instagramu njen… »
(Foto) maćeha Stefana Karića u bolnici: Kristina u zavojima i podlivima: "Da sam manje jela, ne bih bila kod doktora"
Blic 31.01.2025
Rijaliti učesnik Stefan Karić oduvek je isticao koliko je vezan za oca Osmana, ali i maćehu Kristinu koja je imala veliki uticaj u njegovom životu. Otac Stefana Karića, Osman, veoma je aktivan na društvenim mrežama gde je sada iznenadio sve kada je… »
Vesti dana »
"Hvalili ste tog Murinena, a mi"! Trener FMP-a grmeo nakon poraza od Spartaka - evo šta je rekao o suđenju!
Kurir pre 1 danjoš 33 povezane
Mlada španska nada Rafael Hodar preokretom najboljeg rezultata u karijeri
RTS pre 7 satijoš 68 povezanih
Luda drama u Nišu! Spartak i FMP odigrali finale za infartk - titula šampiona Srbije na kraju ipak otišla u Suboticu!
Kurir pre 6 satijoš 40 povezanih
"Ne treba dizati buku, već da savijemo vrat": Veljko Paunović o debaklu protiv Zelenortskih Ostrva
Mondo pre 6 satijoš 20 povezanih