Povezane vesti
"Nastavićemo borbu protiv korupcije" Predsednik Vučić: Uvek postoje razlozi za demonstracije, mi se ponašamo kao…
Kurir 31.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će nastaviti žestoko da se bori protiv korupcije, kao i da razlozi za demonstracije uvek postoje. - Što se tiče internih stvari, svaka zemlja ih ima. Od 2014. godine mi 7 ili 8 meseci svake godine… »
Vučić o protestima: Nikad ne primenjujemo fizičku silu, odgovaraćemo samo na nasilne akte
NIN 31.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da država neće primenjivati fizičku silu nad učesnicima protesta i blokada i da će odgovarati "samo na nasilne akte". Vučić je na zajedničkoj konferenciji za novinare s italijanskim ministrom… »
Vučić o protestima: Nikad ne primenjujemo fizičku silu
Nova 31.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da država neće primenjivati fizičku silu nad učesnicima protesta i blokada i da će odgovarati "samo na nasilne akte". Vučić je na zajedničkoj konferenciji za novinare s italijanskim ministrom… »
Vesti dana »

Studenti marširaju ka Beogradu, u glavnom gradu akcija "Sindikati, ili ste uz nas, ili ste bez nas"
RTS pre 1 satjoš 30 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 8 satijoš 14 povezanih

Studenti u blokadi: "Finalni skup" nije 15. marta, mi ne pravimo završne korake, pravimo tektonske promene
NIN pre 10 satijoš 11 povezanih

Anketna komisija: Firma koja je potpisala da je stanica u Novom Sadu bezbedna za otvaranje, radi i na nuklearnom programu u Srbiji
Danas pre 8 satijoš 8 povezanih

Probudite se uz Euronews Jutro: Kako će se razvijati politička situacija u Bosni i Hercegovini?
Euronews pre 56 minutajoš 55 povezanih