Повезане вести

"Наставићемо борбу против корупције" Председник Вучић: Увек постоје разлози за демонстрације, ми се понашамо као демократска…

"Наставићемо борбу против корупције" Председник Вучић: Увек постоје разлози за демонстрације, ми се понашамо као демократска…

Курир 31.01.2025
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да ће наставити жестоко да се бори против корупције, као и да разлози за демонстрације увек постоје. - Што се тиче интерних ствари, свака земља их има. Од 2014. године ми 7 или 8… »
Вучић о протестима: Никад не примењујемо физичку силу, одговараћемо само на насилне акте

Вучић о протестима: Никад не примењујемо физичку силу, одговараћемо само на насилне акте

НИН 31.01.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да држава неће примењивати физичку силу над учесницима протеста и блокада и да ће одговарати "само на насилне акте". Вучић је на заједничкој конференцији за новинаре с италијанским… »
Вучић о протестима: Никад не примењујемо физичку силу

Вучић о протестима: Никад не примењујемо физичку силу

Нова 31.01.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да држава неће примењивати физичку силу над учесницима протеста и блокада и да ће одговарати "само на насилне акте". Вучић је на заједничкој конференцији за новинаре с… »

Вести дана »