Повезане вести

Састанак Гренела и Трампа у Овалној соби: О чему су разговарали?

Састанак Гренела и Трампа у Овалној соби: О чему су разговарали?

Еуроневс 31.01.2025
Ричард Гренел, којег је председник САД Доналд Трамп назначио као свог изасланика за специјалне мисије, објавио је фотографију са састанка са шефом Беле куће у Овалној соби. "Управо сам изашао са састанка у Овалној соби са… »
Трамп одржао састанак са гренелом: Будући изасланик шефа Беле куће за специјалне мисије објавио фотографију из Овалне собе…

Трамп одржао састанак са гренелом: Будући изасланик шефа Беле куће за специјалне мисије објавио фотографију из Овалне собе…

Курир 31.01.2025
Ричард Гренел, који ће током другог мандата америчког председника Доналда Трампа бити његов изасланик за специјалне мисије, објавио је фотографију са састанка са шефом Беле куће у Овалној соби. - Управо сам изашао са састанка у… »
Гренел причао са Трампом: "Неће бити добро ако Курти остане на власти"

Гренел причао са Трампом: "Неће бити добро ако Курти остане на власти"

Б92 31.01.2025
Изасланик председника САД за специјалне мисије Ричард Гренел саопштио је да је разговарао данас у Белој кући са новим америчким председником Доналдом Трампом, који је, како истиче, фокусиран на оно што је најбоље за Америку и… »
Ричард Гренел објавио фотографију са Трампом: После састанка је имао јасну поруку

Ричард Гренел објавио фотографију са Трампом: После састанка је имао јасну поруку

Телеграф 31.01.2025
Препоручујемо. Ричард Гренел, изасланик председника САД Доналда Трампа за специјалне мисије, објавио је на свом КС налогу фотографију са састанка њих двојице који се десио у Овалној соби Беле куће. "Управо сам изашао са састанка… »

Вести дана »