Povezane vesti
Ana Nikolić otkazala nastup zbog zdravstvenih problema: Pevačica se oglasila na Instagramu!
Svet plus pre 3 sata
Pevačica Ana Nikolić obratila se svojim pratiocima na Instagramu kako bi ih obavestila da, zbog zdravstvenih problema, nažalost mora da otkaže unapred zakazan nastup u Austriji. Ova vest iznenadila je njene fanove, a Ana je u svojoj objavi izrazila… »
Ana Nikolić otkazala nastup: Narušeno joj zdravstveno stanje
B92 pre 2 sata
Pevačica Ana Nikolić objavila je na svom Instagram profilu da je morala da oktaže nastup u Lincu zbog zdravstvenog stanja. Pevačica se nedavno ponovo vratila aktivnom nastupanju, ali je sada bila primorana da oktaže nastup u, kako kaže, njenom… »
Ana Nikolić zbog narušenog zdravlja otkazala koncert, odmah se oglasila: "Pobediću i ono što je bilo nepobedivo"
Blic pre 6 sati
Pevačica Ana Nikolić oglasila se na svom Instagram profilu gde je otkrila da je zbog zdravstvenih razloga prinuđena da otkaže zakazan nastup. Naime, kako je Ana istakla, zbog nepredviđenih okolnosti prinuđena je da otkaže koncert u Austriji. - Na… »
Ana Nikolić otkazala koncert u Lincu! Zbog zdravstvenog stanja nije sposobna da nastupi: Vratila sam se na velika vrata da…
Kurir pre 6 sati
Ana Nikolić otkazala je nastup u Lincu. Ona se oglasila na svom Instagram profilu gde je objavila da je zbog zdravstvenih problema morala da donese ovu odluku. - Na moju veliku žalost, prinuđena sam da pomerim nastup u Lincu zbog zdravstvenih problema… »
Ana Nikolić zbog narušenog zdravlja otkazala koncert
Nova pre 6 sati
Pevačica Ana Nikolić oglasila se na svom Instagram profilu gde je otkrila da je zbog zdravstvenih razloga prinuđena da otkaže zakazan nastup. Kako je Ana istakla, zbog nepredviđenih okolnosti prinuđena je da otkaže koncert u Austriji. – Na moju… »
Vesti dana »
(Mapa): Studenti iz Beograda nastavljaju šetnju ka Novom Sadu: Kolona stigla u Petrovaradin, Novosađani blokirali Varadinski most (foto, video)
Blic pre 15 minutajoš 18 povezanih
28 sati nakon pitanja Nove, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu o slučaju pada nadstrešnice: Proveravamo da li je bilo korupcije
Nova pre 50 minutajoš 39 povezanih
Postao direktor dok je bio na izdržavanju zatvorske kazne, bio veza između SNS i kriminala: Ko je Miloš Pandrc, blizak saradnik Darka Šarića?
Nova pre 49 minutajoš 7 povezanih
Nacionalna organizacija potrošača Srbije: Komisija za zaštitu konkurencije ne radi svoj posao
Novi magazin pre 4 satijoš 23 povezane
FOTO Na Banstolu spreman doček za studente: "Dobro nam došli, ne morate se izuvati"
Radio 021 pre 8 satijoš 37 povezanih