Povezane vesti

Misteriozni muškarac iz senke preokrenuo Cecin život: Jedan susret, jedna odluka…

Misteriozni muškarac iz senke preokrenuo Cecin život: Jedan susret, jedna odluka…

Svet & Skandal pre 30 dana
Ceca početak karijere pamti po mnogim lepim trenucim Svetlana Ceca Ražnatović, jedna od najpopularnijih i najuticajnijih pevačica na Balkanu, prisetila se svojih muzičkih početaka i puta ka zvezdama. Sa nepokolebljivom verom u svoj talenat, od malih… »
Ovaj čovek je pomogao ceci Ražnatović: Susret sa njim joj je promenio život: "Tada je bilo jako teško"

Ovaj čovek je pomogao ceci Ražnatović: Susret sa njim joj je promenio život: "Tada je bilo jako teško"

Blic pre 30 dana
Muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović prisetila se svojih početaka i otkrila ko joj je pomogao kada je krenula u mizičke vode. Ceca je od malih nogu znala da će biti velika zvezda i maštala je o uspehu koji danas ima. - Oduvek sam želela da… »
"Mi nismo ljudi koji imaju milione, nemamo novac za ulaganje" Ovako je susret Cece Ražnatović i njenih roditelja s Mirkom…

"Mi nismo ljudi koji imaju milione, nemamo novac za ulaganje" Ovako je susret Cece Ražnatović i njenih roditelja s Mirkom…

Kurir pre 30 dana
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović već je 35 godina na muzičkoj sceni i tokom karijere snimila je 16 albuma i ostvarila velike uspehe. Kafa je imala devet godina prvi put je zapevala pred publikom, a prvi zvanični nastup održala je u hotelu na… »

Vesti dana »