Povezane vesti
Za cifru koju joj je uzeo taksista mogla je da kupi avio kartu do Londona! Nije hteo da kaže cenu unapred, a onda je usledio…
Kurir pre 7 dana
- Za vožnju taksijem koju sam platila od Glavne železničke stanice do Zaprešića, mogla sam da platim i let do Londona i nazad - priča nam M. D., 76-godišnja penzionerka, bivša profesorka, koja je ušla u taksi na poznatoj, zloglasnoj zagrebačkoj… »
Vožnju taksijem platila kao let do Londona: Taksista nije hteo da kaže cenu, a onda je od penzionerke tražio 400€
Mondo pre 7 dana
Jednu Zagrepčanku vožnja taksijem je "debelo" koštala. Vožnju od Zagreba do Zaprešića taksista je penzionerki naplatio više nego let do Londona. "Za vožnju taksijem koju sam platila od Glavne železničke stanice do Zaprešića, mogla sam da… »
"Mogla sam da platim let do Londona i nazad": Taksista ženi naplatio stotine evra za vožnju kraću od 20 km
Telegraf pre 7 dana
Teme za vas. Novi slučaj neverovatne cene vožnje taksijem dolazi iz Zagreba. Jedna gospođa platila je astronomski iznos za vožnju od Glavne železničke stanice do mesta Zaprešić koji se nalazi samo 19.42 km daleko od Zagreba. - Mogla sam da platim… »
Vesti dana »
Protest advokata ispred RTS-a: Za medijsku zastupljenost i podršku studentima
Al Jazeera pre 2 satajoš 16 povezanih
„Ubićemo te“ i „platićeš za sve“: Dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu napadnuta na protestu
N1 Info pre 2 satajoš 6 povezanih