Повезане вести
За цифру коју јој је узео таксиста могла је да купи авио карту до Лондона! Није хтео да каже цену унапред, а онда је уследио…
Курир 31.01.2025
- За вожњу таксијем коју сам платила од Главне железничке станице до Запрешиц́а, могла сам да платим и лет до Лондона и назад - прича нам М. Д., 76-годишња пензионерка, бивша професорка, која је ушла у такси на познатој… »
Вожњу таксијем платила као лет до Лондона: Таксиста није хтео да каже цену, а онда је од пензионерке тражио 400€
Мондо 31.01.2025
Једну Загрепчанку вожња таксијем је "дебело" коштала. Вожњу од Загреба до Запрешића таксиста је пензионерки наплатио више него лет до Лондона. "За вожњу таксијем коју сам платила од Главне железничке станице до Запрешиц́а… »
"Могла сам да платим лет до Лондона и назад": Таксиста жени наплатио стотине евра за вожњу краћу од 20 км
Телеграф 31.01.2025
Теме за вас. Нови случај невероватне цене вожње таксијем долази из Загреба. Једна госпођа платила је астрономски износ за вожњу од Главне железничке станице до места Запрешић који се налази само 19.42 км далеко од Загреба. -… »
Вести дана »
Стефан Јањић (СРЦЕ): Вујић министар неправде, а СРЦЕ ће довести свештеника да освешта просторије где су долазили са провокаторима из Информера
Глас Шумадије пре 3 минутајош 26 повезаних
Историјски трговински договор Индије и ЕУ: 'Мајка свих споразума'
BBC News пре 4 сатијош 37 повезаних
Прослава Светог Саве у Србији и протест хора Карловачке гимназије због присуства политичара
Наслови.аи пре 3 сатајош 29 повезаних
У Београду протест студената у блокади под називом "У знању је моћ"
РТВ пре 13 минутајош 44 повезане
Матијас Лесор се огласио због трагедије близу границе са Србијом
Телеграф пре 52 минутајош 42 повезане