Povezane vesti

Jovan Mijatović ima novi klub, evo gde je prešao

Jovan Mijatović ima novi klub, evo gde je prešao

Nova pre 3 sata
Bivši fudbaler Crvene zvezde, Jovan Mijatović, postao je novi igrač belgijskog Levena, kako je potvrdio klub. Mijatović je u Leven prešao iz Njujorka. Mijatović je ponikao u Grafičaru, filijali Crvene zvezde, a potom je zaigrao i za crveno-bele gde… »
Jovan: Zvao sam Stefana Mitrovića skoro svaki dan...

Jovan: Zvao sam Stefana Mitrovića skoro svaki dan...

Sportski žurnal pre 2 sata
Mijatović na pozajmici u Leuvenu. Jovan Mijatović je napustio Njujork siti i narednih šest meseci igraće na pozajmici u belgijskom prvoligašu Leuvenu, bez prava otkupa. - Pažljivo sam razmislio šta bi bio najbolji izbor za moju karijeru i mislim da… »
Vratio se u Evropu: Jovan Mijatović će opet igrati sa Stefanom MItrovićem

Vratio se u Evropu: Jovan Mijatović će opet igrati sa Stefanom MItrovićem

Danas pre 4 sati
Napadač Njujork sitija Jovan Mijatović igraće prolećnu polusezonu u Belgiji. Došao je u Leven na pozajmicu do kraja sezone, ali neće imati pravo otkupa ugovora srpskog napadača. U belgijskom timu će ponovo igrati sa tri godine starijim krilnim… »
Jovan Mijatović se vraća u Evropu

Jovan Mijatović se vraća u Evropu

Sport klub pre 4 sati
Napadač Njujork sitija Jovan Mijatović došao je u Leven na pozajmicu do kraja sezone. Belgijski prvoligaš neće imati pravo otkupa za 19-godišnjeg srpskog napadača. Tamo će ponovo igrati sa tri godine starijim krilnim napadačem Stefanom… »
Nujork siti poslao Jovana Mijatovića u Leven: Od Crvene zvezde do Belgije

Nujork siti poslao Jovana Mijatovića u Leven: Od Crvene zvezde do Belgije

Euronews pre 4 sati
Jovan Mijatović napustio je Sjedinjene Američke, tamošnju fudbalsku ligu i Njujork siti, da bi se posle godinu dana od transfera iz Crvene zvezde vratio u Evropu. Tačnije u Leven, gde je poslat na pozajmicu do kraja sezone. U Njujorku je za godinu… »
Jovan Mijatović se vratio u Evropu

Jovan Mijatović se vratio u Evropu

B92 pre 4 sati
Bivši fudbaler Crvene zvezde Jovan Mijatović narednih šest meseci igraće u belgijskom Levenu, saopšto je taj klub. Mijatović je u Leven prešao iz Njujorka, gde nije previše igrao, nije postigao niti jedan gol od prelaska u SAD, te je pozajmica u… »
Jovan Mijatović se vratio u Evropu: Bivši fudbaler Zvezde karijeru nastavlja u Belgiji

Jovan Mijatović se vratio u Evropu: Bivši fudbaler Zvezde karijeru nastavlja u Belgiji

Večernje novosti pre 4 sati
SRPSKI fudbaler Jovan Mijatović vratio se u Evropu, a u narednih šest meseci igraće za belgijski Leven. FOTO: FK crvena zvezda Ovaj 19-godišnjak je stigao iz Njujorka kao pozajmljen igrač. S obzirom na to da nije puno igrao za tim iz MLS-a, dolazak u… »
Slamka spasa za jovana mijatovića: Napadač našao novi klub! (foto)

Slamka spasa za jovana mijatovića: Napadač našao novi klub! (foto)

Hot sport pre 6 sati
Zvanično je potvrđeno! Jovan Mijatović se nakon odlaska iz Crvene zvezde u Njujork nije baš najbolje uklopio, pa tako je odlučeno da je najbolje da napadač privremeno potraži drugu sredinu. Upravo je to i urađeno, a nisu poznati uslovi dolaska u… »
Neočekivani transfer, Barsin promašaj od danas opet u Kataloniji!

Neočekivani transfer, Barsin promašaj od danas opet u Kataloniji!

Sportske.net pre 9 sati
Vezista Artur Melo karijeru nastavlja u Đironi! Mnogi su zaboravili da je Artur i dalje pod ugovorom sa Juventusom, ali je išao na neuspešne pozajmice u Liverpul i Fiorentinu, da bi sada opet izabrao Kataloniju, ali Đironu. Artur ove sezone nije ni… »

Vesti dana »