Povezane vesti
"Ja sada živim kod prijateljice" Oglasila se Milica Kemez nakon pisanja Kurira da više nije sa Borom Santanom: Posvađali smo…
Kurir 31.01.2025
Bivši učesnici rijalitija Zadruga Milica Kemez i Bora Santana prošle godine su se venčali, a sada su svoj odnos stavili na pauzu, a Milica se preselila kod prijateljice. Milica se sinoć na događaju bez Bore, a sada se oglasila i otkrila da li su se… »
"Rastali smo se": Oglasila se Milica Kemez nakon priča da se razvela od Bore Santane: "Živim kod prijateljice"
Blic 31.01.2025
Bivši učesnici rijalitija Zadruga Milica Kemez i Bora Santana prošle godine su se venčali, a sada su svoj odnos stavili na pauzu, a Milica se preselila kod prijateljice. Naime, Milica se sinoć na događaju bez Bore, a sada se oglasila za "Blic" i otkrila… »
Vesti dana »
Veliki požar u industrijskoj zoni u Novom Pazaru, širi se ka gradskoj toplani
Euronews pre 29 minutajoš 32 povezane
"Samo sam legao pet minuta" Siner otkrio šta je radio tokom prekida! Ni sam ne zna kako je uspeo da se izvuče!
Kurir pre 34 minutajoš 29 povezanih
Pre podne sunčano, popodne i uveče prolazno naoblačenje: Najviša temperatura do 12 stepeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 16 povezanih
Partizan završio dva pojačanja za narednu sezonu - reč je o domaćim igračima! Ostoja otkrio detalje: Već smo potpisali ugovore!
Kurir pre 1 satjoš 21 povezana
Partizan sa četiri različita trenera slavio u Evroligi ove sezone!
Sportske.net pre 29 minutajoš 15 povezanih