Povezane vesti
Bura iz prošlosti Žike Zane: Bivša supruga otkrila bolne detalje i šokantne optužbe
Svet & Skandal 31.01.2025
Žika i Jelena Zana skandal prebrodili zajedno Pevač Zoran Žika Živanović poznatiji kao Žika Zana frontmen istoimene grupe, već godinama je u braku sa Jelenom, pevačicom istog benda. Njihov odnos od samog početka bio je obavijen skandalom, a najviše se… »
"Bila u vezi sa našim kumom, a onda mi je otela muža" Prva žena Žike iz "Zane" otkrila istinu o Jeleni Galonić: Dve godine je…
Kurir 31.01.2025
Grupa "Zana" u traje više od četrdeset godina, a za to vreme promenili su četiri pevačice. Najduži staž ostvarila je Jelena Galonić, koja se grupi priključila još 1990. godine. Ona se za frontmena benda Zorana Žiku Živanovića udala se 2008. godine i… »
"Oženio je moju najbolju drugaricu": Naš pevač prevario ženu, ona sve iznela u javnost: "Godinama su me lagali"
Blic 31.01.2025
Pevač Zoran Žika Živanović (67) godinama je u brakus a Jelenom koja je pevačica u njegovoj grupi "Zana", a njihov odnos pratio je veliki skanda. Žika je pre Jelene bio u braku sa Verom sa kojom ima ćerke Mariju i Tamaru, a bivša supruga svojevremeno je… »
Vesti dana »
Crnogorska policija zabranila ulazak 87 državljana Srbije: Vraćeni sa Aerodroma Tivat istim avionom
Newsmax Balkans pre 12 minutajoš 40 povezanih
Tužilaštvo odbacilo krivičnu prijavu protiv trojice policajaca koji su obezbeđivali Veselina Milića, navode da nisu bili na licu mesta u trenutku ubistva
Insajder pre 37 minutajoš 47 povezanih
Kakvi su dometi poslednjeg Izveštaja odbora Evropskog parlamenta o Srbiji?
Nova pre 28 minutajoš 27 povezanih
Direktorat: Nijednom avio-prevozniku nije uskraćeno pravo na saobraćaj
Forbes pre 1 satjoš 33 povezane
Novinarka Vijesti: Među deportovanima i oni koji su aktivno učestvovali u gušenju studentskih protesta
N1 Info pre 2 minutajoš 23 povezane