Povezane vesti

Bura iz prošlosti Žike Zane: Bivša supruga otkrila bolne detalje i šokantne optužbe

Bura iz prošlosti Žike Zane: Bivša supruga otkrila bolne detalje i šokantne optužbe

Svet & Skandal 31.01.2025
Žika i Jelena Zana skandal prebrodili zajedno Pevač Zoran Žika Živanović poznatiji kao Žika Zana frontmen istoimene grupe, već godinama je u braku sa Jelenom, pevačicom istog benda. Njihov odnos od samog početka bio je obavijen skandalom, a najviše se… »
"Bila u vezi sa našim kumom, a onda mi je otela muža" Prva žena Žike iz "Zane" otkrila istinu o Jeleni Galonić: Dve godine je…

"Bila u vezi sa našim kumom, a onda mi je otela muža" Prva žena Žike iz "Zane" otkrila istinu o Jeleni Galonić: Dve godine je…

Kurir 31.01.2025
Grupa "Zana" u traje više od četrdeset godina, a za to vreme promenili su četiri pevačice. Najduži staž ostvarila je Jelena Galonić, koja se grupi priključila još 1990. godine. Ona se za frontmena benda Zorana Žiku Živanovića udala se 2008. godine i… »
"Oženio je moju najbolju drugaricu": Naš pevač prevario ženu, ona sve iznela u javnost: "Godinama su me lagali"

"Oženio je moju najbolju drugaricu": Naš pevač prevario ženu, ona sve iznela u javnost: "Godinama su me lagali"

Blic 31.01.2025
Pevač Zoran Žika Živanović (67) godinama je u brakus a Jelenom koja je pevačica u njegovoj grupi "Zana", a njihov odnos pratio je veliki skanda. Žika je pre Jelene bio u braku sa Verom sa kojom ima ćerke Mariju i Tamaru, a bivša supruga svojevremeno je… »

Vesti dana »