Повезане вести

Бура из прошлости Жике Зане: Бивша супруга открила болне детаље и шокантне оптужбе

Бура из прошлости Жике Зане: Бивша супруга открила болне детаље и шокантне оптужбе

Свет & Скандал 31.01.2025
Жика и Јелена Зана скандал пребродили заједно Певач Зоран Жика Живановић познатији као Жика Зана фронтмен истоимене групе, већ годинама је у браку са Јеленом, певачицом истог бенда. Њихов однос од самог почетка био је обавијен… »
"Била у вези са нашим кумом, а онда ми је отела мужа" Прва жена Жике из "Зане" открила истину о Јелени Галонић: Две године је…

"Била у вези са нашим кумом, а онда ми је отела мужа" Прва жена Жике из "Зане" открила истину о Јелени Галонић: Две године је…

Курир 31.01.2025
Група "Зана" у траје више од четрдесет година, а за то време променили су четири певачице. Најдужи стаж остварила је Јелена Галонић, која се групи прикључила још 1990. године. Она се за фронтмена бенда Зорана Жику Живановића… »
"Оженио је моју најбољу другарицу": Наш певач преварио жену, она све изнела у јавност: "Годинама су ме лагали"

"Оженио је моју најбољу другарицу": Наш певач преварио жену, она све изнела у јавност: "Годинама су ме лагали"

Блиц 31.01.2025
Певач Зоран Жика Живановић (67) годинама је у бракус а Јеленом која је певачица у његовој групи "Зана", а њихов однос пратио је велики сканда. Жика је пре Јелене био у браку са Вером са којом има ћерке Марију и Тамару, а бивша… »

Вести дана »