Povezane vesti
Bura iz prošlosti Žike Zane: Bivša supruga otkrila bolne detalje i šokantne optužbe
Svet & Skandal pre 7 dana
Žika i Jelena Zana skandal prebrodili zajedno Pevač Zoran Žika Živanović poznatiji kao Žika Zana frontmen istoimene grupe, već godinama je u braku sa Jelenom, pevačicom istog benda. Njihov odnos od samog početka bio je obavijen skandalom, a… »
"Bila u vezi sa našim kumom, a onda mi je otela muža" Prva žena Žike iz "Zane" otkrila istinu o Jeleni Galonić: Dve godine…
Kurir pre 7 dana
Grupa "Zana" u traje više od četrdeset godina, a za to vreme promenili su četiri pevačice. Najduži staž ostvarila je Jelena Galonić, koja se grupi priključila još 1990. godine. Ona se za frontmena benda Zorana Žiku Živanovića udala se 2008… »
"Oženio je moju najbolju drugaricu": Naš pevač prevario ženu, ona sve iznela u javnost: "Godinama su me lagali"
Blic pre 7 dana
Pevač Zoran Žika Živanović (67) godinama je u brakus a Jelenom koja je pevačica u njegovoj grupi "Zana", a njihov odnos pratio je veliki skanda. Žika je pre Jelene bio u braku sa Verom sa kojom ima ćerke Mariju i Tamaru, a bivša supruga… »