Povezane vesti

Profesor koji je navodno pretio učenicima da će ih gaziti traktorom: „Ja nisam retardiran da to radim, i ja imam decu!“

Profesor koji je navodno pretio učenicima da će ih gaziti traktorom: „Ja nisam retardiran da to radim, i ja imam decu!“

Rešetka 31.01.2025
Profestor Trgovinsko-ugostiteljske škole u Leskovcu Stefan Stojanović koji je navodno pretio učenicima da će ih lično gazizi traktorom ako stupe u blokadu kaže da to nije istina. On je, kako je kazao novinaru Rešetke, bukvalno zapanjen objavom koja se o… »
Profesor pretio srednjoškolcima u Leskovcu da će ih lično gaziti traktorom ako stupe u blokadu?!

Profesor pretio srednjoškolcima u Leskovcu da će ih lično gaziti traktorom ako stupe u blokadu?!

Rešetka 31.01.2025
Društvenim mrežama se širi slika profesora Trgovinsko-ugostiteljske škole u Leskovcu koji je navodno pretio učenicima da će ih lično gaziti traktorom ako stupe u blokadu. Njegovu fotografiju uglavnom dele roditelji dece koja sun a blokadama. Mi smo sa… »
Učenici Trgovačke škole koji su na blokadama tvrde da preživljavaju torturu, prete im čak i čistačice

Učenici Trgovačke škole koji su na blokadama tvrde da preživljavaju torturu, prete im čak i čistačice

Rešetka 31.01.2025
U Trgovinsko-ugostiteljskoj školi u Leskovcu učenici, koji su od juče u blokadi, kako kažu, doživljavaju neviđenu torturu. Njima je zaključan pristup u delu škole, a deca su se okupila na drugom spratu i ne odustaju od svojih protestnih aktivnosti. Kako… »

Vesti dana »

Danas kiša, a onda nekoliko sunčanih dana

Danas kiša, a onda nekoliko sunčanih dana

Ozon pre 8 minutajoš 25 povezanih
Trampove nove globalne carine od 10 odsto stupile na snagu

Trampove nove globalne carine od 10 odsto stupile na snagu

Insajder pre 18 minutajoš 14 povezanih
Piter Mandelson pušten na slobodu uz kauciju

Piter Mandelson pušten na slobodu uz kauciju

B92 pre 33 minutajoš 15 povezanih
Šta je Rusija uspela invazijom na Ukrajinu

Šta je Rusija uspela invazijom na Ukrajinu