Povezane vesti

Profesor koji je navodno pretio učenicima da će ih gaziti traktorom: „Ja nisam retardiran da to radim, i ja imam decu!“

Profesor koji je navodno pretio učenicima da će ih gaziti traktorom: „Ja nisam retardiran da to radim, i ja imam decu!“

Rešetka pre 23 dana
Profestor Trgovinsko-ugostiteljske škole u Leskovcu Stefan Stojanović koji je navodno pretio učenicima da će ih lično gazizi traktorom ako stupe u blokadu kaže da to nije istina. On je, kako je kazao novinaru Rešetke, bukvalno zapanjen objavom koja… »
Profesor pretio srednjoškolcima u Leskovcu da će ih lično gaziti traktorom ako stupe u blokadu?!

Profesor pretio srednjoškolcima u Leskovcu da će ih lično gaziti traktorom ako stupe u blokadu?!

Rešetka pre 23 dana
Društvenim mrežama se širi slika profesora Trgovinsko-ugostiteljske škole u Leskovcu koji je navodno pretio učenicima da će ih lično gaziti traktorom ako stupe u blokadu. Njegovu fotografiju uglavnom dele roditelji dece koja sun a blokadama. Mi smo… »
Učenici Trgovačke škole koji su na blokadama tvrde da preživljavaju torturu, prete im čak i čistačice

Učenici Trgovačke škole koji su na blokadama tvrde da preživljavaju torturu, prete im čak i čistačice

Rešetka pre 23 dana
U Trgovinsko-ugostiteljskoj školi u Leskovcu učenici, koji su od juče u blokadi, kako kažu, doživljavaju neviđenu torturu. Njima je zaključan pristup u delu škole, a deca su se okupila na drugom spratu i ne odustaju od svojih protestnih… »

Vesti dana »