Повезане вести
Професор који је наводно претио ученицима да ће их газити трактором: „Ја нисам ретардиран да то радим, и ја имам децу!“
Решетка 31.01.2025
Профестор Трговинско-угоститељске школе у Лесковцу Стефан Стојановић који је наводно претио ученицима да ће их лично газизи трактором ако ступе у блокаду каже да то није истина. Он је, како је казао новинару Решетке, буквално… »
Професор претио средњошколцима у Лесковцу да ће их лично газити трактором ако ступе у блокаду?!
Решетка 31.01.2025
Друштвеним мрежама се шири слика професора Трговинско-угоститељске школе у Лесковцу који је наводно претио ученицима да ће их лично газити трактором ако ступе у блокаду. Његову фотографију углавном деле родитељи деце која сун… »
Ученици Трговачке школе који су на блокадама тврде да преживљавају тортуру, прете им чак и чистачице
Решетка 31.01.2025
У Трговинско-угоститељској школи у Лесковцу ученици, који су од јуче у блокади, како кажу, доживљавају невиђену тортуру. Њима је закључан приступ у делу школе, а деца су се окупила на другом спрату и не одустају од својих… »
Вести дана »

Дан жалости у Сремској Митровици због саобраћајне несреће у којој је погинуло троје људи
Бета пре 2 сатајош 38 повезаних

Орбан рекао да ће "хлеб да појефтини доласком Путина и Трампа у Будимпешту": Објаснио и како
Телеграф пре 19 минутајош 20 повезаних

Посланици Скупштине Србије наставили седницу, расправа о предлозима међународних споразума и уговора
Бета пре 1 сатјош 16 повезаних