Povezane vesti

Može se i bez Đokovića: Hamad Međedović trijumfom nad Runeom doneo Srbiji meč loptu na Dejvis kup duelu sa Danskom

Može se i bez Đokovića: Hamad Međedović trijumfom nad Runeom doneo Srbiji meč loptu na Dejvis kup duelu sa Danskom

Euronews 31.01.2025
Neverovatan podvig Hamada Međedovića koji je savladao Holgera Runea rezultatom 2:6, 6:3, 6:1 za meč loptu protiv Danske. Ovim trijumfom naš mladi teniser je kompletirao sjajan dan za reprezentaciju Srbije koja je sada još jedan korak bliža svetskoj… »
„Viktor mi je dao znak i iskoristili smo to“: Međedović otkrio tajnu nakon pobede karijere, evo šta se sve dešavalo na…

„Viktor mi je dao znak i iskoristili smo to“: Međedović otkrio tajnu nakon pobede karijere, evo šta se sve dešavalo na…

Nova 31.01.2025
Hamad Međedović je preokretom protiv Holgera Runea (3:6, 6:2, 6:1) upisao pobedu karijere i doneo Srbiji i drugi bod protiv Danske u prvom kolu kvalifikacija za Završni turnir Dejvis kupa. Ovo je Međedoviću bila ubedljivo najveća pobeda u karijeri… »
Međedović nadigrao Runea u Dejvis kupu

Međedović nadigrao Runea u Dejvis kupu

Radio sto plus 31.01.2025
Međedović, 94. igrač sveta, do pobede nad 12. igračem na ATP listi je stigao posle sat i 40 minuta. Poveo je Rune brejkovima u trećem i sedmom gemu prvog seta, ali je Međedović u naredna dva seta četiri puta oduzeo servis Dancu i stigao do… »
Velika pobeda hamada međedovića: Srpski teniser savladao 12. tenisera sveta i Srbija sada ima veliku prednost protiv Danske!

Velika pobeda hamada međedovića: Srpski teniser savladao 12. tenisera sveta i Srbija sada ima veliku prednost protiv Danske!

Hot sport 31.01.2025
Nakon Kecmanovića i drugi srpski teniser odneo pobedu! Teniska reprezentacija Srbije stekla je veliku prednost od 2:0 protiv Danske u prvom kolu kvalifikacija za završni turnir Dejvis kupa. Nakon što je Miomir Kecmanović slavio nad Elmerom Melerom sa… »
"Prodrao sam se onako fino, ljudski": Međedović se oglasio posle pobede karijere, jedan znak je sve promenio

"Prodrao sam se onako fino, ljudski": Međedović se oglasio posle pobede karijere, jedan znak je sve promenio

Mondo 31.01.2025
Hamad Međedović i Viktor Troicki pričali su sa srpskim medijima posle pobede protiv Runea. Od izveštača MONDA iz Kopenhagena. Srbiju jedan poen deli od pobede u Dejvis kupu i prolaska u narednu fazu takmičenja. Posle prvog dana vodi sa 2:0. Miomir… »
Troicki u svađi sa srpskim navijačem: "Naš gastarbajter - dobacivao je"

Troicki u svađi sa srpskim navijačem: "Naš gastarbajter - dobacivao je"

B92 31.01.2025
Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki imao je verbalni sukob u Kopenhagenu. Nakon susreta Hamada Međedovića i Holgera Runea, Troicki je ušao u raspravu sa jednim našim navijačem. Na konferenciji za medije je ukratko i… »
Međedović: "Trudio sam se da ne divljam"; Troicki: "Posao nije gotov"

Međedović: "Trudio sam se da ne divljam"; Troicki: "Posao nije gotov"

B92 31.01.2025
Hamad Međedović sumirao je utiske posle pobede nad Holgerom Runeom u Dejvis kupu. Međedović je doneo Srbiji drugi bod u prvom kolu kvalifikacija za F8 Dejvis kupa, protiv Danske u Kopenhagenu. Srpski teniser je savladao Runea sa 2-1 u setovima posle… »
Đoković ga finansirao, Srbiji doneo ogromnu pobedu: Ko je Hamad Međedović, junak Dejvis kup tima?

Đoković ga finansirao, Srbiji doneo ogromnu pobedu: Ko je Hamad Međedović, junak Dejvis kup tima?

Mondo 31.01.2025
Talentovani Hamad Međedović srušio Holgera Runea na gostovanju Srbije Danskoj. Srpski teniser Hamad Međedović ostvario je najveću pobedu u karijeri - predstavljajući svoju zemlju doneo je drugu pobedu u Dejvis kupu protiv Danske u Kopenhagenu, a… »
Međedović pobedio Runea, teniseri Srbije vode 2:0 protiv Danske u Kopenhagenu

Međedović pobedio Runea, teniseri Srbije vode 2:0 protiv Danske u Kopenhagenu

Politika 31.01.2025
KOPENHAGEN – Teniska reprezentacija Srbije vodi 2:0 protiv Danske u Kopenhagenu u prvom kolu kvalifikacija za finalni turnir Dejvis kupa, nakon što je Hamad Međedović savladao Holgera Runea rezultatom 2:6, 6:3, 6:1. Prethodno, u prvom singlu Miomir… »
Međedović veličanstveno srušio Holgera Runea! Hamad usred Danske doneo bod Srbiji i ostvario pobedu karijere!

Međedović veličanstveno srušio Holgera Runea! Hamad usred Danske doneo bod Srbiji i ostvario pobedu karijere!

Telegraf 31.01.2025
Preporučujemo. Hamad Međedović je postao ono što želimo - savladao je 12. igrača sveta Holgera Runea posle neverovatnog preokreta sa 2:6, 6:3, 6:1, ostvario pobedu karijere, šokirao čitav Kopenhagen i doveo Srbiju na 2:0 protiv teniske selekcije… »

Vesti dana »