Povezane vesti
„Moj suprug je bolestan, zbog toga je smršao 40 kilograma“: Jana otkrila sa čime se bori proteklih 8 godina
Nova pre 30 dana
Više od dve i po decenije pevačica Jana Todorović je u braku sa Ivanom Todorovićem, koji joj je neizmerna podrška. Jana je otkrila da se njen suprug već neko vreme bori sa podmuklom bolešću. – Ivan je dobio dijabetes i borimo se s tim poslednjih… »
"Moj suprug je bolestan, smršao je 40 kilograma": Jana Todorović otkrila detalje borbe koja traje 8 godina
Mondo pre 31 dana
Pevačica Jana Todorović o problemu s kojim se suočava njen suprug. Pevačica Jana Todorović, koja je krajem prošle godine napravila veliku proslavu zbog ćerkinog punoletstva, već 25 godina je u braku sa Ivanom Todorovićem. Pevačica je sada… »
Izgubio je 40 kg, ali borimo se: Janinom mužu otkrili tešku bolest, ona ga moli da se ne preda
Svet & Skandal pre 31 dana
Jana Todorović o suprugu Ivanu i njegovom zdravlju progovorila Jana Todorović nedavno je proslavila rođendan svoje ćerke, a tom prilikom otkrila medijima teške trenutke kroz koje prolazi njen suprug Ivan. Jana Todorović o suprugu Ivanu je otkrila… »
"Moj suprug je bolestan, zbog toga je smršao 40 KG": Jana otkrila sa čime se bori proteklih 8 godina: "Mnogo mi je žao"
Blic pre 31 dana
Više od dve i po decenije pevačica Jana Todorović je u braku sa Ivanom Todorovićem, koji joj je neizmerna podrška. Naime, Jana je otkrila da se njen suprug već neko vreme bori sa podmuklom bolešću. - Ivan je dobio dijabetes i borimo se s tim… »
"Moj suprug ima dijabetes, zato je smršao 40 KG! 8 godina se borimo" Bolno priznanje Jane Todorović, evo kroz kakvu agoniju…
Kurir pre 31 dana
Jana Todorović nedavno je proslavila punoletstvo ćerki Kristini. To je bila danima tema u medijima jer je napravila veliko slavlje, a imali smo priliku i da tada vidimo njenog supruga Ivana Todorovića posle dužeg vremena. Vidno je smršao, a Jana nam… »
Vesti dana »

(BLOG) Opozicija u Skupštini podržala prosvetare i studente: Odbačen predlog ZLF da se raspravalja samo o Zakonu o visokom obrazovanju
N1 Info pre 14 minutajoš 41 povezana

(BLOG) Drugi dan pešačenja prosvetara: Kod FDU 100 minuta blokade, kolektiv Gimnazije u Čačku i dalje u obustavi
N1 Info pre 14 minutajoš 11 povezanih

"Utopljena je i pod kiseonikom": Otkriveno stanje Dunje Marković (2) koja je nađena posle opsežne potrage: "Svesna je" (foto)
Blic pre 14 minutajoš 134 povezane

S&P 500 doživljava najveću rasprodaju u 2025. godini dok obveznice rastu
Bloomberg Adria pre 26 minutajoš 37 povezanih