Povezane vesti
„Moj suprug je bolestan, zbog toga je smršao 40 kilograma“: Jana otkrila sa čime se bori proteklih 8 godina
Nova 01.02.2025
Više od dve i po decenije pevačica Jana Todorović je u braku sa Ivanom Todorovićem, koji joj je neizmerna podrška. Jana je otkrila da se njen suprug već neko vreme bori sa podmuklom bolešću. – Ivan je dobio dijabetes i borimo se s tim poslednjih… »
Izgubio je 40 kg, ali borimo se: Janinom mužu otkrili tešku bolest, ona ga moli da se ne preda
Svet & Skandal 01.02.2025
Jana Todorović o suprugu Ivanu i njegovom zdravlju progovorila Jana Todorović nedavno je proslavila rođendan svoje ćerke, a tom prilikom otkrila medijima teške trenutke kroz koje prolazi njen suprug Ivan. Jana Todorović o suprugu Ivanu je otkrila detalje… »
"Moj suprug je bolestan, smršao je 40 kilograma": Jana Todorović otkrila detalje borbe koja traje 8 godina
Mondo 01.02.2025
Pevačica Jana Todorović o problemu s kojim se suočava njen suprug. Pevačica Jana Todorović, koja je krajem prošle godine napravila veliku proslavu zbog ćerkinog punoletstva, već 25 godina je u braku sa Ivanom Todorovićem. Pevačica je sada otkrila da njen… »
"Moj suprug je bolestan, zbog toga je smršao 40 KG": Jana otkrila sa čime se bori proteklih 8 godina: "Mnogo mi je žao"
Blic 01.02.2025
Više od dve i po decenije pevačica Jana Todorović je u braku sa Ivanom Todorovićem, koji joj je neizmerna podrška. Naime, Jana je otkrila da se njen suprug već neko vreme bori sa podmuklom bolešću. - Ivan je dobio dijabetes i borimo se s tim poslednjih… »
"Moj suprug ima dijabetes, zato je smršao 40 KG! 8 godina se borimo" Bolno priznanje Jane Todorović, evo kroz kakvu agoniju…
Kurir 01.02.2025
Jana Todorović nedavno je proslavila punoletstvo ćerki Kristini. To je bila danima tema u medijima jer je napravila veliko slavlje, a imali smo priliku i da tada vidimo njenog supruga Ivana Todorovića posle dužeg vremena. Vidno je smršao, a Jana nam je… »
Vesti dana »
Incident u Kuli pred lokalne izbore: Objavljen policijski izveštaj u kom stoji da su napadnuti aktivisti SNS dok su čuvali svoje bilborde
Blic pre 16 minutajoš 21 povezana
BLOG UŽIVO Tramp izbegava termin "rat", Izrael izvršio više udara na Iran
Insajder pre 41 minutajoš 77 povezanih
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 6 minutajoš 23 povezane
Haos u Drugoj ABA ligi, na konferenciji optužen da je meč neregularan?! Čuveni košarkaš Crvene zvezde napustio konferenciju nakon jednog bizarnog pitanja!
Hot sport pre 41 minutajoš 40 povezanih