Povezane vesti
Jeziv slučaj vršnjačkog nasilja u Vranju: Učenika sedmog razreda mučili i pretili mu nožem
Kurir 01.02.2025
Nekoliko starijih dečaka u Vranju, mučili su učenika sedmog razreda, a slučaj je prijavljen policiji i tužilaštvu. Informaciju o ovom događaju potvrdio je i Viši sud u Vranju. - Rekli su mi da sednem na stolicu, naterali su me da skinem gornji deo… »
Surovo vršnjačko nasilje u Vranju: Stariji dečaci mučili učenika sedmog razreda kao u mafijaškom filmu
OK radio 01.02.2025
Nekoliko starijih dečaka u Vranju, mučili su učenika sedmog razreda, a slučaj je prijavljen policiji i tužilaštvu. Informaciju o ovom događaju potvrdio je i Viši sud u Vranju. - Rekli su mi da sednem na stolicu, naterali su me da skinem gornji deo… »
Jezivo vršnjačko nasilje u Vranju: Dečak sedmog razreda preživeo horor: Drugovi ga vezali, pa ga tukli, šutirali i prislanjali…
Blic 01.02.2025
Nekoliko starijih dečaka u Vranju mučili su učenika sedmog razreda, a slučaj je prijavljen policiji i tužilaštvu. Informaciju o ovom događaju potvrdio je i Viši sud u Vranju. - Rekli su mi da sednem na stolicu, naterali su me da skinem gornji deo… »
Dečaka tukli, šutirali, udarali metlom, pa potegli nož: Jezivo vršnjačko nasilje u Vranju
Mondo 01.02.2025
Maltretirani dečak je u policiji ispričao kako su ga drugovi tukli, šutirali, udarali metlom, a onda se jedan vratio sa nožem. Nekoliko starijih dečaka u Vranju mučili su učenika sedmog razreda, a slučaj je prijavljen policiji i tužilaštvu. Informaciju o… »
Jezivo vršnjačko nasilje u Vranju: Stariji dečaci mučili učenika sedmog razreda kao u mafijaškom filmu
Telegraf 01.02.2025
Preporučujemo. Nekoliko starijih dečaka u Vranju, mučili su učenika sedmog razreda, a slučaj je prijavljen policiji i tužilaštvu. Informaciju o ovom događaju potvrdio je i Viši sud u Vranju. - Rekli su mi da sednem na stolicu, naterali su me da skinem… »
Vesti dana »
"Čuli su se hici, plašili smo se za život": Aktivista iz Kule tvrdi i da su "SNS napadači imali i značke"
Glas Zaječara pre 3 satajoš 20 povezanih
Sprema se konačni udar, Bliski istok drhti! "Preklinju nas, nemaju šanse": Stižu stravične slike razaranja, Izrael najavio napad punom snagom
Blic pre 35 minutajoš 82 povezane
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 2 satajoš 26 povezanih
RHMZ objavio upozorenje: Sutra hladnije sa kratkotrajnim pljuskovima, u pojedinim delovima zemlje padaće sneg
Euronews pre 1 satjoš 42 povezane
„Kao kad hijene opkole plen” tako studenti opisuju napad u Kuli, MUP kaže oštećeni su aktivisti SNS-a
Mašina pre 15 minutajoš 21 povezana