Povezane vesti
Jeziv slučaj vršnjačkog nasilja u Vranju: Učenika sedmog razreda mučili i pretili mu nožem
Kurir 01.02.2025
Nekoliko starijih dečaka u Vranju, mučili su učenika sedmog razreda, a slučaj je prijavljen policiji i tužilaštvu. Informaciju o ovom događaju potvrdio je i Viši sud u Vranju. - Rekli su mi da sednem na stolicu, naterali su me da skinem gornji deo… »
Surovo vršnjačko nasilje u Vranju: Stariji dečaci mučili učenika sedmog razreda kao u mafijaškom filmu
OK radio 01.02.2025
Nekoliko starijih dečaka u Vranju, mučili su učenika sedmog razreda, a slučaj je prijavljen policiji i tužilaštvu. Informaciju o ovom događaju potvrdio je i Viši sud u Vranju. - Rekli su mi da sednem na stolicu, naterali su me da skinem gornji deo… »
Jezivo vršnjačko nasilje u Vranju: Dečak sedmog razreda preživeo horor: Drugovi ga vezali, pa ga tukli, šutirali i prislanjali…
Blic 01.02.2025
Nekoliko starijih dečaka u Vranju mučili su učenika sedmog razreda, a slučaj je prijavljen policiji i tužilaštvu. Informaciju o ovom događaju potvrdio je i Viši sud u Vranju. - Rekli su mi da sednem na stolicu, naterali su me da skinem gornji deo… »
Dečaka tukli, šutirali, udarali metlom, pa potegli nož: Jezivo vršnjačko nasilje u Vranju
Mondo 01.02.2025
Maltretirani dečak je u policiji ispričao kako su ga drugovi tukli, šutirali, udarali metlom, a onda se jedan vratio sa nožem. Nekoliko starijih dečaka u Vranju mučili su učenika sedmog razreda, a slučaj je prijavljen policiji i tužilaštvu. Informaciju o… »
Jezivo vršnjačko nasilje u Vranju: Stariji dečaci mučili učenika sedmog razreda kao u mafijaškom filmu
Telegraf 01.02.2025
Preporučujemo. Nekoliko starijih dečaka u Vranju, mučili su učenika sedmog razreda, a slučaj je prijavljen policiji i tužilaštvu. Informaciju o ovom događaju potvrdio je i Viši sud u Vranju. - Rekli su mi da sednem na stolicu, naterali su me da skinem… »
Vesti dana »
Dijana Hrka, vidno iscrpljena i u lošem stanju, u invalidskim kolicima - ipak planira da se obrati u 16h
N1 Info pre 17 minutajoš 45 povezanih
Poslanici Skupštine Srbije nastavili raspravu o kandidatima za Savet REM-a
NIN pre 53 minutajoš 23 povezane
Magla stvara velike gužve na aerodromu „Nikola Tesla“, kamioni na granicama čekaju do sedam sati
Serbian News Media pre 22 minutajoš 18 povezanih
Sutra mraz, tokom dana pretežno sunčano, u Beogradu magla veći deo dana
Serbian News Media pre 22 minutajoš 21 povezana
Ko je "treća strana" koja želi NIS? Evo kakav bi mogao biti odgovor OFAK-a u vezi sa produžetkom licence
Kurir pre 2 satajoš 18 povezanih