Povezane vesti
Jeziv slučaj vršnjačkog nasilja u Vranju: Učenika sedmog razreda mučili i pretili mu nožem
Kurir 01.02.2025
Nekoliko starijih dečaka u Vranju, mučili su učenika sedmog razreda, a slučaj je prijavljen policiji i tužilaštvu. Informaciju o ovom događaju potvrdio je i Viši sud u Vranju. - Rekli su mi da sednem na stolicu, naterali su me da skinem gornji deo… »
Surovo vršnjačko nasilje u Vranju: Stariji dečaci mučili učenika sedmog razreda kao u mafijaškom filmu
OK radio 01.02.2025
Nekoliko starijih dečaka u Vranju, mučili su učenika sedmog razreda, a slučaj je prijavljen policiji i tužilaštvu. Informaciju o ovom događaju potvrdio je i Viši sud u Vranju. - Rekli su mi da sednem na stolicu, naterali su me da skinem gornji deo… »
Jezivo vršnjačko nasilje u Vranju: Dečak sedmog razreda preživeo horor: Drugovi ga vezali, pa ga tukli, šutirali i prislanjali…
Blic 01.02.2025
Nekoliko starijih dečaka u Vranju mučili su učenika sedmog razreda, a slučaj je prijavljen policiji i tužilaštvu. Informaciju o ovom događaju potvrdio je i Viši sud u Vranju. - Rekli su mi da sednem na stolicu, naterali su me da skinem gornji deo… »
Dečaka tukli, šutirali, udarali metlom, pa potegli nož: Jezivo vršnjačko nasilje u Vranju
Mondo 01.02.2025
Maltretirani dečak je u policiji ispričao kako su ga drugovi tukli, šutirali, udarali metlom, a onda se jedan vratio sa nožem. Nekoliko starijih dečaka u Vranju mučili su učenika sedmog razreda, a slučaj je prijavljen policiji i tužilaštvu. Informaciju o… »
Jezivo vršnjačko nasilje u Vranju: Stariji dečaci mučili učenika sedmog razreda kao u mafijaškom filmu
Telegraf 01.02.2025
Preporučujemo. Nekoliko starijih dečaka u Vranju, mučili su učenika sedmog razreda, a slučaj je prijavljen policiji i tužilaštvu. Informaciju o ovom događaju potvrdio je i Viši sud u Vranju. - Rekli su mi da sednem na stolicu, naterali su me da skinem… »
Vesti dana »
(BLOG) Dijana Hrka tvrdi da je jutros bačen topovski udar, incident ispred Banovine gde Jaćimovići štrajkuju glađu
N1 Info pre 16 minutajoš 83 povezane
Vlada Srbije usvojila budžet za 2026. godinu sa planiranim deficitom i zaduženjem
Naslovi.ai pre 7 satijoš 16 povezanih
Ziđin Koper podneo zahtev za procenu uticaja na životnu sredinu na ležištu Kraku Bugaresku
Naslovi.ai pre 6 satijoš 12 povezanih
Zbog osnivanja Fakulteta srpskih studija Filozofski preduzima pravne korake
Jug press pre 1 satjoš 32 povezane