Povezane vesti

Jeziv slučaj vršnjačkog nasilja u Vranju: Učenika sedmog razreda mučili i pretili mu nožem

Jeziv slučaj vršnjačkog nasilja u Vranju: Učenika sedmog razreda mučili i pretili mu nožem

Kurir pre 12 dana
Nekoliko starijih dečaka u Vranju, mučili su učenika sedmog razreda, a slučaj je prijavljen policiji i tužilaštvu. Informaciju o ovom događaju potvrdio je i Viši sud u Vranju. - Rekli su mi da sednem na stolicu, naterali su me da skinem gornji deo… »
Surovo vršnjačko nasilje u Vranju: Stariji dečaci mučili učenika sedmog razreda kao u mafijaškom filmu

Surovo vršnjačko nasilje u Vranju: Stariji dečaci mučili učenika sedmog razreda kao u mafijaškom filmu

OK radio pre 12 dana
Nekoliko starijih dečaka u Vranju, mučili su učenika sedmog razreda, a slučaj je prijavljen policiji i tužilaštvu. Informaciju o ovom događaju potvrdio je i Viši sud u Vranju. - Rekli su mi da sednem na stolicu, naterali su me da skinem gornji deo… »
Jezivo vršnjačko nasilje u Vranju: Dečak sedmog razreda preživeo horor: Drugovi ga vezali, pa ga tukli, šutirali i…

Jezivo vršnjačko nasilje u Vranju: Dečak sedmog razreda preživeo horor: Drugovi ga vezali, pa ga tukli, šutirali i…

Blic pre 12 dana
Nekoliko starijih dečaka u Vranju mučili su učenika sedmog razreda, a slučaj je prijavljen policiji i tužilaštvu. Informaciju o ovom događaju potvrdio je i Viši sud u Vranju. - Rekli su mi da sednem na stolicu, naterali su me da skinem gornji deo… »
Dečaka tukli, šutirali, udarali metlom, pa potegli nož: Jezivo vršnjačko nasilje u Vranju

Dečaka tukli, šutirali, udarali metlom, pa potegli nož: Jezivo vršnjačko nasilje u Vranju

Mondo pre 12 dana
Maltretirani dečak je u policiji ispričao kako su ga drugovi tukli, šutirali, udarali metlom, a onda se jedan vratio sa nožem. Nekoliko starijih dečaka u Vranju mučili su učenika sedmog razreda, a slučaj je prijavljen policiji i tužilaštvu… »
Jezivo vršnjačko nasilje u Vranju: Stariji dečaci mučili učenika sedmog razreda kao u mafijaškom filmu

Jezivo vršnjačko nasilje u Vranju: Stariji dečaci mučili učenika sedmog razreda kao u mafijaškom filmu

Telegraf pre 12 dana
Preporučujemo. Nekoliko starijih dečaka u Vranju, mučili su učenika sedmog razreda, a slučaj je prijavljen policiji i tužilaštvu. Informaciju o ovom događaju potvrdio je i Viši sud u Vranju. - Rekli su mi da sednem na stolicu, naterali su me da… »

Vesti dana »