Повезане вести

Језив случај вршњачког насиља у Врању: Ученика седмог разреда мучили и претили му ножем

Језив случај вршњачког насиља у Врању: Ученика седмог разреда мучили и претили му ножем

Курир 01.02.2025
Неколико старијих дечака у Врању, мучили су ученика седмог разреда, а случај је пријављен полицији и тужилаштву. Информацију о овом догађају потврдио је и Виши суд у Врању. - Рекли су ми да седнем на столицу, натерали су ме да… »
Сурово вршњачко насиље у Врању: Старији дечаци мучили ученика седмог разреда као у мафијашком филму

Сурово вршњачко насиље у Врању: Старији дечаци мучили ученика седмог разреда као у мафијашком филму

ОК радио 01.02.2025
Неколико старијих дечака у Врању, мучили су ученика седмог разреда, а случај је пријављен полицији и тужилаштву. Информацију о овом догађају потврдио је и Виши суд у Врању. - Рекли су ми да седнем на столицу, натерали су ме да… »
Језиво вршњачко насиље у Врању: Дечак седмог разреда преживео хорор: Другови га везали, па га тукли, шутирали и прислањали…

Језиво вршњачко насиље у Врању: Дечак седмог разреда преживео хорор: Другови га везали, па га тукли, шутирали и прислањали…

Блиц 01.02.2025
Неколико старијих дечака у Врању мучили су ученика седмог разреда, а случај је пријављен полицији и тужилаштву. Информацију о овом догађају потврдио је и Виши суд у Врању. - Рекли су ми да седнем на столицу, натерали су ме да… »
Дечака тукли, шутирали, ударали метлом, па потегли нож: Језиво вршњачко насиље у Врању

Дечака тукли, шутирали, ударали метлом, па потегли нож: Језиво вршњачко насиље у Врању

Мондо 01.02.2025
Малтретирани дечак је у полицији испричао како су га другови тукли, шутирали, ударали метлом, а онда се један вратио са ножем. Неколико старијих дечака у Врању мучили су ученика седмог разреда, а случај је пријављен полицији и… »
Језиво вршњачко насиље у Врању: Старији дечаци мучили ученика седмог разреда као у мафијашком филму

Језиво вршњачко насиље у Врању: Старији дечаци мучили ученика седмог разреда као у мафијашком филму

Телеграф 01.02.2025
Препоручујемо. Неколико старијих дечака у Врању, мучили су ученика седмог разреда, а случај је пријављен полицији и тужилаштву. Информацију о овом догађају потврдио је и Виши суд у Врању. - Рекли су ми да седнем на столицу… »

Вести дана »