Povezane vesti

Ko se dotakne ove ikone Bogorodice, veruje se, ne odlazi bez blagodatne pomoći

Ko se dotakne ove ikone Bogorodice, veruje se, ne odlazi bez blagodatne pomoći

Telegraf pre 11 dana
Preporučujemo. U Hram Svete Trojice na Tašmajdanu stigla je ikona Majke Božije "Umekšanje zlih srca". Vernici će i tokom sutrašnjeg dana moći da joj se poklone, posle liturgije koja počinje u 8.30. Ikona je u rusku pravoslavnu crkvu u Beogradu… »
Blagoslov je svedočiti takvom duhovnom znamenju: Čudotvorna ruska ikona stigla u Beograd

Blagoslov je svedočiti takvom duhovnom znamenju: Čudotvorna ruska ikona stigla u Beograd

Sputnik pre 10 dana
Došla sam da celivam ikonu i da se zahvalim, jer sam kroz nju naučila da opraštam i spoznala svoju snagu. Ova ikona zauzima posebno mesto što se tiče moje vere i mog celokupnog pogleda na pravoslavlje. Ovako jedna od vernica u dugačkom redu ispred… »
Ogroman red ispred crkve Svete Trojice: Veliki broj vernika došao da se pokloni čudotvornoj ikoni: Verovanje kaže da se ovo…

Ogroman red ispred crkve Svete Trojice: Veliki broj vernika došao da se pokloni čudotvornoj ikoni: Verovanje kaže da se ovo…

Blic pre 11 dana
Veliki broj vernika rano jutros pristigao je ispred crkve Svete Trojice u Beogradu kako bi sačekali, a kasnije se i poklonili ikoni Presvete Bogorodice "Umekšanje zlih srca". Ova ikona biće izložena na poklonjenje i celivanje u crkvi na Tašmajdanu… »
Ikona majke božje Umekšanje zlih srca u Ruskoj crkvi

Ikona majke božje Umekšanje zlih srca u Ruskoj crkvi

Politika pre 11 dana
Čudotvorna ikona majke božje Umekšanje zlih srca stiže danas u Hram Svete Trojice ‒ Rusku pravoslavnu crkvu na Tašmajdanu. Ikona će u crkvi ostati i sutra na poklonjenje i celivanje narodu. Svetinja stiže po blagoslovu patrijarha Porfirija i… »

Vesti dana »