Povezane vesti
Ko se dotakne ove ikone Bogorodice, veruje se, ne odlazi bez blagodatne pomoći
Telegraf 01.02.2025
Preporučujemo. U Hram Svete Trojice na Tašmajdanu stigla je ikona Majke Božije "Umekšanje zlih srca". Vernici će i tokom sutrašnjeg dana moći da joj se poklone, posle liturgije koja počinje u 8.30. Ikona je u rusku pravoslavnu crkvu u Beogradu stigla uz… »
Blagoslov je svedočiti takvom duhovnom znamenju: Čudotvorna ruska ikona stigla u Beograd
Sputnik 01.02.2025
Došla sam da celivam ikonu i da se zahvalim, jer sam kroz nju naučila da opraštam i spoznala svoju snagu. Ova ikona zauzima posebno mesto što se tiče moje vere i mog celokupnog pogleda na pravoslavlje. Ovako jedna od vernica u dugačkom redu ispred Ruske… »
Ogroman red ispred crkve Svete Trojice: Veliki broj vernika došao da se pokloni čudotvornoj ikoni: Verovanje kaže da se ovo…
Blic 01.02.2025
Veliki broj vernika rano jutros pristigao je ispred crkve Svete Trojice u Beogradu kako bi sačekali, a kasnije se i poklonili ikoni Presvete Bogorodice "Umekšanje zlih srca". Ova ikona biće izložena na poklonjenje i celivanje u crkvi na Tašmajdanu danas… »
Ikona majke božje Umekšanje zlih srca u Ruskoj crkvi
Politika 01.02.2025
Čudotvorna ikona majke božje Umekšanje zlih srca stiže danas u Hram Svete Trojice ‒ Rusku pravoslavnu crkvu na Tašmajdanu. Ikona će u crkvi ostati i sutra na poklonjenje i celivanje narodu. Svetinja stiže po blagoslovu patrijarha Porfirija i patrijarha… »
Vesti dana »

Tramp daje novi rok Rusiji za napredak u pregovorima o okončanju rata
Vreme pre 1 satjoš 34 povezane

Šapić predstavio nove tramvaje plave boje, nazvao ih "nemanjićko-vizantijskim plavušanima"
NIN pre 4 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom osveženja
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 55 povezanih

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 6 satijoš 23 povezane