Povezane vesti
Bijonse i Tejlor u novom okršaju na dodeli Gremi nagrada 2025: Da li će požarom opustošeni la zasijati novim sjajem?
Mondo 01.02.2025
Dodela Gremi nagrada, koja se održava u Los Anđelesu u nedelju uveče 2.februara, predstavlja najvažniji događaj u muzičkom svetu. Gremi nagrade su jedne od najprestižnijih muzičkih odlikovanja, koje dodeljuje Nacionalna akademija za umetnost i… »
Gremi derbi: Bijonse ili Tejlor Svift, i otkud Bitlsi među nominovanima
BBC News 01.02.2025
Sve što treba da znate o dodeli Gremi nagrada 2025. Dodela Gremi nagrada ja najveće muzičko veče, i bukvalno i figurativno. Ceremonija, koja se održava u Los Anđelesu u nedelju uveče, traje neverovatnih osam sati, privlačeći najveće zvezde… »
Danas 01.02.2025
Dodela Gremi nagrada ja najveće muzičko veče, i bukvalno i figurativno. Ceremonija, koja se održava u Los Anđelesu u nedelju uveče, traje neverovatnih osam sati, privlačeći najveće zvezde popa, roka, kantri i hip-hopa. Organizatori će… »
NIN 01.02.2025
Dodela Gremi nagrada ja najveće muzičko veče, i bukvalno i figurativno. Ceremonija, koja se održava u Los Anđelesu u nedelju uveče, traje neverovatnih osam sati, privlačeći najveće zvezde popa, roka, kantri i hip-hopa. Organizatori će… »
Južne vesti 01.02.2025
Getty Images Bijonse i Tejlor Svift Dodela Gremi nagrada ja najveće muzičko veče, i bukvalno i figurativno. Ceremonija, koja se održava u Los Anđelesu u nedelju uveče, traje neverovatnih osam sati, privlačeći najveće zvezde popa, roka, kantri… »
Radio 021 01.02.2025
Sve što treba da znate o dodeli Gremi nagrada 2025. Getty Images Bijonse i Tejlor Svift Dodela Gremi nagrada ja najveće muzičko veče, i bukvalno i figurativno. Ceremonija, koja se održava u Los Anđelesu u nedelju uveče, traje neverovatnih osam… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih

Pokušao da pogura traktore parkirane oko Pionirskog parka, iz mnogih curi gorivo
RTV pre 35 minutajoš 62 povezane

Prva grupa studenata stigla na Terazije, Beograđani im pripremili doček: Blokiran Bulevar kralja Aleksandra, od Terazija do Slavije sve stoji (foto, video)
Blic pre 22 minutajoš 55 povezanih

Građani priredili studentima spektakularan doček u centru Beograda
SEEbiz pre 22 minutajoš 40 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 1 satjoš 35 povezanih