Povezane vesti
Bijonse i Tejlor u novom okršaju na dodeli Gremi nagrada 2025: Da li će požarom opustošeni la zasijati novim sjajem?
Mondo 01.02.2025
Dodela Gremi nagrada, koja se održava u Los Anđelesu u nedelju uveče 2.februara, predstavlja najvažniji događaj u muzičkom svetu. Gremi nagrade su jedne od najprestižnijih muzičkih odlikovanja, koje dodeljuje Nacionalna akademija za umetnost i nauku… »
Gremi derbi: Bijonse ili Tejlor Svift, i otkud Bitlsi među nominovanima
BBC News 01.02.2025
Sve što treba da znate o dodeli Gremi nagrada 2025. Dodela Gremi nagrada ja najveće muzičko veče, i bukvalno i figurativno. Ceremonija, koja se održava u Los Anđelesu u nedelju uveče, traje neverovatnih osam sati, privlačeći najveće zvezde popa, roka… »
Danas 01.02.2025
Dodela Gremi nagrada ja najveće muzičko veče, i bukvalno i figurativno. Ceremonija, koja se održava u Los Anđelesu u nedelju uveče, traje neverovatnih osam sati, privlačeći najveće zvezde popa, roka, kantri i hip-hopa. Organizatori će dodeliti 94… »
Radio 021 01.02.2025
Sve što treba da znate o dodeli Gremi nagrada 2025. Getty Images Bijonse i Tejlor Svift Dodela Gremi nagrada ja najveće muzičko veče, i bukvalno i figurativno. Ceremonija, koja se održava u Los Anđelesu u nedelju uveče, traje neverovatnih osam sati… »
Južne vesti 01.02.2025
Getty Images Bijonse i Tejlor Svift Dodela Gremi nagrada ja najveće muzičko veče, i bukvalno i figurativno. Ceremonija, koja se održava u Los Anđelesu u nedelju uveče, traje neverovatnih osam sati, privlačeći najveće zvezde popa, roka, kantri i… »
NIN 01.02.2025
Dodela Gremi nagrada ja najveće muzičko veče, i bukvalno i figurativno. Ceremonija, koja se održava u Los Anđelesu u nedelju uveče, traje neverovatnih osam sati, privlačeći najveće zvezde popa, roka, kantri i hip-hopa. Organizatori će dodeliti 94… »
Vesti dana »
Medicinski fakultet: Okupljeni ispred Dekanata ugrožavali bezbednost članova izbornog procesa, neodgovorni pojedinci nisu spremni da ispoštuju demokratske procese
N1 Info pre 41 minutajoš 30 povezanih
"Napustiću stan sa decom čim dođe Marko" Marija Bulat očajna posle nasilja koje je doživela, pa priznala: "Povukla sam prijavu" (foto)
Blic pre 57 minutajoš 34 povezane
UŽIVO Libanska vojska: IDF prekršio primirje; SAD objavile kako izgleda blokada Ormuza /video/
Sputnik pre 1 satjoš 45 povezanih
Skupština Srbije: Opozicija u parlamentu kritikuje manjak napretka na evropskom putu, rasprava o incidentu na Medicinskom fakultetu
Morava info pre 42 minutajoš 23 povezane