Povezane vesti
Crvena zvezda putuje u laktaše: Sferopulos i Davidovac oprezni pred sudar sa Igokeom!
Hot sport 01.02.2025
Crveno- beli spremni za još jedan okršaj u ABA ligi, samopouzdanje na vrhuncu nakon pobede u večitom derbiju! Crvena zvezda putuje u Republiku Srpsku na gostovanje ekipi Igokee, gde će pokušati da nastavi pobednički niz nakon trijumfa u večitom… »
Lundberg: Grobari, izvinite... bio sam mnogo loš!
Sportski žurnal 01.02.2025
„Ovo nije bilo moje veče i neće se ponoviti”. Bek Partizana Ife Lundberg je teško podneo poraz od Crvene zvezde, uz emotivan osvrt na razočaranost navijača - Izgubili smo i mislim da nismo igrali našim stilom košarke. Ne znam šta je razlog… »
"Grobari, izvinite!" Lundberg se oglasio nakon loše utakmice
Večernje novosti 01.02.2025
KOŠARKAŠI Partizana poraženi su od Crvene zvezde rezultatom 73:71 u 24. kolu Evrolige. Očekivali su navijači više od Ifea Lundberga koji se oglasio i izvinio navijačima. FOTO: M. Vukadinović Četu iz Humske predvodio je raspoloženi Karlik Džons… »
"Šta on ikada uradi, niko nije primetio da igra": Vlade Đurović kritikuje i hvali tri igrača Crvene zvezde
Mondo 01.02.2025
Iskusni Vlade Đurović nije bio u potpunosti zadovoljan igrom Crvene zvezde, koja je pobedila Partizan u Evroligi. Crvena zvezda je savladala Partizan u 24. kolu Evrolige, poenima Nemanje Nedovića na sekund do kraja četvrte deonice (73:71). Bila je to… »
"Partizan će biti u teškoćama": Vlade Đurović o šansama crno-belih u Evroligi
Mondo 01.02.2025
Nakon poraza od Zvezde Partizan je 11. tim Evrolige, a Đurović smatra da će biti teško d crno-beli stignu u doigravanje. Derbi Evrolige u petak uveče odigrali su Partizan i Crvena zvezda, a gosti su poenima Nemanje Nedovića stigli do veoma važne… »
Jokić gledao "večiti derbi": Evo šta je poručio Nedoviću nakon meča Partizan - Zvezda
Večernje novosti 01.02.2025
KOŠARKAŠI Crvene zvezde savladali su Partizan u drugom evroligaškom derbiju ove sezone. Meč 24. kola dobio je klub sa Malog Kalemegdana rezultatom 73:71. FOTO: Tanjug/AP Junak pobede bio je Nemanja Nedović. On je fauliran pri šutu za tri poena… »
VIDEO Svi poeni Partizana u večitom derbiju: Karlik nije mogao sam…
Nova 01.02.2025
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su na gostujućem terenu Partizan sa 73:71 (21:18, 21:19, 13:16, 18:18) u 24. kolu Evrolige, i prekinuli njegov niz od tri uzastopna trijumfa u tom takmičenju. Najefikasniji u ekipi Partizana bio je Karlik Džons sa 20… »
"Poslao sam Nedoviću poruku": Nikola Jokić gledao derbi, otkrio šta je napisao beku Zvezde
Mondo 01.02.2025
Nikola Jokić pred svoj meč u SAD gledao utakmicu Partizana i Zvezde u Beogradu. Derbi Evrolige između Partizana i Crvene zvezde privukao je mnogo pažnje ljubitelja košarke širom sveta, a pobedu crveno-belih ispratio je na drugom kraju planete i… »
Đurović opleo po Kaliniću: "Najgora utakmica do sada"
B92 01.02.2025
Košarkaši Crvene zvezde su u krajnje neizvensnom večitom derbiju na kraju slavili protiv Partizana sa 73:71. Čovek odluke je bio Nemanja Nedović čijim poenima sa linije slobodnih bacanja na sekund do kraja je doneo važan trijumf crveno-belim. Dan… »
Vlade Đurović nezadovoljan trojicom u Zvezdi u derbiju: "Šta on ikad uradi, niko nije ni primetio da je igrao"
Telegraf 01.02.2025
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde uspeli su da savladaju Partizan u večitom derbiju u 24. kolu Evrolige (71:73), te su na taj način napravili veliki korak napred u borbi za plej-of, dok su crno-bele na tom putu na neki način ukočili. Bila je… »
Vlade Đurović o šansama Partizana da uđe u plej-of: "Ako ovi timovi budu gubili, to je za njih kao pobeda"
Telegraf 01.02.2025
Preporučujemo. Košarkaši Partizana poraženi su od Crvene zvezde (71:73) u utakmici 24. kola Evrolige, zbog čega su se doveli u nešto nezgodniju situaciju kada je u pitanju borba za plej-of i plej-in, pošto su sada prvi ispod crte sa skorom 12-12. U… »
Džoel Bolomboj: "Navijači Partizana me pogodili staklenom flašom, mala deca pljuvala, pokazivala srednji prst"
Telegraf 01.02.2025
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde uspeli su da pobede na gostovanju najvećem rivalu Partizanu pred preko 20.000 navijača u Beogradskoj areni (71:73) u 24. kolu Evrolige i da tako naprave veliki korak u borbi za mesto u plej-ofu. Crveno-beli su… »
Nba šampion gledao Partizan i Zvezdu u Areni: Obožava Srbe, ali ga nismo očekivali u hali
Mondo 01.02.2025
Brat slavnog Janisa adetokunba, Tanasis, posmatrao je derbi 24. kola Evrolige. Veliki derbi Evrolige između Partizana i Crvene zvezde privukao je brojne poznate ličnosti u Beogradsku arenu. Novak Đoković je sa porodicom gledao meč iz lože, a blizu… »
Raspored u Evroligi: Šta očekuje Zvezdu i Partizan do kraja?
Sport klub 01.02.2025
Beogradski “večiti derbi” odigran je u petak i imao je veliki uticaj na izgled tabele Evrolige. Posle pobede Crvene zvezde nad Partizanom rezultatom 73:71 i to pred navijačima crno-belih, ambicije kluba sa Malog Kalemegdana opravdano su veoma… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „Dođoše Nišlije“, „Sloboda miriše na Lale“: Studenti sa juga i severa Srbije zajedno stigli na Terazije, građani uzvikuju „Pumpaj, pumpaj“
Nova pre 23 minutajoš 62 povezane

VIDEO Pogledajte kako večeras izgledaju Terazije: Ulice prepune građana, atmosfera veličanstvena
Nova pre 53 minutajoš 40 povezanih

Smeši se smeši Laura Koveši! Ko je Rumunka koja ulazi u istragu oko nadstrešnice
Pravda pre 3 satajoš 35 povezanih