Povezane vesti
Oženio jednu od najlepših žena na svetu, a zbog karijere pevač ugrozio zdravstveno stanje!: Kajem se što sam poznat...
Kurir 01.02.2025
Sloba Vasić proslavio se takmičenjem u "Zvezdama Granda", a kako kaže, zbog nekih situacija je zažalio što je postao poznat. - Počeo sam da radim sa 14 godina, tata me je jedva pustio. Ta prva kafana u kojoj sam pevao je bila 500 metara od naše kuće… »
Naš pevač se oženio jednom od najlepših žena na svetu, a zbog karijere prošao kroz pakao: "Kajem se što sam poznat"
Blic 01.02.2025
Pevač Sloba Vasić proslavio se takmičenjem u "Zvezdama Granda", a kako kaže, zbog nekih situacija je zažalio što je postao poznat. - Počeo sam da radim sa 14 godina, tata me je jedva pustio. Ta prva kafana u kojoj sam pevao je bila 500 metara od naše… »
Vesti dana »
Viši sud u Novom Sadu: Obustavljen postupak protiv Vesića i drugih za pad nadstrešnice
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 85 povezanih
Tužilac Stefanović o izborima za VST: Dolovac zadržala uticaj ali nema legitimitet struke
Nova pre 38 minutajoš 29 povezanih
OFAK produžio NIS-u rok za pregovore o prodaji ruskog udela do 24. marta, Vučić kaže da to Srbiji ne znači mnogo
Morava info pre 58 minutajoš 25 povezanih
Država obećala MMF-u poskupljenje struje i putarina, Fond upozorava na veliki potencijalni trošak krize sa snabdevanjem gorivom
Danas pre 4 satijoš 15 povezanih
Stefanović (SSP) o ambasadorskoj konferenciji: Vučić govorio kao Milošević pre pada s vlasti
Beta pre 4 satijoš 37 povezanih