Povezane vesti
Oženio jednu od najlepših žena na svetu, a zbog karijere pevač ugrozio zdravstveno stanje!: Kajem se što sam poznat...
Kurir 01.02.2025
Sloba Vasić proslavio se takmičenjem u "Zvezdama Granda", a kako kaže, zbog nekih situacija je zažalio što je postao poznat. - Počeo sam da radim sa 14 godina, tata me je jedva pustio. Ta prva kafana u kojoj sam pevao je bila 500 metara od naše… »
Naš pevač se oženio jednom od najlepših žena na svetu, a zbog karijere prošao kroz pakao: "Kajem se što sam poznat"
Blic 01.02.2025
Pevač Sloba Vasić proslavio se takmičenjem u "Zvezdama Granda", a kako kaže, zbog nekih situacija je zažalio što je postao poznat. - Počeo sam da radim sa 14 godina, tata me je jedva pustio. Ta prva kafana u kojoj sam pevao je bila 500 metara od… »
Vesti dana »

Nišlije u beogradskom maršu drugi dan, na protest u Beogradu peške krenuli i studenti iz Zapadne Srbije
RTS pre 44 minutajoš 34 povezane

CINS: Zastareo postupak protiv Nikole Petrovića za slučaj „meklaren“
N1 Info pre 1 satjoš 7 povezanih

Đukić Dejanović: Plate prosvetnim radnicima u štrajku smanjivane u skladu s zakonom
N1 Info pre 2 satajoš 32 povezane

Osumnjičeni za napad na Selakovića sklopio sa tužilaštvom sporazum o priznanju krivice
Beta pre 38 minutajoš 22 povezane

Sudar tankera i teretnog broda kod obala Velike Britanije, spaseno 32 ljudi
BBC News pre 1 satjoš 22 povezane