Повезане вести
Председник Вучић: Даћу све од себе да већ од септембра имамо бесплатне уџбенике у Србији
Курир 01.02.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће у сарадњи са синдикатима започети свеобухватну реформу система образовања, односно да ће дати све од себе да се од септембра обезбеде бесплатни уџбеници на територији… »
Нови дан, ново Вучићево обећање: Пробаћемо да обезбедимо бесплатне уџбенике у целој Србији
Радио 021 01.02.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће дати све од себе да се од септембра обезбеде бесплатни уџбеници на територији целе Србије. Он је тако реаговао на опаску грађана приликом посете општини Брус, да он, за… »
Вучић сад обећава и бесплатне уџбенике од септембра
Нова 01.02.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће у сарадњи са синдикатима започети свеобухватну реформу система образовања, односно да ће дати све од себе да се од септембра обезбеде бесплатни уџбеници на територији… »
Вучић: Пробаћемо да уведемо бесплатне уџбенике у целој Србији од септембра
Данас 01.02.2025
Вучић на критике грађана одговара обећањима: Бесплатни уџбеници у целој Србији
Н1 Инфо 01.02.2025
Председник Србије Александар Вучић најавио је данас да ће у сарадњи са синдикатима започети свеобухватну реформу система образовања, односно да ће дати све од себе да се од септембра обезбеде бесплатни уџбеници на територији… »
Вучић: Пробаћемо да уведемо бесплатне уџбенике у целој Србији од септембра
Нови магазин 01.02.2025
Вести дана »
„Моја полиција ме није заштитила, ја сам урлала, а они су само гледали“: Екипа Н1 о нападу испред Ћациленда
Цензоловка пре 3 сатајош 50 повезаних
Излила се Јужна Морава код Врања, девет особа евакуисано; Ванредна ситуација у Лебану
Спутник пре 10 сатијош 27 повезаних
Друга шанса за Куртија: Нови парламентарни избори на Косову 28. децембра
BBC News пре 8 сатијош 32 повезане