Povezane vesti
Ovako izgleda supruga zdravka čolića: Pevač je sa njom decenijama u braku, a imaju i dve ćerke: "Kad sam je oženio niko mi…
Blic pre 31 dana
Pop pevač i jedna od najvećih regionalnih zvezda Zdravko Čolić decenijama je u srećnom braku sa suprugom Aleksandrom sa kojom ima dve prelepe ćerke. Ona se retko kad može videti na javnim događajima, a veoma je posvećena poslu, dok je decu… »
Roditelji nisu podržavali nikolinu Kovač da rodi dete kolegi! Pevačica nakon toliko godina iskreno progovorila o svemu…
Kurir pre 30 dana
Pevačica Nikolina Kovač u skladnom je braku sa svojim kolegom Sašom Kaporom, a mnogi nisu verovali u njihovu ljubav na početku njihove veze. Ipak, uprkos brojnim izazovima i komentarima okoline, njihova međusobna podrška i posvećenost pokazali su… »
"Možda sam pogrešila što sam tada ostala trudna,: Ali..." Pevačica dobila dete sa kolegom, roditelji je nisu podržali, a…
Blic pre 30 dana
Pevačica Nikolina Kovač u skladnom je braku sa svojim kolegom Sašom Kaporom, a mnogi nisu verovali u njihovu ljubav na početku njihove veze. Ipak, uprkos brojnim izazovima i komentarima okoline, njihova međusobna podrška i posvećenost pokazali su… »
"Odmah je pitala koje sam godište": Glumac je bio u braku sa 9 godina starijom koleginicom, ovako je počela njihova ljubav, a…
Blic pre 30 dana
Crnogorski glumac Momčilo Otašević bio je u braku sa devet godina starijom koleginicom Jelenom Perčin, sa kojom je dobio troje dece. Njihova ljubav počela je na snimanju serije ''Zora dubrovačka'', a on je jednom prilikom govorio o početku njihove… »
Vesti dana »

(Video) Snimljen trenutak nestanka dunje Marković: Devojčica išetala iz dvorišta, pala, pa nastavila u nepoznatom pravcu: Za 60 sekundi joj se izgubio svaki trag!
Blic pre 1 satjoš 16 povezanih

Incident u selu Miločaj kod Kraljeva: Opozicija gađala gradonačelnika Terzića jajima, pokušali da spreče sastanak odbora SNS, intervenisala policija
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Novi šok u vatikanu: Papa Franja u teškom stanju, imao još dve respiratorne krize, vraćen na mehaničku ventilaciju
Blic pre 6 satijoš 1 povezana