Povezane vesti
Ovako izgleda supruga zdravka čolića: Pevač je sa njom decenijama u braku, a imaju i dve ćerke: "Kad sam je oženio niko mi…
Blic 01.02.2025
Pop pevač i jedna od najvećih regionalnih zvezda Zdravko Čolić decenijama je u srećnom braku sa suprugom Aleksandrom sa kojom ima dve prelepe ćerke. Ona se retko kad može videti na javnim događajima, a veoma je posvećena poslu, dok je decu… »
Roditelji nisu podržavali nikolinu Kovač da rodi dete kolegi! Pevačica nakon toliko godina iskreno progovorila o svemu…
Kurir 01.02.2025
Pevačica Nikolina Kovač u skladnom je braku sa svojim kolegom Sašom Kaporom, a mnogi nisu verovali u njihovu ljubav na početku njihove veze. Ipak, uprkos brojnim izazovima i komentarima okoline, njihova međusobna podrška i posvećenost pokazali su… »
"Možda sam pogrešila što sam tada ostala trudna,: Ali..." Pevačica dobila dete sa kolegom, roditelji je nisu podržali, a…
Blic 01.02.2025
Pevačica Nikolina Kovač u skladnom je braku sa svojim kolegom Sašom Kaporom, a mnogi nisu verovali u njihovu ljubav na početku njihove veze. Ipak, uprkos brojnim izazovima i komentarima okoline, njihova međusobna podrška i posvećenost pokazali su… »
"Odmah je pitala koje sam godište": Glumac je bio u braku sa 9 godina starijom koleginicom, ovako je počela njihova ljubav, a…
Blic 01.02.2025
Crnogorski glumac Momčilo Otašević bio je u braku sa devet godina starijom koleginicom Jelenom Perčin, sa kojom je dobio troje dece. Njihova ljubav počela je na snimanju serije ''Zora dubrovačka'', a on je jednom prilikom govorio o početku njihove… »
Vesti dana »

Šestomesečni pomen stradalima u padu nadstrešnice – građani i studenti odali poštu u Novom Sadu
RTV pre 49 minutajoš 95 povezanih

Otkriven identitet nastradalih u topoli: Jedna osoba upala u septičku jamu, ostali pokušali da je spasu, pa se utopili: Na licu mesta stradali deda, sin i unuk, kao i komšija koji im je pomagao
Blic pre 26 minutajoš 58 povezanih

Radnici širom sveta obeležavaju Međunarodni praznik rada – od Tokija do Los Anđelesa
Serbian News Media pre 54 minutajoš 26 povezanih

Petrov: Ne znam razloge ostavke dekana Pravnog, ne bih voleo da je pod uticajem plenuma
RTV pre 5 satijoš 17 povezanih

„Milioni na ulicama, radnici ujedinite se“: Širom sveta obeležava se Međunarodni praznik rada (FOTO)
Danas pre 4 satijoš 25 povezanih