Povezane vesti

"Ona je sponzoruša, mora da ima se*s da bi išla na letovanje" Baka Prase izneo šok tvrdnje o pevačici: "Klinka, ne zna za…

"Ona je sponzoruša, mora da ima se*s da bi išla na letovanje" Baka Prase izneo šok tvrdnje o pevačici: "Klinka, ne zna za…

Blic 01.02.2025
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, izneo je šok tvrdnje o pevačici Emi Radujko sa kojom, kako prizanje, nije u dobrim odnosima. - Kad ćeš dovesti Emu Radujko u lajv? - glasilo je jedno od pitanja za jutjubera. - Pa ne znam. Nešto nismo… »
"Sponzoruša, mora da ima se*s da bi mogla na letovanje": Baka Prase posle skandala sa Sekom Aleksić izvređao Emu Radujko

"Sponzoruša, mora da ima se*s da bi mogla na letovanje": Baka Prase posle skandala sa Sekom Aleksić izvređao Emu Radujko

Mondo 01.02.2025
Baka Prase u lajvu izneo svoje mišljenje o pevačici Emi Radujko. Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nedavno se našao u centru skandala zbog izjave o Seki Aleksić, tokom koje je spominjao njenog sina. Seka je oštro reagovala na njegove komentare… »
"Ema Radujko je sponzoruša koja je htela da me namesti!" Baka Prase udario na pevačicu i žestoko je izvređao u lajvu…

"Ema Radujko je sponzoruša koja je htela da me namesti!" Baka Prase udario na pevačicu i žestoko je izvređao u lajvu…

Kurir 01.02.2025
Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase gotovo svako veče komunicira sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, gde u lajvovima odgovara na pitanja i komentariše razne aktuelne teme. Nakon što je nedavno brutalno izvređao Seku Aleksić i njenog… »

Vesti dana »