Повезане вести
"Камере одају другачији утисак" Александра Радовић о причама да изгледа арогантно: Тврдим за себе да сам...
Курир 01.02.2025
Александра Радовић каже да је више пута о себи чула приче да је арогантна и хладна особа, што често мора да демантује. Певачица је објаснила да људи који је приватно добро познају, знају да то није истина, а онда је објаснила… »
"Рекли су да сам хладна и арогантна": Александра Радовић ставила тачку на трачеве о себи, па поменула оца: "Не знам откуд им…
Блиц 01.02.2025
Певачица Александра Радовић каже да је више пута о себи чула приче да је арогантна и хладна особа, што често мора да демантује. Наиме, Александра је објаснила да људи који је приватно добро познају, знају да то није истина, а… »
Вести дана »

Измене и обуставе саобраћаја због војне параде "Снага јединства 2025”: Детаљан списак свих промена
Мондо пре 9 минутајош 17 повезаних

Лето се званично не предаје, и наредних дана температуре изван просека, данас и до 31 степен
Глас Западне Србије пре 1 сатјош 16 повезаних

УКРАЈИНСКА КРИЗА: Дњепар под руским ударом - више од 10 повређених; Москва одбацује оптужбе Талина о нарушавању ваздушног простора
РТВ пре 29 минутајош 17 повезаних

Велика војна парада "Снага јединства" у Београду – ново наоружање први пут пред јавношћу, више од 10.000 учесника
РТС пре 1 сатјош 10 повезаних