Povezane vesti
Maloletnici vezali i tukli vršnjaka, šutirali ga i pretili mu nožem
Jugmedia 01.02.2025
Nekoliko starijih dečaka mučili su učenika sedmog razreda u Vranju, a slučaj je prijavljen policiji i tužilaštvu. Informaciju o ovom događaju potvrdio je i Viši sud u tom gradu. “Rekli su mi da sednem na stolicu, naterali su me da skinem gornji deo… »
Jezivo vršnjačko nasilje: Dečaka vezali, tukli, šutirali, udarali metlom, pa na njega potegli nož
Rešetka 01.02.2025
Nekoliko starijih dečaka u Vranju mučili su učenika sedmog razreda, a slučaj je prijavljen policiji i tužilaštvu. Informaciju o ovom događaju potvrdio je i Viši sud u Vranju. „Rekli su mi da sednem na stolicu, naterali su me da skinem gornji deo… »
Vršnjačko nasilje u Vranju: Stariji dečaci zlostavljali đaka sedmograzreda
Jug press 01.02.2025
VRANJE U Vranju je policiji i tužilaštvu prijavljeno vršnjačko nasilje nad učenikom sedmog razreda od strane starijih dečaka, potvrđeno je Regionalnoj informativnoj agenciji JUGpress iz policijskih izvora. Stariji dečaci su mlađeg naterali da sedne na… »
Vesti dana »
Hitna pomoć: Dve osobe teško povređene u saobraćajnoj nezgodi u Zemunu
N1 Info pre 46 minutajoš 10 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB Pezeškijan: Interakcija sa Hamneijem je veoma teška; Izrael izveo vazdušne napade na jug Libana
RTV pre 16 minutajoš 11 povezanih
Na Horgošu se čeka 45 minuta, na Batrovcima bez većih gužvi za putnička vozila
Ozon pre 56 minutajoš 5 povezanih
FIFA održala važan sastanak! Infantino dobio maksimalnu podršku, definitivno povučen kontroverzni projekat
Telegraf pre 56 minutajoš 8 povezanih