Povezane vesti

Vučić čestitao rođendan maloj Leni: Doneo joj tortu i razgovarao sa domaćinima (video)

Vučić čestitao rođendan maloj Leni: Doneo joj tortu i razgovarao sa domaćinima (video)

Kurir 01.02.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetio je seosko domaćinstvo Dejana Savkovića i tom prilikom poželeo je srećan rođendan njihovoj ćerki Leni. - Nalazim se u selu Trnavci kod Aleksandrovca. U jednom divnom domaćinstvu Savkovića… »
"Taman kad je Srbija krenula napred odjednom je napadnuta spolja ogromnim novcem uloženim u nemire" Vučić završio dvodnevnu…

"Taman kad je Srbija krenula napred odjednom je napadnuta spolja ogromnim novcem uloženim u nemire" Vučić završio dvodnevnu…

Kurir 01.02.2025
Od najnovijeg Hronološki Nakon obilaska domaćinstva porodice Savkovića predsednik Vučić razgovara sa građanima Aleksandrovca u Domu kulture "Milosav Buca Mirković". - Dosta je ljudi napolju, napravite im mesta. Ne mogu svi da stanu. Izvinjavam se… »
"Izabran sam da ne dozvolim da ulica upravlja Srbijom" Vučić se oglasio: Upravljaće građani odlukom na izborima! (video)

"Izabran sam da ne dozvolim da ulica upravlja Srbijom" Vučić se oglasio: Upravljaće građani odlukom na izborima! (video)

Kurir 01.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upravo se oglasio putem zvaničnog instagram naloga. U snimku, napravljenom tokom današnjeg obilaska Rasinskog okruga i razgovora sa građanima, predsednik je poručio sledeće: - Izabran sam od naroda, pošteno i… »
Na jednoj strani Autokomanda i Novi Sad, na drugoj – Vučić

Na jednoj strani Autokomanda i Novi Sad, na drugoj – Vučić

Novi magazin 01.02.2025
Poslednja dva meseca studenti su slika Srbije, Srbije koja traži odgovornost i pravdu. Nije to predsednik, inače naviknut da je u centru pažnje, pa usred krize posle pada novosadske nadstrešnice, u orbitu vraća neke davno zaboravljene teme, između… »
Na jednoj strani Autokomanda i Novi Sad, na drugoj – Vučić: „Urušava se kult ličnosti glavnog glumca“

Na jednoj strani Autokomanda i Novi Sad, na drugoj – Vučić: „Urušava se kult ličnosti glavnog glumca“

N1 Info 01.02.2025
Poslednja dva meseca studenti su slika Srbije, Srbije koja traži odgovornost i pravdu. Nije to predsednik, inače naviknut da je u centru pažnje, pa usred krize posle pada novosadske nadstrešnice, u orbitu vraća neke davno zaboravljene teme, između… »
Vučić ima poruku za studente: Trikovi političara!

Vučić ima poruku za studente: Trikovi političara!

Pravda 01.02.2025
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, posetio je danas mesta Aleksandrovac i Brus, a u obraćanju okupljenima dotakao se i teme studentskih blokada. Predsednik Vučić je poručio u Aleksandrovcu da Srbijom neće upravljati ulica, već njeni građani… »
Vašar! Protest uz trubače i prase na ražnju Zar se ovako odaje počast stradalima?

Vašar! Protest uz trubače i prase na ražnju Zar se ovako odaje počast stradalima?

Alo 01.02.2025
Čitajte u sutrašnjem izdanju Alo! novina. JASNO I GLASNO Predsednik u razgovoru s građanima poslao jasnu poruku: Srbijom neće upravljati ulica Vučić je u Brusu i Aleksandrovcu ponovio da neće biti nikakvih ekspertskih ili prelaznih vlada, već da… »
"Izabran sam da ne dozvolim da ulica upravlja Srbijom": Vučić se oglasio na Instagramu (Video)

"Izabran sam da ne dozvolim da ulica upravlja Srbijom": Vučić se oglasio na Instagramu (Video)

Mondo 01.02.2025
Predsednik Alekandar Vučić oglasio se novom porukom putem Instagrama. Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, obratio se javnosti putem svog zvaničnog Instagram naloga. U snimku nastalom tokom današnjeg obilaska Rasinskog okruga, Vučić je istakao… »
Vučić: Izabran sam da ne dozvolim da ulica upravlja Srbijom, već njeni građani odlukom na izborima

Vučić: Izabran sam da ne dozvolim da ulica upravlja Srbijom, već njeni građani odlukom na izborima

Telegraf 01.02.2025
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se putem zvaničnog instagram naloga. U snimku koji je nastao tokom današnjeg obilaska Rasinskog okruga i razgovora sa građanima, predsednik poručuje: "Izabran sam od naroda, pošteno i… »
Vučić: Srbijom neće upravljati ulica, već građani odlukom na izborima

Vučić: Srbijom neće upravljati ulica, već građani odlukom na izborima

Insajder 01.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas u Aleksandrovcu da Srbijom neće da upravlja ulica, već njeni građani odlukom na izborima i dodao da se nada da studenti i drugi mladi ljudi neće nasesti na trikove političara i tražiti… »
Vučić: Prelazne vlade neće biti

Vučić: Prelazne vlade neće biti

Beta 01.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas u Aleksandrovcu najavio da će država u pet novih puteva na području tog mesta uložiti 885 miliona dinara (7,5 miliona evra), koliko iznosi ceo godišnji budžet te opštine. Na dvodnevnoj turneji po… »
Vučić: Pošteno sam izabran na izborima da Srbijom ne bi upravljala ulica

Vučić: Pošteno sam izabran na izborima da Srbijom ne bi upravljala ulica

Nova 01.02.2025
Predsednik Srbija Aleksandar Vučić je danas u Aleksandrovcu najavioda će država u pet novih puteva na području tog mesta uložiti 885 miliona dinara (7,5 miliona evra), koliko izbosi ceo godišnji budžet te opštine. Na dvodnevnoj turneji po… »
Vučić: U Aleksandrovcu za putnu infrastrukturu 8 miliona evra, mašine stižu 1. marta

Vučić: U Aleksandrovcu za putnu infrastrukturu 8 miliona evra, mašine stižu 1. marta

Blic 01.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Aleksandrovcu da će država uložiti u putnu infrastrukturu Župe osam miliona evra, što će zajedno sa pešačkom zonom i prečistačem za vodu preporoditi Aleksandrovac i naglasio da mašine… »
Vučić poručio iz Aleksandrovca: Izabran sam da ne dozvolim da ulica upravlja Srbijom, već njeni građani na izborima

Vučić poručio iz Aleksandrovca: Izabran sam da ne dozvolim da ulica upravlja Srbijom, već njeni građani na izborima

Euronews 01.02.2025
Izabran sam da ne dozvolim da ulica upravlja Srbijom, već njeni građani odlukom na izborima. rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Domu kulture "Milosav Buca Mirković” u Aleksandrovcu, tokom obilaska Rasinskog okruga. "Tako se čuva… »
Vučić u Trsteniku: Možete da me ubijete, ali prelazne ili ekspertske vlade neće biti

Vučić u Trsteniku: Možete da me ubijete, ali prelazne ili ekspertske vlade neće biti

Danas 31.01.2025
Neće biti ni prelazne, ni ekspertske vlade, to vam garantujem svojim životom, biće srpska vlada, poručio je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je na skupu u Trsteniku naglasio da je sve što se događa u Srbiji direktan pokušaj… »

Vesti dana »