Povezane vesti

Vučić čestitao rođendan maloj Leni: Doneo joj tortu i razgovarao sa domaćinima (video)

Vučić čestitao rođendan maloj Leni: Doneo joj tortu i razgovarao sa domaćinima (video)

Kurir pre 7 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetio je seosko domaćinstvo Dejana Savkovića i tom prilikom poželeo je srećan rođendan njihovoj ćerki Leni. - Nalazim se u selu Trnavci kod Aleksandrovca. U jednom divnom domaćinstvu Savkovića… »
"Taman kad je Srbija krenula napred odjednom je napadnuta spolja ogromnim novcem uloženim u nemire" Vučić završio dvodnevnu…

"Taman kad je Srbija krenula napred odjednom je napadnuta spolja ogromnim novcem uloženim u nemire" Vučić završio dvodnevnu…

Kurir pre 7 dana
Od najnovijeg Hronološki Nakon obilaska domaćinstva porodice Savkovića predsednik Vučić razgovara sa građanima Aleksandrovca u Domu kulture "Milosav Buca Mirković". - Dosta je ljudi napolju, napravite im mesta. Ne mogu svi da stanu. Izvinjavam se… »
"Izabran sam da ne dozvolim da ulica upravlja Srbijom" Vučić se oglasio: Upravljaće građani odlukom na izborima! (video)

"Izabran sam da ne dozvolim da ulica upravlja Srbijom" Vučić se oglasio: Upravljaće građani odlukom na izborima! (video)

Kurir pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upravo se oglasio putem zvaničnog instagram naloga. U snimku, napravljenom tokom današnjeg obilaska Rasinskog okruga i razgovora sa građanima, predsednik je poručio sledeće: - Izabran sam od naroda, pošteno i… »
Na jednoj strani Autokomanda i Novi Sad, na drugoj – Vučić

Na jednoj strani Autokomanda i Novi Sad, na drugoj – Vučić

Novi magazin pre 6 dana
Poslednja dva meseca studenti su slika Srbije, Srbije koja traži odgovornost i pravdu. Nije to predsednik, inače naviknut da je u centru pažnje, pa usred krize posle pada novosadske nadstrešnice, u orbitu vraća neke davno zaboravljene teme, između… »
Na jednoj strani Autokomanda i Novi Sad, na drugoj – Vučić: „Urušava se kult ličnosti glavnog glumca“

Na jednoj strani Autokomanda i Novi Sad, na drugoj – Vučić: „Urušava se kult ličnosti glavnog glumca“

N1 Info pre 6 dana
Poslednja dva meseca studenti su slika Srbije, Srbije koja traži odgovornost i pravdu. Nije to predsednik, inače naviknut da je u centru pažnje, pa usred krize posle pada novosadske nadstrešnice, u orbitu vraća neke davno zaboravljene teme, između… »
Vučić ima poruku za studente: Trikovi političara!

Vučić ima poruku za studente: Trikovi političara!

Pravda pre 6 dana
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, posetio je danas mesta Aleksandrovac i Brus, a u obraćanju okupljenima dotakao se i teme studentskih blokada. Predsednik Vučić je poručio u Aleksandrovcu da Srbijom neće upravljati ulica, već njeni građani… »
Vašar! Protest uz trubače i prase na ražnju Zar se ovako odaje počast stradalima?

Vašar! Protest uz trubače i prase na ražnju Zar se ovako odaje počast stradalima?

Alo pre 6 dana
Čitajte u sutrašnjem izdanju Alo! novina. JASNO I GLASNO Predsednik u razgovoru s građanima poslao jasnu poruku: Srbijom neće upravljati ulica Vučić je u Brusu i Aleksandrovcu ponovio da neće biti nikakvih ekspertskih ili prelaznih vlada, već da… »
"Izabran sam da ne dozvolim da ulica upravlja Srbijom": Vučić se oglasio na Instagramu (Video)

"Izabran sam da ne dozvolim da ulica upravlja Srbijom": Vučić se oglasio na Instagramu (Video)

Mondo pre 6 dana
Predsednik Alekandar Vučić oglasio se novom porukom putem Instagrama. Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, obratio se javnosti putem svog zvaničnog Instagram naloga. U snimku nastalom tokom današnjeg obilaska Rasinskog okruga, Vučić je istakao… »
Vučić: Izabran sam da ne dozvolim da ulica upravlja Srbijom, već njeni građani odlukom na izborima

Vučić: Izabran sam da ne dozvolim da ulica upravlja Srbijom, već njeni građani odlukom na izborima

Telegraf pre 6 dana
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se putem zvaničnog instagram naloga. U snimku koji je nastao tokom današnjeg obilaska Rasinskog okruga i razgovora sa građanima, predsednik poručuje: "Izabran sam od naroda, pošteno i… »
Vučić: Srbijom neće upravljati ulica, već građani odlukom na izborima

Vučić: Srbijom neće upravljati ulica, već građani odlukom na izborima

Insajder pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas u Aleksandrovcu da Srbijom neće da upravlja ulica, već njeni građani odlukom na izborima i dodao da se nada da studenti i drugi mladi ljudi neće nasesti na trikove političara i tražiti… »
Vučić: Prelazne vlade neće biti

Vučić: Prelazne vlade neće biti

Beta pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas u Aleksandrovcu najavio da će država u pet novih puteva na području tog mesta uložiti 885 miliona dinara (7,5 miliona evra), koliko iznosi ceo godišnji budžet te opštine. Na dvodnevnoj turneji po… »
Vučić: Pošteno sam izabran na izborima da Srbijom ne bi upravljala ulica

Vučić: Pošteno sam izabran na izborima da Srbijom ne bi upravljala ulica

Nova pre 6 dana
Predsednik Srbija Aleksandar Vučić je danas u Aleksandrovcu najavioda će država u pet novih puteva na području tog mesta uložiti 885 miliona dinara (7,5 miliona evra), koliko izbosi ceo godišnji budžet te opštine. Na dvodnevnoj turneji po… »
Vučić: U Aleksandrovcu za putnu infrastrukturu 8 miliona evra, mašine stižu 1. marta

Vučić: U Aleksandrovcu za putnu infrastrukturu 8 miliona evra, mašine stižu 1. marta

Blic pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Aleksandrovcu da će država uložiti u putnu infrastrukturu Župe osam miliona evra, što će zajedno sa pešačkom zonom i prečistačem za vodu preporoditi Aleksandrovac i naglasio da mašine… »
Vučić poručio iz Aleksandrovca: Izabran sam da ne dozvolim da ulica upravlja Srbijom, već njeni građani na izborima

Vučić poručio iz Aleksandrovca: Izabran sam da ne dozvolim da ulica upravlja Srbijom, već njeni građani na izborima

Euronews pre 6 dana
Izabran sam da ne dozvolim da ulica upravlja Srbijom, već njeni građani odlukom na izborima. rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Domu kulture "Milosav Buca Mirković” u Aleksandrovcu, tokom obilaska Rasinskog okruga. "Tako se čuva… »
Vučić u Trsteniku: Možete da me ubijete, ali prelazne ili ekspertske vlade neće biti

Vučić u Trsteniku: Možete da me ubijete, ali prelazne ili ekspertske vlade neće biti

Danas pre 7 dana
Neće biti ni prelazne, ni ekspertske vlade, to vam garantujem svojim životom, biće srpska vlada, poručio je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je na skupu u Trsteniku naglasio da je sve što se događa u Srbiji direktan pokušaj… »

Vesti dana »