Povezane vesti
Čanak otvorio vrata svog salaša u Vojvodini: Solarni paneli i Tito na zidu! Pogledajte fotografije sa imanja
Mondo 01.02.2025
Nenad Čanak ima salaš u Vojvodini koji često posećuje u letnjim mesecima. Političar Nenad Čanak jednom prilikom pokazao je svoje veliko imanje u Vojvodini, a ponosan je na sve ono što se nalazi na salašu. "Solarne panele sam odlučio da stavim, imaju… »
Nenad Čanak pokazao imanje u vojvodini sa solarnim panelima: Ima traktor i voćnjak, a zimi se greje na drva: "Kakav je to…
Blic 01.02.2025
Političar Nenad Čanak odlučio je da pokaže svima svoje veliko imanje usred Vojvodine. Čanak ne krije da je ponosan na sve ono što se nalazi na salašu. - Solarne panele sam odlučio da stavim, imaju povoljno da se nabave. Ne znam da li je ovo dovoljno za… »
Vesti dana »
Dijana Hrka hitno prebačena u bolnicu: Na klinici je na kojoj je bio i Toma Nikolić
Mondo pre 47 minutajoš 27 povezanih
Dijana Hrka napustila šator u kojem štrajkuje glađu, grupa građana sa upaljenim svećama moli se za njeno zdravlje
RTS pre 18 minutajoš 120 povezanih
Odbojkaši Radničkog plasirali se u poslednju rundu kvalifikacija
Politika pre 18 minutajoš 33 povezane
Antonijević o funkciji Poverenika: Veliki zadatak za nezavisnu instituciju, prioriteti jasni
Beta pre 1 satjoš 21 povezana