Povezane vesti
Bojan Dimitrijević: Stvaraju se uslovi da povratimo sve Srpske zemlje i ratom i mirom (video)
Pravda 01.02.2025
Bojan Dimitrijević, poznati Srpski istoričar izneo je mišljenje da primirja u Ukrajini neće biti. "Ne vidim nikakav razlog zašto bi Rusi pristali na bilo kakvu vrstu mirovnih pregovora u trenutku kada bukvalno satiru Ukrajinsku vojsku dužinom celog… »
Taker Karlson: Zelenski je diktator, kad smo u SAD glasali da nam politika bude mržnja prema Putinu?
Pravda 01.02.2025
Zašto je Putin moj neprijatelj? Nikada mi ništa nije uradio. Nemam razloga da se ljutim na Putina ili bilo koga drugog dok ne dotakne moju zemlju, rekao je američki novinar. Američki novinar Taker Karlson ukazao je na niz razloga zbog kojih Zapad ima… »
Vesti dana »
Slučaj Generalštab: Selaković neće da se poziva na imunitet, sudija Vladi traži mišljenje o "aktiviranju imuniteta"
NIN pre 49 minutajoš 60 povezanih
Svoj na svome: Produžen rok za upis prava svojine za tri dana
Gradski portal 018 pre 1 satjoš 79 povezanih
Svetski dan borbe protiv raka: Dom zdravlja poziva Novosađanke da urade mamografiju
Radio 021 pre 34 minutajoš 48 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 5. februar: Sutra u većem delu Srbije promenljivo oblačno
Radio sto plus pre 3 satajoš 29 povezanih
Sednica Skupštine Grada Novog Sada: Usvojen plan izgradnje crkve na Limanu, opozicija napustila sednicu
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 22 povezane