Повезане вести
"Сина сам водила на одвикавање,: помогла је и терапија" Глумица открила са каквим се проблемом носио њен наследник: Ево…
Блиц 01.02.2025
Наша глумица Љубинка Кларић испричала је једном приликом да је њен наследник имао великих проблема са зависношћу од компјутера, те је морала чак да га шаље на терапије како би му помогао стручњак. Наиме, Љубинка је објаснила… »
„Ишао је код психолога на одвикавање“: Љубинка Кларић открила са каквим проблемима се борио њен син
Нова 01.02.2025
Наша популарна глумица својевремено је признала да је њен син имао озбиљних проблема са зависношћу од игрица, због чега је морала да потражи и стручну помоћ. Љубинка Кларић из првог брака има наследника који је у детињству… »
Вести дана »
"То треба да буде геополитичка одлука" Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026. години на сличан начин као што је то било за друге земље
Блиц пре 26 минутајош 18 повезаних
Надзорни одбор донео велику одлуку: Србин нови председник управе БМВ-а
Еуроневс пре 31 минутајош 16 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 21 минутајош 17 повезаних
Анђа у сузама постаје своја на своме: Мислила сам нећу доживети ово! Муж ми је умро, деца у иностранству, напокон ћу да легализујем кућу
Курир пре 56 минутајош 30 повезаних
Расписан конкурс за упис 900 нових полазника у Центар за основну полицијску обуку
иКрагујевац пре 16 минутајош 13 повезаних