Povezane vesti
Pevačica se odrekla familije nakon smrti muža: Ostala udovica u 29. godini, a zbog ovog je donela šok odluku: "Od sad će me…
Blic 01.02.2025
Pevačica Aleksandra Tadić Cipka u 29. godini je ostala udovica kada je u maju prošle godine preminuo njen suprug Nebojša Stojićević Jarin (53). Ona se 40 dana nakon smrti muža vratila poslovnim obavezama, a jednom prilikom je otkrila da je pomišljala da… »
Zna je cela bivša juga, slavna je i bogata, a muž je prevario sa konobaricom! Naša pevačica doživela poniženje o kom se…
Kurir 01.02.2025
Pevačica Tijana Dapčević jednom prilikom doživela je to da je partner prevari sa konobaricom, a kako su mnogi očekivali da će ta veza da pukne, to se ipak nije desilo. Naime, pevačica je rešila da suprugu pređe preko svega, pa su tako posle toga slavili… »
"Nisam imala da jedem, delila sam krompir s komšinicom" Stoja otvorila dušu o životu u nemaštini: Nakon pogibije muža sa sinom…
Kurir 01.02.2025
Mnoge poznate ličnosti prošle su preko trnja do zevzda, a mnogi su o svojim teškim trenucima otvoreno govorili u javnosti. Mnogi ne kriju da u određenim perioda života nisu imali čak ni šta da jedu. Jedna od njih je i folk pevačica Stoja Novaković. Ona… »
Pevačicu muž prevario sa konobaricom,: ona uradila nešto što mnogi nisu očekivali: "Nekad mora nešto i da se istrpi"
Blic 01.02.2025
Pevačica Tijana Dapčević jednom prilikom doživela je to da je partner prevari sa konobaricom, a kako su mnogi očekivali da će ta veza da pukne, to se ipak nije desilo. Naime, pevačica je rešila da suprugu pređe preko svega, pa su tako posle toga slavili… »
"Znala sam da sam niža klasa, Nisam imala šta da jedem": Pevačicu život nije mazio, rodila sina sa 17, pa ostala na ulici…
Blic 01.02.2025
Mnoge poznate ličnosti prošle su preko trnja do zevzda, a mnogi su o svojim teškim trenucima otvoreno govorili u javnosti. Mnogi ne kriju da u određenim perioda života nisu imali čak ni šta da jedu. Jedna od njih je i folk pevačica Stojanka Novaković… »
Vesti dana »

Vladan Milojević otvoreno priznao: „Ne znam koliko dugo ću biti trener Crvene zvezde!“
Hot sport pre 17 minutajoš 19 povezanih

Policija pojačano kontroliše saobraćaj oko pešačkih prelaza
Bujanovačke pre 23 minutajoš 13 povezanih

Uhapšen bivši ministar poljoprivrede Crne Gore: Ugrožavao bezbednost premijera Milojka Spajića
Blic pre 12 minutajoš 10 povezanih