Повезане вести
Певачица се одрекла фамилије након смрти мужа: Остала удовица у 29. години, а због овог је донела шок одлуку: "Од сад ће ме…
Блиц 01.02.2025
Певачица Александра Тадић Ципка у 29. години је остала удовица када је у мају прошле године преминуо њен супруг Небојша Стојићевић Јарин (53). Она се 40 дана након смрти мужа вратила пословним обавезама, а једном приликом је… »
Зна је цела бивша југа, славна је и богата, а муж је преварио са конобарицом! Наша певачица доживела понижење о ком се…
Курир 01.02.2025
Певачица Тијана Дапчевић једном приликом доживела је то да је партнер превари са конобарицом, а како су многи очекивали да ће та веза да пукне, то се ипак није десило. Наиме, певачица је решила да супругу пређе преко свега, па су… »
"Нисам имала да једем, делила сам кромпир с комшиницом" Стоја отворила душу о животу у немаштини: Након погибије мужа са сином…
Курир 01.02.2025
Многе познате личности прошле су преко трња до зевзда, а многи су о својим тешким тренуцима отворено говорили у јавности. Многи не крију да у одређеним периода живота нису имали чак ни шта да једу. Једна од њих је и фолк… »
Певачицу муж преварио са конобарицом,: она урадила нешто што многи нису очекивали: "Некад мора нешто и да се истрпи"
Блиц 01.02.2025
Певачица Тијана Дапчевић једном приликом доживела је то да је партнер превари са конобарицом, а како су многи очекивали да ће та веза да пукне, то се ипак није десило. Наиме, певачица је решила да супругу пређе преко свега, па су… »
"Знала сам да сам нижа класа, Нисам имала шта да једем": Певачицу живот није мазио, родила сина са 17, па остала на улици…
Блиц 01.02.2025
Многе познате личности прошле су преко трња до зевзда, а многи су о својим тешким тренуцима отворено говорили у јавности. Многи не крију да у одређеним периода живота нису имали чак ни шта да једу. Једна од њих је и фолк… »
Вести дана »
Одложено суђење студентима из Ниша ухапшеним након Видовданског протеста
Јужне вести пре 1 сатјош 29 повезаних
Никезић (ССП): Нема никакве одлуке, све је била само још једна Вућићева представа
Данас пре 1 сатјош 39 повезаних
Систем почео да штуца јутрос због брзине пријава: Комплетне цене легализације, ево колико ће вас све коштати (фото)
Блиц пре 7 минутајош 115 повезаних