Povezane vesti
Pevačica se odrekla familije nakon smrti muža: Ostala udovica u 29. godini, a zbog ovog je donela šok odluku: "Od sad će me…
Blic pre 1 sat
Pevačica Aleksandra Tadić Cipka u 29. godini je ostala udovica kada je u maju prošle godine preminuo njen suprug Nebojša Stojićević Jarin (53). Ona se 40 dana nakon smrti muža vratila poslovnim obavezama, a jednom prilikom je otkrila da je… »
"Nisam imala da jedem, delila sam krompir s komšinicom" Stoja otvorila dušu o životu u nemaštini: Nakon pogibije muža sa…
Kurir pre 3 sata
Mnoge poznate ličnosti prošle su preko trnja do zevzda, a mnogi su o svojim teškim trenucima otvoreno govorili u javnosti. Mnogi ne kriju da u određenim perioda života nisu imali čak ni šta da jedu. Jedna od njih je i folk pevačica Stoja… »
Zna je cela bivša juga, slavna je i bogata, a muž je prevario sa konobaricom! Naša pevačica doživela poniženje o kom se…
Kurir pre 2 sata
Pevačica Tijana Dapčević jednom prilikom doživela je to da je partner prevari sa konobaricom, a kako su mnogi očekivali da će ta veza da pukne, to se ipak nije desilo. Naime, pevačica je rešila da suprugu pređe preko svega, pa su tako posle toga… »
Pevačicu muž prevario sa konobaricom,: ona uradila nešto što mnogi nisu očekivali: "Nekad mora nešto i da se istrpi"
Blic pre 4 sati
Pevačica Tijana Dapčević jednom prilikom doživela je to da je partner prevari sa konobaricom, a kako su mnogi očekivali da će ta veza da pukne, to se ipak nije desilo. Naime, pevačica je rešila da suprugu pređe preko svega, pa su tako posle toga… »
"Znala sam da sam niža klasa, Nisam imala šta da jedem": Pevačicu život nije mazio, rodila sina sa 17, pa ostala na ulici…
Blic pre 5 sati
Mnoge poznate ličnosti prošle su preko trnja do zevzda, a mnogi su o svojim teškim trenucima otvoreno govorili u javnosti. Mnogi ne kriju da u određenim perioda života nisu imali čak ni šta da jedu. Jedna od njih je i folk pevačica Stojanka… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO „Više ne ćutimo. Nikome. Nikada. Ni za šta!“: Počeo specijalni program na blokadama, zapevao i hor
Nova pre 14 minutajoš 51 povezana
Srpska napredna stranka saopštila da RTS skandalozno izveštava o protestu
Beta pre 43 minutajoš 99 povezanih
Hamas oslobodio trojicu talaca, Izrael Palestince iz svojih zatora na osnovu sporazuma o primirju
Novi magazin pre 4 satijoš 21 povezana
Srbija prokockala prednost, drama u Kopenhagenu: Miša poklekao, peti meč rešava
Mondo pre 3 satajoš 17 povezanih