Povezane vesti
Oglasio se kemiš: posle razvoda sina Zorice Brunclik: Za Blic otkrio kako se sada oseća: "to nisu lepe stvari"
Blic 01.02.2025
Sin pevačice Zorice Brunclik, Đorđe Tutić se nedavno razveo, a sada je njegova supruga, voditeljka Vanja Tutić progovorila o odnosu sa bivšom svekrvom. Ona je objasnila da je ni Zorica, ni Miroljub posle razvoda nisu ni pozvali da je pitaju kako je, te… »
Svekrva me nije pozvala ni da pita kako sam, kakva pomoć... Vanja se razvela od sina Zorice Brunclik pa progovorila o odnosima…
Story 01.02.2025
Snaja Zorice Brunclik, voditeljka i urednica na televiziji Hype, Vanja Tutić, stavila je tačku na brak sa Đorđem Tutićem, posle 15 godina braka. Iako se u medijima pisalo da je treća osoba povod za razlog, Vanja je otkrila da su odlučili da se rastanu… »
Razveo se sin Zorice Brunclik od voditeljke: Bivša snajka udarila na svekrvu, progovorila o aferi sa Lukasom: "Nikad mi nije…
Blic 01.02.2025
Sin pevačice Zorice Brunclik, Đorđe Tutić se nedavno razveo, a sada je njegova supruga, voditeljka Vanja Tutić progovorila o odnosu sa bivšom svekrvom. Naime, Vanja je ranije govorila samo najlepše o folkerki i njenom suprugu, harmonikašu Miroljubu… »
Vesti dana »
Poslanici Skupštini Srbije nastavili raspravu o izglasavanju nepoverenja Vladi
Beta pre 13 minutajoš 26 povezanih
U Srbiji danas sunčano i toplo, od srede stiže intenzivan toplotni talas sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 26 povezanih
Jak zemljotres od 7,1 stepeni pogodio Japan, upozorenje na opasnost od cunamija
Nova pre 53 minutajoš 21 povezana
Tramp danas u Vašingtonu na sastancima sa Zelenskim i Netanjahuom Novo
REUC pre 48 minutajoš 18 povezanih
Metro u Barseloni ponovo radi normalno nakon požara u kom je povređeno 139 osoba
Danas pre 2 satajoš 18 povezanih