Povezane vesti

Oglasio se kemiš: posle razvoda sina Zorice Brunclik: Za Blic otkrio kako se sada oseća: "to nisu lepe stvari"

Oglasio se kemiš: posle razvoda sina Zorice Brunclik: Za Blic otkrio kako se sada oseća: "to nisu lepe stvari"

Blic pre 33 minuta
Sin pevačice Zorice Brunclik, Đorđe Tutić se nedavno razveo, a sada je njegova supruga, voditeljka Vanja Tutić progovorila o odnosu sa bivšom svekrvom. Ona je objasnila da je ni Zorica, ni Miroljub posle razvoda nisu ni pozvali da je pitaju kako je… »
Razvod sina Zorice Brunclik podigao prašinu: Vanja iznela tvrdnje, Kemiš odbio da komentariše!

Razvod sina Zorice Brunclik podigao prašinu: Vanja iznela tvrdnje, Kemiš odbio da komentariše!

Svet plus pre 5 sati
Nakon navodnog razvoda Đorđa Tutića i njegove supruge Vanje, javnost bruji o njihovom odnosu, dok je Miroljub Aranđelović Kemiš odbio da daje detaljne izjave o ovoj temi. Navodi o razvodu sina Zorice Brunclik, Đorđa Tutića, i poznate voditeljke… »
Svekrva me nije pozvala ni da pita kako sam, kakva pomoć... Vanja se razvela od sina Zorice Brunclik pa progovorila o odnosima…

Svekrva me nije pozvala ni da pita kako sam, kakva pomoć... Vanja se razvela od sina Zorice Brunclik pa progovorila o odnosima…

Story pre 8 sati
Snaja Zorice Brunclik, voditeljka i urednica na televiziji Hype, Vanja Tutić, stavila je tačku na brak sa Đorđem Tutićem, posle 15 godina braka. Iako se u medijima pisalo da je treća osoba povod za razlog, Vanja je otkrila da su odlučili da se… »
Razveo se sin Zorice Brunclik od voditeljke: Bivša snajka udarila na svekrvu, progovorila o aferi sa Lukasom: "Nikad mi nije…

Razveo se sin Zorice Brunclik od voditeljke: Bivša snajka udarila na svekrvu, progovorila o aferi sa Lukasom: "Nikad mi nije…

Blic pre 9 sati
Sin pevačice Zorice Brunclik, Đorđe Tutić se nedavno razveo, a sada je njegova supruga, voditeljka Vanja Tutić progovorila o odnosu sa bivšom svekrvom. Naime, Vanja je ranije govorila samo najlepše o folkerki i njenom suprugu, harmonikašu… »

Vesti dana »