Povezane vesti

"Najgori Osećaj U mojoj karijeri": Međedović razočaran posle poraza od Danske

"Najgori Osećaj U mojoj karijeri": Međedović razočaran posle poraza od Danske

Večernje novosti pre 46 minuta
Hamad Međedović je izgubio Elmera Moleta sa 2:1 (1:6, 6:4, 6:3)u odlučujućem meču Dejvis Kupa, pa je tako Srbija eliminisana od Danske. FOTO: Profimedia Nakon meča, Hamad Međedović je bio poprilično samokritičan, a kako kaže ovo mu je verovatno… »
Međedović se slomio posle katastrofe Srbije: "Nije trebalo da se svađam sa njima"

Međedović se slomio posle katastrofe Srbije: "Nije trebalo da se svađam sa njima"

Mondo pre 1 sat
Hamad Međedović nije mogao da sakrije razočaranje na konferenciji za medije. Od izveštača MONDA iz Kopenhagena. Hamad Međedović nije uspeo da donese prolaz Srbiji u Dejvis kupu. Posle najveće pobede u karijeri protiv Holgera Runea je dan kasnije… »
Moler pobedio Međedovića, Srbija poražena od Danske u Dejvis kupu

Moler pobedio Međedovića, Srbija poražena od Danske u Dejvis kupu

Sportski žurnal pre 2 sata
Danska će u drugom, poslednjem kolu kvalifikacija za završni turnir Dejvis kupa igrati protiv boljeg iz duela između Španije i Švajcarske. Teniska reprezentacija Srbije poražena je u Kopenhagenu od selekcije Danske rezultatom 3:2 u prvom kolu… »
„Zasmetalo mi je što to rade“: Hamad otvorio dušu posle bolne eliminacije, otkrio jadan potez rivala

„Zasmetalo mi je što to rade“: Hamad otvorio dušu posle bolne eliminacije, otkrio jadan potez rivala

Nova pre 2 sata
Hamad Međedović, srpski teniser, pričao je o bolnim momentima i porazu od Elmera Mulera u petom meču duela sa Danskom u Dejvis kupu. Nije bilo lako Hamadu nakon poraza i videlo se odmah da mu je sve to teško palo. „Osećaj se, da ne budem grub, ali… »
Šok za Srbiju na startu Dejvis kupa: Danska od 0:2 stigla do velikog trijumfa! (video)

Šok za Srbiju na startu Dejvis kupa: Danska od 0:2 stigla do velikog trijumfa! (video)

Hot sport pre 3 sata
Međedović ispustio prednost, Meler doneo pobedu Danskoj! Teniska reprezentacija Srbije poražena je od Danske sa 3:2 u kvalifikacijama za završni turnir Dejvis kupa. Odluka je pala u meču između Hamada Međedovića i Elmera Melera, gde je Danac… »
Međedović nije uspeo, teniseri Srbije poraženi od Danske u Dejvis kupu

Međedović nije uspeo, teniseri Srbije poraženi od Danske u Dejvis kupu

Vesti online pre 3 sata
Teniska reprezentacija Srbije poražena je u Kopenhagenu od selekcije Danske rezultatom 3:2 u prvom kolu kvalifikacija za finalni turnir Dejvis kupa u Bolonji. Odlučujući poen selekciji Danske doneo je Elmer Moler, koji je večeras pobedio srpskog… »
Epski raspad Srbije, eliminacija koja će dugo boleti: Hamad se pogubio u ratu sa navijačima, Danska napravila retko viđenu…

Epski raspad Srbije, eliminacija koja će dugo boleti: Hamad se pogubio u ratu sa navijačima, Danska napravila retko viđenu…

Nova pre 3 sata
Dugo će se pričati o tome kako je Danska uspela da preokrene i da od 0:2 stigne do 3:2 i tako sruši Srbiju. Eliminacija iz Dejvis kupa koja će baš dugo boleti. Čovek odluke za Srbiju trebalo je da bude rutinska pobeda protiv Elmera Mulera nakon što… »
Međedović odlično krenuo, pa stao - Srbija bez F8

Međedović odlično krenuo, pa stao - Srbija bez F8

Sportske.net pre 3 sata
Srpski teniser Hamad Međedović, poražen je od Danca Elmera Melera 2:1, pa je Srbija ostala bez završnog turnira Dejvis kupa. Po setovima je bilo 1:6, 6:4, 6:3. Srbija je vodila 2:0 protiv Danske, ali je uspela da ispusti tu pobedu. Međedovi je… »
Srbija ispustila sve tri meč lopte protiv Danske: Međedović posrnuo protiv Molera

Srbija ispustila sve tri meč lopte protiv Danske: Međedović posrnuo protiv Molera

Euronews pre 3 sata
Katastrofalan performans teniske reprezentacije Srbije u drugom danu duela sa Danskom u okviru kvalifikacija za svetsku grupu Dejvis kupa. Nakon što su počeli sa dve pobede, ispustili su sve tri meč lopte, a pobedu za domaćine overio je Elmer Moler… »
Viško o katastrofi Srbije: Želimo da znamo ko je kriv… (VIDEO)

Viško o katastrofi Srbije: Želimo da znamo ko je kriv… (VIDEO)

Sport klub pre 3 sata
Imao je šta da kaže naš komentator Nebojša Višković nakon debakla Srbije u Dejvis Kupu. Iako su nakon prvog dana vodili sa 2:0 protiv Danske, u subotu smo videli čak tri poraza srpskih tenisera, a meč koji je Hamad Međedović izgubio od Melera… »
Moler pobedio Međedovića, teniseri Srbije poraženi od Danske u Dejvis kupu

Moler pobedio Međedovića, teniseri Srbije poraženi od Danske u Dejvis kupu

Politika pre 3 sata
KOPENHAGEN – Teniska reprezentacija Srbije poražena je u Kopenhagenu od selekcije Danske rezultatom 3:2 u prvom kolu kvalifikacija za finalni turnir Dejvis kupa u Bolonji. Odlučujući poen selekciji Danske doneo je Elmer Moler, koji je večeras… »
„Počinjem da mislim da ne znam ništa o tenisu“: Kecmanovića jedna stvar frapirala posle Runea, nije verovao šta vidi

„Počinjem da mislim da ne znam ništa o tenisu“: Kecmanovića jedna stvar frapirala posle Runea, nije verovao šta vidi

Nova pre 5 sati
Holger Rune savladao je Miomira Kecmanovića sa 6:2, 6:4 i tako uspeo da izjednači na 2:2 u okršaju Srbije i Danske u okviru prvog kola kvalifikacija za Dejvis kup. Najpre je Kecmanović analizirao sam susret. „Bilo je teško, čovek je krenuo dobro… »
"Počinjem da mislim da ništa ne znam o tenisu": Kecmanović otvorio dušu posle poraza

"Počinjem da mislim da ništa ne znam o tenisu": Kecmanović otvorio dušu posle poraza

Mondo pre 5 sati
Miomir Kecmanović pričao je sa srpskim novinarima posle poraza od Runea. Od izveštača MONDA iz Kopenhagena. Miomir Kecmanović nije uspeo da reši pitanje pobednika i da donese Srbiji ključni poen protiv Danske. Holger Rune je opravdao ulogu favorita… »
"Počinjem da mislim da ne znam ništa o tenisu": Kecmanović je posle poraza od Runea sebi postavio ovo pitanje

"Počinjem da mislim da ne znam ništa o tenisu": Kecmanović je posle poraza od Runea sebi postavio ovo pitanje

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Dejvis kup reprezentacija Srbije od gotovog je napravila veresiju protiv Danske, pošto je posle poraza u dublu, izgubio i Miomir Kecmanović od Holgera Runea i čitavu priču prepustio Hamadu Međedoviću, koji u ovim momentima igra… »
"Ponekad pomislim da ne znam ništa o tenisu": Kecmanović šokirao sve izjavom nakon poraza od Runea

"Ponekad pomislim da ne znam ništa o tenisu": Kecmanović šokirao sve izjavom nakon poraza od Runea

Večernje novosti pre 5 sati
Srpski teniser Miomir Kecmanović poražen je od Holgera Runea rezultatom 2:0 čime je Danska reprezentacija došla do izjedančenja 2:2 u ukupnom rezultatu u duelu sa Srbijom u okviru Dejvis Kupa, a nakon meča srpski teniser je izneo svoje utiske. FOTO… »

Vesti dana »