Повезане вести
Међедовић није успео, тенисери Србије поражени од Данске у Дејвис купу
Вести онлине 01.02.2025
Тениска репрезентација Србије поражена је у Копенхагену од селекције Данске резултатом 3:2 у првом колу квалификација за финални турнир Дејвис купа у Болоњи. Одлучујући поен селекцији Данске донео је Елмер Молер, који је вечерас… »
Међедовић одлично кренуо, па стао - Србија без Ф8
Спортске.нет 01.02.2025
Српски тенисер Хамад Међедовић, поражен је од Данца Елмера Мелера 2:1, па је Србија остала без завршног турнира Дејвис купа. По сетовима је било 1:6, 6:4, 6:3. Србија је водила 2:0 против Данске, али је успела да испусти ту… »
"Најгори Осећај У мојој каријери": Међедовић разочаран после пораза од Данске
Вечерње новости 01.02.2025
Хамад Међедовић је изгубио Елмера Молета са 2:1 (1:6, 6:4, 6:3)у одлучујућем мечу Дејвис Купа, па је тако Србија елиминисана од Данске. ФОТО: Профимедиа Након меча, Хамад Међедовић је био поприлично самокритичан, а како каже ово… »
Међедовић се сломио после катастрофе Србије: "Није требало да се свађам са њима"
Мондо 01.02.2025
Хамад Међедовић није могао да сакрије разочарање на конференцији за медије. Од извештача МОНДА из Копенхагена. Хамад Међедовић није успео да донесе пролаз Србији у Дејвис купу. После највеће победе у каријери против Холгера… »
„Засметало ми је што то раде“: Хамад отворио душу после болне елиминације, открио јадан потез ривала
Нова 01.02.2025
Хамад Међедовић, српски тенисер, причао је о болним моментима и поразу од Елмера Мулера у петом мечу дуела са Данском у Дејвис купу. Није било лако Хамаду након пораза и видело се одмах да му је све то тешко пало. „Осећај се, да… »
Молер победио Међедовића, Србија поражена од Данске у Дејвис купу
Спортски журнал 01.02.2025
Данска ће у другом, последњем колу квалификација за завршни турнир Дејвис купа играти против бољег из дуела између Шпаније и Швајцарске. Тениска репрезентација Србије поражена је у Копенхагену од селекције Данске резултатом 3:2… »
Шок за Србију на старту Дејвис купа: Данска од 0:2 стигла до великог тријумфа! (видео)
Хот спорт 01.02.2025
Међедовић испустио предност, Мелер донео победу Данској! Тениска репрезентација Србије поражена је од Данске са 3:2 у квалификацијама за завршни турнир Дејвис купа. Одлука је пала у мечу између Хамада Међедовића и Елмера Мелера… »
Вишко о катастрофи Србије: Желимо да знамо ко је крив… (ВИДЕО)
Спорт клуб 01.02.2025
Имао је шта да каже наш коментатор Небојша Вишковић након дебакла Србије у Дејвис Купу. Иако су након првог дана водили са 2:0 против Данске, у суботу смо видели чак три пораза српских тенисера, а меч који је Хамад Међедовић… »
Србија испустила све три меч лопте против Данске: Међедовић посрнуо против Молера
Еуроневс 01.02.2025
Катастрофалан перформанс тениске репрезентације Србије у другом дану дуела са Данском у оквиру квалификација за светску групу Дејвис купа. Након што су почели са две победе, испустили су све три меч лопте, а победу за домаћине… »
Епски распад Србије, елиминација која ће дуго болети: Хамад се погубио у рату са навијачима, Данска направила ретко виђену…
Нова 01.02.2025
Дуго ће се причати о томе како је Данска успела да преокрене и да од 0:2 стигне до 3:2 и тако сруши Србију. Елиминација из Дејвис купа која ће баш дуго болети. Човек одлуке за Србију требало је да буде рутинска победа против… »
Молер победио Међедовића, тенисери Србије поражени од Данске у Дејвис купу
Политика 01.02.2025
КОПЕНХАГЕН – Тениска репрезентација Србије поражена је у Копенхагену од селекције Данске резултатом 3:2 у првом колу квалификација за финални турнир Дејвис купа у Болоњи. Одлучујући поен селекцији Данске донео је Елмер Молер… »
"Почињем да мислим да ништа не знам о тенису": Кецмановић отворио душу после пораза
Мондо 01.02.2025
Миомир Кецмановић причао је са српским новинарима после пораза од Рунеа. Од извештача МОНДА из Копенхагена. Миомир Кецмановић није успео да реши питање победника и да донесе Србији кључни поен против Данске. Холгер Руне је… »
„Почињем да мислим да не знам ништа о тенису“: Кецмановића једна ствар фрапирала после Рунеа, није веровао шта види
Нова 01.02.2025
Холгер Руне савладао је Миомира Кецмановића са 6:2, 6:4 и тако успео да изједначи на 2:2 у окршају Србије и Данске у оквиру првог кола квалификација за Дејвис куп. Најпре је Кецмановић анализирао сам сусрет. „Било је тешко, човек… »
"Понекад помислим да не знам ништа о тенису": Кецмановић шокирао све изјавом након пораза од Рунеа
Вечерње новости 01.02.2025
Српски тенисер Миомир Кецмановић поражен је од Холгера Рунеа резултатом 2:0 чиме је Данска репрезентација дошла до изједанчења 2:2 у укупном резултату у дуелу са Србијом у оквиру Дејвис Купа, а након меча српски тенисер је изнео… »
"Почињем да мислим да не знам ништа о тенису": Кецмановић је после пораза од Рунеа себи поставио ово питање
Телеграф 01.02.2025
Препоручујемо. Дејвис куп репрезентација Србије од готовог је направила вересију против Данске, пошто је после пораза у дублу, изгубио и Миомир Кецмановић од Холгера Рунеа и читаву причу препустио Хамаду Међедовићу, који у овим… »
Вести дана »
Будите на опрезу! Рхмз објавио најновију прогнозу Ево каква нас време очекује данас
Ало пре 1 сатјош 5 повезаних
Москва прекида споразуме о војној сарадњи: крај вишедеценијских договора са ове три западне земље
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Виткоф и Кушнер разговарали са украјинским званичницима: Стејт департмент открио детаље преговора
Блиц пре 7 сатијош 5 повезаних