Povezane vesti

Međedović nije uspeo, teniseri Srbije poraženi od Danske u Dejvis kupu

Međedović nije uspeo, teniseri Srbije poraženi od Danske u Dejvis kupu

Vesti online 01.02.2025
Teniska reprezentacija Srbije poražena je u Kopenhagenu od selekcije Danske rezultatom 3:2 u prvom kolu kvalifikacija za finalni turnir Dejvis kupa u Bolonji. Odlučujući poen selekciji Danske doneo je Elmer Moler, koji je večeras pobedio srpskog tenisera… »
Međedović odlično krenuo, pa stao - Srbija bez F8

Međedović odlično krenuo, pa stao - Srbija bez F8

Sportske.net 01.02.2025
Srpski teniser Hamad Međedović, poražen je od Danca Elmera Melera 2:1, pa je Srbija ostala bez završnog turnira Dejvis kupa. Po setovima je bilo 1:6, 6:4, 6:3. Srbija je vodila 2:0 protiv Danske, ali je uspela da ispusti tu pobedu. Međedovi je ubedljivo… »
"Najgori Osećaj U mojoj karijeri": Međedović razočaran posle poraza od Danske

"Najgori Osećaj U mojoj karijeri": Međedović razočaran posle poraza od Danske

Večernje novosti 01.02.2025
Hamad Međedović je izgubio Elmera Moleta sa 2:1 (1:6, 6:4, 6:3)u odlučujućem meču Dejvis Kupa, pa je tako Srbija eliminisana od Danske. FOTO: Profimedia Nakon meča, Hamad Međedović je bio poprilično samokritičan, a kako kaže ovo mu je verovatno i najgori… »
Međedović se slomio posle katastrofe Srbije: "Nije trebalo da se svađam sa njima"

Međedović se slomio posle katastrofe Srbije: "Nije trebalo da se svađam sa njima"

Mondo 01.02.2025
Hamad Međedović nije mogao da sakrije razočaranje na konferenciji za medije. Od izveštača MONDA iz Kopenhagena. Hamad Međedović nije uspeo da donese prolaz Srbiji u Dejvis kupu. Posle najveće pobede u karijeri protiv Holgera Runea je dan kasnije poražen… »
„Zasmetalo mi je što to rade“: Hamad otvorio dušu posle bolne eliminacije, otkrio jadan potez rivala

„Zasmetalo mi je što to rade“: Hamad otvorio dušu posle bolne eliminacije, otkrio jadan potez rivala

Nova 01.02.2025
Hamad Međedović, srpski teniser, pričao je o bolnim momentima i porazu od Elmera Mulera u petom meču duela sa Danskom u Dejvis kupu. Nije bilo lako Hamadu nakon poraza i videlo se odmah da mu je sve to teško palo. „Osećaj se, da ne budem grub, ali jedan… »
Moler pobedio Međedovića, Srbija poražena od Danske u Dejvis kupu

Moler pobedio Međedovića, Srbija poražena od Danske u Dejvis kupu

Sportski žurnal 01.02.2025
Danska će u drugom, poslednjem kolu kvalifikacija za završni turnir Dejvis kupa igrati protiv boljeg iz duela između Španije i Švajcarske. Teniska reprezentacija Srbije poražena je u Kopenhagenu od selekcije Danske rezultatom 3:2 u prvom kolu… »
Šok za Srbiju na startu Dejvis kupa: Danska od 0:2 stigla do velikog trijumfa! (video)

Šok za Srbiju na startu Dejvis kupa: Danska od 0:2 stigla do velikog trijumfa! (video)

Hot sport 01.02.2025
Međedović ispustio prednost, Meler doneo pobedu Danskoj! Teniska reprezentacija Srbije poražena je od Danske sa 3:2 u kvalifikacijama za završni turnir Dejvis kupa. Odluka je pala u meču između Hamada Međedovića i Elmera Melera, gde je Danac slavio sa… »
Viško o katastrofi Srbije: Želimo da znamo ko je kriv… (VIDEO)

Viško o katastrofi Srbije: Želimo da znamo ko je kriv… (VIDEO)

Sport klub 01.02.2025
Imao je šta da kaže naš komentator Nebojša Višković nakon debakla Srbije u Dejvis Kupu. Iako su nakon prvog dana vodili sa 2:0 protiv Danske, u subotu smo videli čak tri poraza srpskih tenisera, a meč koji je Hamad Međedović izgubio od Melera bio je… »
Srbija ispustila sve tri meč lopte protiv Danske: Međedović posrnuo protiv Molera

Srbija ispustila sve tri meč lopte protiv Danske: Međedović posrnuo protiv Molera

Euronews 01.02.2025
Katastrofalan performans teniske reprezentacije Srbije u drugom danu duela sa Danskom u okviru kvalifikacija za svetsku grupu Dejvis kupa. Nakon što su počeli sa dve pobede, ispustili su sve tri meč lopte, a pobedu za domaćine overio je Elmer Moler koji… »
Epski raspad Srbije, eliminacija koja će dugo boleti: Hamad se pogubio u ratu sa navijačima, Danska napravila retko viđenu…

Epski raspad Srbije, eliminacija koja će dugo boleti: Hamad se pogubio u ratu sa navijačima, Danska napravila retko viđenu…

Nova 01.02.2025
Dugo će se pričati o tome kako je Danska uspela da preokrene i da od 0:2 stigne do 3:2 i tako sruši Srbiju. Eliminacija iz Dejvis kupa koja će baš dugo boleti. Čovek odluke za Srbiju trebalo je da bude rutinska pobeda protiv Elmera Mulera nakon što je… »
Moler pobedio Međedovića, teniseri Srbije poraženi od Danske u Dejvis kupu

Moler pobedio Međedovića, teniseri Srbije poraženi od Danske u Dejvis kupu

Politika 01.02.2025
KOPENHAGEN – Teniska reprezentacija Srbije poražena je u Kopenhagenu od selekcije Danske rezultatom 3:2 u prvom kolu kvalifikacija za finalni turnir Dejvis kupa u Bolonji. Odlučujući poen selekciji Danske doneo je Elmer Moler, koji je večeras pobedio… »
"Počinjem da mislim da ništa ne znam o tenisu": Kecmanović otvorio dušu posle poraza

"Počinjem da mislim da ništa ne znam o tenisu": Kecmanović otvorio dušu posle poraza

Mondo 01.02.2025
Miomir Kecmanović pričao je sa srpskim novinarima posle poraza od Runea. Od izveštača MONDA iz Kopenhagena. Miomir Kecmanović nije uspeo da reši pitanje pobednika i da donese Srbiji ključni poen protiv Danske. Holger Rune je opravdao ulogu favorita i… »
„Počinjem da mislim da ne znam ništa o tenisu“: Kecmanovića jedna stvar frapirala posle Runea, nije verovao šta vidi

„Počinjem da mislim da ne znam ništa o tenisu“: Kecmanovića jedna stvar frapirala posle Runea, nije verovao šta vidi

Nova 01.02.2025
Holger Rune savladao je Miomira Kecmanovića sa 6:2, 6:4 i tako uspeo da izjednači na 2:2 u okršaju Srbije i Danske u okviru prvog kola kvalifikacija za Dejvis kup. Najpre je Kecmanović analizirao sam susret. „Bilo je teško, čovek je krenuo dobro da igra… »
"Ponekad pomislim da ne znam ništa o tenisu": Kecmanović šokirao sve izjavom nakon poraza od Runea

"Ponekad pomislim da ne znam ništa o tenisu": Kecmanović šokirao sve izjavom nakon poraza od Runea

Večernje novosti 01.02.2025
Srpski teniser Miomir Kecmanović poražen je od Holgera Runea rezultatom 2:0 čime je Danska reprezentacija došla do izjedančenja 2:2 u ukupnom rezultatu u duelu sa Srbijom u okviru Dejvis Kupa, a nakon meča srpski teniser je izneo svoje utiske. FOTO: M… »
"Počinjem da mislim da ne znam ništa o tenisu": Kecmanović je posle poraza od Runea sebi postavio ovo pitanje

"Počinjem da mislim da ne znam ništa o tenisu": Kecmanović je posle poraza od Runea sebi postavio ovo pitanje

Telegraf 01.02.2025
Preporučujemo. Dejvis kup reprezentacija Srbije od gotovog je napravila veresiju protiv Danske, pošto je posle poraza u dublu, izgubio i Miomir Kecmanović od Holgera Runea i čitavu priču prepustio Hamadu Međedoviću, koji u ovim momentima igra odlučujući… »

Vesti dana »