Povezane vesti
Manekenka iz Survivora u braku sa bivšim dečkom naše poznate voditeljke: „Kad je čuo da sam se razvela, odmah je stupio u…
Nova 01.02.2025
Nekadašnja manekenka Katarina Vučetić popularnost je stekla učešćem u Survivoru 2010. godine, posle čega se povukla iz javnosti. Javnost je prvi put čula za Katarinu kada je pre učešća u Survivoru spasila život jednog čoveka koji je želeo da skoči sa… »
"Čim sam se razvela krenuo je u akciju" Naša voditelja bila u braku sa najboljim drugom, a onda rodila dete bivšem mužu svoje…
Kurir 01.02.2025
Bivša voditeljka i manekenka Katarina Vučetić u skladnom je braku sa bivšim mužem svoje koleginice Rade Radanović, koji je bio u rijaliti programu "Survivor" 2010. godine. Katarina je oduvek privlačila pažnju svojim atraktivnim izgledom, a prvi brak je… »
"Čim je saznao da sam se razvela krenuo je u akciju": Voditeljka bila u braku sa najboljim drugom, a onda rodila dete bivšem…
Blic 01.02.2025
Bivša voditeljka i manekenka Katarina Vučetić u skladnom je braku sa bivšim mužem svoje koleginice Rade Radanović, koji je bio u rijaliti programu "Survivor" 2010. godine. Katarina je oduvek privlačila pažnju svojim atraktivnim izgledom, a prvi brak je… »
Vesti dana »
Obeleženo 15 meseci od pogibije 16 ljudi pod nadstrešnicom Železničke stanice (FOTO)
NoviSad.com pre 26 minutajoš 12 povezanih
Upozorenje RHMZ na nizak vodostaj na Dunavu, tokom dana očekuju se snežne padavine
RTV pre 4 satijoš 19 povezanih
Petrov: Sudstvo se mora zaštititi od politike, ali ne i otrgnuti od Ustava i države
RTV pre 1 satjoš 12 povezanih