Povezane vesti
Manekenka iz Survivora u braku sa bivšim dečkom naše poznate voditeljke: „Kad je čuo da sam se razvela, odmah je stupio u…
Nova 01.02.2025
Nekadašnja manekenka Katarina Vučetić popularnost je stekla učešćem u Survivoru 2010. godine, posle čega se povukla iz javnosti. Javnost je prvi put čula za Katarinu kada je pre učešća u Survivoru spasila život jednog čoveka koji je želeo da… »
"Čim sam se razvela krenuo je u akciju" Naša voditelja bila u braku sa najboljim drugom, a onda rodila dete bivšem mužu…
Kurir 01.02.2025
Bivša voditeljka i manekenka Katarina Vučetić u skladnom je braku sa bivšim mužem svoje koleginice Rade Radanović, koji je bio u rijaliti programu "Survivor" 2010. godine. Katarina je oduvek privlačila pažnju svojim atraktivnim izgledom, a prvi… »
"Čim je saznao da sam se razvela krenuo je u akciju": Voditeljka bila u braku sa najboljim drugom, a onda rodila dete bivšem…
Blic 01.02.2025
Bivša voditeljka i manekenka Katarina Vučetić u skladnom je braku sa bivšim mužem svoje koleginice Rade Radanović, koji je bio u rijaliti programu "Survivor" 2010. godine. Katarina je oduvek privlačila pažnju svojim atraktivnim izgledom, a prvi… »
Vesti dana »

Žarkovo: Tri osobe povređene kada se automobil zaleteo na građane, napadač uhapšen
Euronews pre 55 minutajoš 15 povezanih

Beograd na nogama pred protest studenata, incident u Žarkovu, troje povređeno
BBC News pre 0 minutajoš 8 povezanih