Povezane vesti

Za 6 meseci izgubila celu porodicu: Tužna životna priča Izvorinke Milošević lomi i najhrabrija srca

Za 6 meseci izgubila celu porodicu: Tužna životna priča Izvorinke Milošević lomi i najhrabrija srca

Mondo 01.02.2025
Kako bi se spasila usamljenosti uzela je kućnog ljubimca – malu maltezerku Bebu, koja joj je značila sve. Međutim, i ona je izdahnula, i to na pevačicinim rukama. Pevačica narodne muzike Izvorinka Milošević, godinama unazad se ne eksponira u javnosti, te… »
"Izgubila sam celu porodicu": Smrt za smrću u domu naše pevačice, sada je usamljena, a ovako priča o bolnoj temi

"Izgubila sam celu porodicu": Smrt za smrću u domu naše pevačice, sada je usamljena, a ovako priča o bolnoj temi

Blic 01.02.2025
Pevačica Izvornika Milošević godinama unazad se ne eksponira u javnosti, te se o njenom životu veoma malo zna, ipak njena sudbina je bila veoma bolna. Izvornika je rođena 19. januara 1954. godine, u Neresnici, a otkako je kročila u estradni svet njena… »
"Izgubila sam celu porodicu" Tužna životna priča Izvorinke Milošević će vas strašno rastužiti, detalji koji lome i najhrabrije…

"Izgubila sam celu porodicu" Tužna životna priča Izvorinke Milošević će vas strašno rastužiti, detalji koji lome i najhrabrije…

Kurir 01.02.2025
Pevačica Izvorinka Milošević godinama unazad se ne eksponira u javnosti, te se o njenom životu veoma malo zna, ipak njena sudbina je bila veoma bolna. Izvornika je rođena 19. januara 1954. godine, u Neresnici, a otkako je kročila u estradni svet njena… »

Vesti dana »