Povezane vesti

Za 6 meseci izgubila celu porodicu: Tužna životna priča Izvorinke Milošević lomi i najhrabrija srca

Za 6 meseci izgubila celu porodicu: Tužna životna priča Izvorinke Milošević lomi i najhrabrija srca

Mondo pre 6 dana
Kako bi se spasila usamljenosti uzela je kućnog ljubimca – malu maltezerku Bebu, koja joj je značila sve. Međutim, i ona je izdahnula, i to na pevačicinim rukama. Pevačica narodne muzike Izvorinka Milošević, godinama unazad se ne eksponira u… »
"Izgubila sam celu porodicu": Smrt za smrću u domu naše pevačice, sada je usamljena, a ovako priča o bolnoj temi

"Izgubila sam celu porodicu": Smrt za smrću u domu naše pevačice, sada je usamljena, a ovako priča o bolnoj temi

Blic pre 6 dana
Pevačica Izvornika Milošević godinama unazad se ne eksponira u javnosti, te se o njenom životu veoma malo zna, ipak njena sudbina je bila veoma bolna. Izvornika je rođena 19. januara 1954. godine, u Neresnici, a otkako je kročila u estradni svet… »
"Izgubila sam celu porodicu" Tužna životna priča Izvorinke Milošević će vas strašno rastužiti, detalji koji lome i…

"Izgubila sam celu porodicu" Tužna životna priča Izvorinke Milošević će vas strašno rastužiti, detalji koji lome i…

Kurir pre 6 dana
Pevačica Izvorinka Milošević godinama unazad se ne eksponira u javnosti, te se o njenom životu veoma malo zna, ipak njena sudbina je bila veoma bolna. Izvornika je rođena 19. januara 1954. godine, u Neresnici, a otkako je kročila u estradni svet… »

Vesti dana »