Povezane vesti
Limož pokazao Zvezdi kako sa Asvelom: Maledon ne može sam, tim iz Liona poražen pred dolazak u Beograd!
Telegraf 01.02.2025
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde će u okviru 25. kola Evrolige na svom terenu igrati protiv Asvela iz Liona, koji je pred dolazak u Beograd poražen u gostima od Limoža u okviru prvenstva Francuske. Bilo je 84:81 za ekipu koju predvodi Žan… »
Košarkaš Partizana uhvaćen na meču KLS-a dan posle poraza u večitom derbiju: Ovako je iskoristio slobodan dan
Telegraf 01.02.2025
Preporučujemo. Košarkaši Partizana su poraženi od strane Crvene zvezde u novom večitom derbiju koji je odigran u okviru 24. kola Evrolige, gde su crveno-beli bili bolji sa 73:71. Crno-beli su bili formalni domaćin u ovom meču, zbog čega im poraz i… »
"Zašto uvek ja?": Branko Lazić se javio dan nakon derbija, ovako je proslavio pobedu dresom Nemanje Nedovića
Telegraf 01.02.2025
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde su upisali veoma važnu pobedu protiv Partizana u okviru 24. kola Evrolige, slavili su crveno-beli sa 73:71 i to nakon što je Nemanja Nedović pogodio dva od tri slobodna bacanja na samo sekund do kraja, čime je… »
Sferopulos nakon derbija oprezan pred Igokeu: "Energija mora bit ina najvišem nivou, oni su odlično vođen tim"
Telegraf 01.02.2025
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde slavili su protiv Partizana u večitom derbiju u okviru 24. kola Evrolige i već su crveno-beli otputovali za Banjaluku, gde će u Laktašima igrati protiv Igokee u okviru 19. kola ABA lige, gde će crveno-beli… »
Karlik Džons se oglasio o faulu Sterlinga Brauna i odluci sudija: "Ne slažem se sa odlukom, ali..."
Telegraf 01.02.2025
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan u večitom derbiju koji se igrao u okviru 24. kola Evrolige. Posle meča, plejmejker Partizana Karlik Džons izneo je svoje utiske za BC Partizan TV. - Težak poraz u utakmici koju smo mogli… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 8 satijoš 33 povezane

Kovačević: Dok sam dekan neću pozvati policiju da interveniše protiv studenata, niti ću pokretati disciplinske postupke
Novi magazin pre 1 satjoš 29 povezanih

Sahranjeni stradali u Kočanima; Kocevski: Nepoštovanje zakona i korupcija uzrok nesreće
RTS pre 4 satijoš 62 povezane

Kokanović: Načelnik Mačvanskog okruga automobilom naleteo na decu, među njima bile i moje ćerke
N1 Info pre 7 satijoš 21 povezana

„Taktika salame“ vlasti u Srbiji: Nemački mediji o upotrebi zvučnog oružja tokom protesta
N1 Info pre 4 satijoš 31 povezana