Повезане вести

Лимож показао Звезди како са Асвелом: Маледон не може сам, тим из Лиона поражен пред долазак у Београд!

Лимож показао Звезди како са Асвелом: Маледон не може сам, тим из Лиона поражен пред долазак у Београд!

Телеграф 01.02.2025
Препоручујемо. Кошаркаши Црвене звезде ће у оквиру 25. кола Евролиге на свом терену играти против Асвела из Лиона, који је пред долазак у Београд поражен у гостима од Лиможа у оквиру првенства Француске. Било је 84:81 за екипу… »
Кошаркаш Партизана ухваћен на мечу КЛС-а дан после пораза у вечитом дербију: Овако је искористио слободан дан

Кошаркаш Партизана ухваћен на мечу КЛС-а дан после пораза у вечитом дербију: Овако је искористио слободан дан

Телеграф 01.02.2025
Препоручујемо. Кошаркаши Партизана су поражени од стране Црвене звезде у новом вечитом дербију који је одигран у оквиру 24. кола Евролиге, где су црвено-бели били бољи са 73:71. Црно-бели су били формални домаћин у овом мечу… »
"Зашто увек ја?": Бранко Лазић се јавио дан након дербија, овако је прославио победу дресом Немање Недовића

"Зашто увек ја?": Бранко Лазић се јавио дан након дербија, овако је прославио победу дресом Немање Недовића

Телеграф 01.02.2025
Препоручујемо. Кошаркаши Црвене звезде су уписали веома важну победу против Партизана у оквиру 24. кола Евролиге, славили су црвено-бели са 73:71 и то након што је Немања Недовић погодио два од три слободна бацања на само… »
Сферопулос након дербија опрезан пред Игокеу: "Енергија мора бит ина највишем нивоу, они су одлично вођен тим"

Сферопулос након дербија опрезан пред Игокеу: "Енергија мора бит ина највишем нивоу, они су одлично вођен тим"

Телеграф 01.02.2025
Препоручујемо. Кошаркаши Црвене звезде славили су против Партизана у вечитом дербију у оквиру 24. кола Евролиге и већ су црвено-бели отпутовали за Бањалуку, где ће у Лакташима играти против Игокее у оквиру 19. кола АБА лиге, где… »
Карлик Џонс се огласио о фаулу Стерлинга Брауна и одлуци судија: "Не слажем се са одлуком, али..."

Карлик Џонс се огласио о фаулу Стерлинга Брауна и одлуци судија: "Не слажем се са одлуком, али..."

Телеграф 01.02.2025
Препоручујемо. Кошаркаши Црвене звезде савладали су Партизан у вечитом дербију који се играо у оквиру 24. кола Евролиге. После меча, плејмејкер Партизана Карлик Џонс изнео је своје утиске за БЦ Партизан ТВ. - Тежак пораз у… »

Вести дана »