Повезане вести

Вучић посетио раднике Градске чистоће и однео им храну "Поносан на њих и срећан што сам неко време могао да проведем са овим…

Вучић посетио раднике Градске чистоће и однео им храну "Поносан на њих и срећан што сам неко време могао да проведем са овим…

Курир 01.02.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић посетио је вечерас раднике Градске чистоће, приликом чега им је донео храну, али је остао и да разговара са њима. - У нашој земљи, а и у свету, завладала нека нова мода да се слави… »
Вучић обишао раднике Градске чистоће: Поносан сам на оне који раде у најтежим условима

Вучић обишао раднике Градске чистоће: Поносан сам на оне који раде у најтежим условима

РТВ 01.02.2025
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић обишао је вечерас раднике Јавно комуналног предузећа "Градска чистоћа" и поручио да је поносан на људе који се боре за све нас и свој посао обављају у најтежим условима. "У нашој… »
Вучић обишао раднике "Градске чистоће": Поносан на људе који свој посао обављају у најтежим условима

Вучић обишао раднике "Градске чистоће": Поносан на људе који свој посао обављају у најтежим условима

Телеграф 01.02.2025
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић обишао је вечерас раднике Јавно комуналног предузећа "Градска чистоћа" и поручио да је поносан на људе који се боре за све нас и свој посао обављају у најтежим условима. "У… »
Вучиц́ обишао раднике Градске чистоц́е

Вучиц́ обишао раднике Градске чистоц́е

Спутник 01.02.2025
Председник Србије Александар Вучиц́ обишао је вечерас раднике Јавно комуналног предузец́а "Градска чистоц́а" и поручио да је поносан на људе који се боре за све нас и свој посао обављају у најтежим условима. "У нашој земљи, а… »
Вучић обишао раднике Градске чистоће: Поносан сам оне који раде у најтежим условима

Вучић обишао раднике Градске чистоће: Поносан сам оне који раде у најтежим условима

Еуроневс 01.02.2025
Председник Србије Александар Вучић обишао је вечерас раднике Јавно комуналног предузећа "Градска чистоћа" и поручио да је поносан на људе који се боре за све нас и свој посао обављају у најтежим условима. "У нашој земљи, а и у… »

Вести дана »