Povezane vesti

Vučić posetio radnike Gradske čistoće i odneo im hranu "Ponosan na njih i srećan što sam neko vreme mogao da provedem sa…

Vučić posetio radnike Gradske čistoće i odneo im hranu "Ponosan na njih i srećan što sam neko vreme mogao da provedem sa…

Kurir 01.02.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetio je večeras radnike Gradske čistoće, prilikom čega im je doneo hranu, ali je ostao i da razgovara sa njima. - U našoj zemlji, a i u svetu, zavladala neka nova moda da se slavi nerad, a ne rad… »
Vučić obišao radnike Gradske čistoće: Ponosan sam na one koji rade u najtežim uslovima

Vučić obišao radnike Gradske čistoće: Ponosan sam na one koji rade u najtežim uslovima

RTV 01.02.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je večeras radnike Javno komunalnog preduzeća "Gradska čistoća" i poručio da je ponosan na ljude koji se bore za sve nas i svoj posao obavljaju u najtežim uslovima. "U našoj zemlji, a i u… »
Vučić obišao radnike "Gradske čistoće": Ponosan na ljude koji svoj posao obavljaju u najtežim uslovima

Vučić obišao radnike "Gradske čistoće": Ponosan na ljude koji svoj posao obavljaju u najtežim uslovima

Telegraf 01.02.2025
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je večeras radnike Javno komunalnog preduzeća "Gradska čistoća" i poručio da je ponosan na ljude koji se bore za sve nas i svoj posao obavljaju u najtežim uslovima. "U našoj zemlji, a i u… »
Vučić obišao radnike Gradske čistoće

Vučić obišao radnike Gradske čistoće

Sputnik 01.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je večeras radnike Javno komunalnog preduzeća "Gradska čistoća" i poručio da je ponosan na ljude koji se bore za sve nas i svoj posao obavljaju u najtežim uslovima. "U našoj zemlji, a i u svetu… »
Vučić obišao radnike Gradske čistoće: Ponosan sam one koji rade u najtežim uslovima

Vučić obišao radnike Gradske čistoće: Ponosan sam one koji rade u najtežim uslovima

Euronews 01.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je večeras radnike Javno komunalnog preduzeća "Gradska čistoća" i poručio da je ponosan na ljude koji se bore za sve nas i svoj posao obavljaju u najtežim uslovima. "U našoj zemlji, a i u svetu… »

Vesti dana »