Povezane vesti

Vučić sa radnicima Gradske čistoće: Ponosan sam na one koji rade u najtežim uslovima

Vučić sa radnicima Gradske čistoće: Ponosan sam na one koji rade u najtežim uslovima

RTS 02.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je sinoć radnike beogradskog Javnog komunalnog preduzeća "Gradska čistoća" u pogonu "Zvezdara" i poručio da je ponosan na ljude koji se bore za sve nas i svoj posao obavljaju u najtežim uslovima… »
Vučić sa radnicima Gradske čistoće: Posetio sam prave radnike

Vučić sa radnicima Gradske čistoće: Posetio sam prave radnike

NIN 02.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je sinoć radnike Gradske čistoće, kako je naveo, prave radnike, i doneo im hranu. "U našoj zemlji, a i u svetu, zavladala neka nova moda da se slavi nerad, a ne rad. Zato sam večeras odlučio da posetim… »
Vučić „spontano“ odneo pljeskavice radnicima Gradske čistoće

Vučić „spontano“ odneo pljeskavice radnicima Gradske čistoće

Vreme 02.02.2025
Dok Srbija vri, predsednik Aleksandar Vučić nastavlja da brine o običnom čoveku i sve nesebično objavljuje na Instagramu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić snimio je za svoju stranicu na Instagramu kako ulazi u prostorije Gradske čistoće u… »
VIDEO: Vučić radnicima beogradske "Čistoće" odneo dve pune kese pljeskavica

VIDEO: Vučić radnicima beogradske "Čistoće" odneo dve pune kese pljeskavica

Radio 021 02.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je sinoć radnike JKP "Gradska čistoća" u Beogradu, doneo im dve pune kese pljeskavica i poručio da je ponosan što može provesti neko vreme u njihovom društvu. "U našoj zemlji, a i u svetu, zavladala… »
Vučić radnicima „Gradske čistoće“ odneo večeras dve kese pljeskavica (VIDEO)

Vučić radnicima „Gradske čistoće“ odneo večeras dve kese pljeskavica (VIDEO)

Danas 02.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je večeras radnike Javnog komunalnog preduzeća „Gradska čistoća“ u Beogradu, doneo im pune dve kese pljeskavica i poručio da je ponosan što može provesti neko vreme u njihovom društvu. „U našoj… »
Vučić posetio radnike Gradske čistoće i doneo im hranu: "Ponosan na njih i srećan što sam proveo vreme s divnim ljudima"…

Vučić posetio radnike Gradske čistoće i doneo im hranu: "Ponosan na njih i srećan što sam proveo vreme s divnim ljudima"…

Blic 01.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je posetio radnike Gradske čistoće. On im je doneo hranu i razgovarao s njima, a sve objavio na svom "Instagram" profilu. - U našoj zemlji, a i u svetu, zavladala neka nova moda da se slavi nerad, a ne rad… »

Vesti dana »