Povezane vesti
Vučić sa radnicima Gradske čistoće: Ponosan sam na one koji rade u najtežim uslovima
RTS 02.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je sinoć radnike beogradskog Javnog komunalnog preduzeća "Gradska čistoća" u pogonu "Zvezdara" i poručio da je ponosan na ljude koji se bore za sve nas i svoj posao obavljaju u najtežim uslovima… »
Vučić sa radnicima Gradske čistoće: Posetio sam prave radnike
NIN 02.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je sinoć radnike Gradske čistoće, kako je naveo, prave radnike, i doneo im hranu. "U našoj zemlji, a i u svetu, zavladala neka nova moda da se slavi nerad, a ne rad. Zato sam večeras odlučio da posetim… »
Vučić „spontano“ odneo pljeskavice radnicima Gradske čistoće
Vreme 02.02.2025
Dok Srbija vri, predsednik Aleksandar Vučić nastavlja da brine o običnom čoveku i sve nesebično objavljuje na Instagramu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić snimio je za svoju stranicu na Instagramu kako ulazi u prostorije Gradske čistoće u… »
VIDEO: Vučić radnicima beogradske "Čistoće" odneo dve pune kese pljeskavica
Radio 021 02.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je sinoć radnike JKP "Gradska čistoća" u Beogradu, doneo im dve pune kese pljeskavica i poručio da je ponosan što može provesti neko vreme u njihovom društvu. "U našoj zemlji, a i u svetu, zavladala… »
Vučić radnicima „Gradske čistoće“ odneo večeras dve kese pljeskavica (VIDEO)
Danas 02.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je večeras radnike Javnog komunalnog preduzeća „Gradska čistoća“ u Beogradu, doneo im pune dve kese pljeskavica i poručio da je ponosan što može provesti neko vreme u njihovom društvu. „U našoj… »
Vučić posetio radnike Gradske čistoće i doneo im hranu: "Ponosan na njih i srećan što sam proveo vreme s divnim ljudima"…
Blic 01.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je posetio radnike Gradske čistoće. On im je doneo hranu i razgovarao s njima, a sve objavio na svom "Instagram" profilu. - U našoj zemlji, a i u svetu, zavladala neka nova moda da se slavi nerad, a ne rad… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 6 satijoš 33 povezane

Dekan fizičkog fakulteta ministarki: Dođite i uhapsite ceo fakultet!
Serbian News Media pre 3 satajoš 26 povezanih

Građani počeli da organizuju zborove: Studenti FON-a u blokadi najavili priručnik za okupljanja
Danas pre 6 satijoš 19 povezanih

Genasys tvrdi da u Beogradu nije korišten LRAD uređaj, ali se poziva na izvještaj Earshota
Al Jazeera pre 10 satijoš 31 povezana