Povezane vesti
"Htela sam da ga zagrlim, a on me nije ni prepoznao": Andreana Čekić o susretu s ocem nakon mnogo godina
Mondo 02.02.2025
Andreana Čekić tvrdi da joj je teško pao susret sa ocem posle mnogo godina, kada su se sreli nakon što im je odnos zahladneo. Pevačica Andreana Čekić je jednom prilikom ispričala da su se njeni roditelji rastali ne pod tako sjajnim okolnostima, pa joj je… »
Andreana Čekić srela oca nakon mnogo godina on je nije prepoznao! Bolno priznanje pevačice: Htela sam da ga zagrlim, a on je...…
Kurir 02.02.2025
Andreana Čekić tvrdi da joj je teško pao susret sa ocem posle mnogo godina, kada su se sreli nakon što im je odnos zahladneo. Pevačica je jednom prilikom ispričala da su se njeni roditelji rastali ne pod tako sjajnim okolnostima, pa joj je to i danas… »
Vesti dana »
Inicijativa za opstanak poljoprivrednika: Pregovori u ministarstvu bez stvarne namere da se problemi reše
Insajder pre 2 satajoš 21 povezana
SSP: Šapić najavio svetionik u Beogradu, taman za prekookeanski brod kad stigne do Akvarijuma
Beta pre 3 satajoš 25 povezanih
Dizel i benzin do 27. februara skuplji za po dva dinara po litru
RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 25 povezanih
Vrhovni sud SAD poništio Trampove carine zbog prekoračenja predsedničkih ovlašćenja
Beta pre 40 minutajoš 26 povezanih
Britanski mediji: Plan napada SAD na Iran uključuje ciljanje pojedinaca, moguću smenu režima
Večernje novosti pre 1 satjoš 23 povezane