Povezane vesti
"Htela sam da ga zagrlim, a on me nije ni prepoznao": Andreana Čekić o susretu s ocem nakon mnogo godina
Mondo 02.02.2025
Andreana Čekić tvrdi da joj je teško pao susret sa ocem posle mnogo godina, kada su se sreli nakon što im je odnos zahladneo. Pevačica Andreana Čekić je jednom prilikom ispričala da su se njeni roditelji rastali ne pod tako sjajnim okolnostima, pa joj je… »
Andreana Čekić srela oca nakon mnogo godina on je nije prepoznao! Bolno priznanje pevačice: Htela sam da ga zagrlim, a on je...…
Kurir 02.02.2025
Andreana Čekić tvrdi da joj je teško pao susret sa ocem posle mnogo godina, kada su se sreli nakon što im je odnos zahladneo. Pevačica je jednom prilikom ispričala da su se njeni roditelji rastali ne pod tako sjajnim okolnostima, pa joj je to i danas… »
Vesti dana »
Novi kvar na "Rzavu", sistem gubi 70 litara vode u sekundi, zaseda Štab za vanredne situacije
Euronews pre 3 satajoš 58 povezanih
Kraljevo: Isti mediji opet dele budžetski novac, i ovaj konkurs obeležio niz neregularnosti, tvrde zaposleni u nezavsnim medijima
Glas Šumadije pre 1 satjoš 20 povezanih
Sud u Crnoj Gori: Objavljivanje Skaj prepiski u kojima se pominje Andrej Vučić od javnog značaja
Mašina pre 55 minutajoš 16 povezanih
Novi Beograd u lošoj poziciji - gladović poručio: Radnički je dobio prve dve utakmice, ali mi se nećemo predati do kraja
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih
Zelenski poslao hitno pismo Trampu: Nedostaje nam opreme za PVO; FSB uhapsila agenta Kijeva u Rjazanjskoj oblasti
RTS pre 40 minutajoš 21 povezana