Povezane vesti
Na nastup pevačice (52) niko nije došao, gazda odbio da joj plati: "Bili smo samo konobar i ja, toga se dobro sećam"
Blic pre 3 sata
Pevačica Nina Badrić (52) je prošle godine proslavila 30 godina svoje karijere, a sada se za hrvatske medije prisetila svojih početaka. Nina danas važi za jednu od najpoznatijih hrvatskih pevačica, a sada je otkrila kako je izgledao njen prvi… »
"Na prvom nastupu smo bili samo konobar i ja": Snimala s Merlinom i Goranom Ivaniševićem, a gazda nije hteo da je plati
Mondo pre 4 sati
Pevačica se prisetila nastupa na koji niko nije došao. Nina Badrić (52) prošle godine je proslavila 30 godina karijere i za to je primila i nagradu, a jednom prilikom je otkrila da je oduvek znala da će se baviti muzikom. Počela je sa amaterskim… »
Na njen nastup nije došao niko: Bili smo samo konobar i ja! Nina Badrić otkrila šta je poručila gazdi lokala kad je odbio…
Kurir pre 4 sati
Nina Badrić (52) prošle godine je proslavila 30 godina karijere i za to je primila i nagradu. - Jako puno mi znači. Setiš se odakle si krenuo, te neke borbe, svega što te dočekalo na tom putu. Najvažnije je to da u meni ima još jako puno pesama i… »
Vesti dana »
Nastavljena blokada u novom sadu: Studenti u blokadi najavili da na Mostu slobode ostaju do danas u 15 sati
Kurir pre 6 minutajoš 26 povezanih
Promrzle demonstrante u Novom Sadu dočekali čaj i palačinke, podrška Mire Banjac i Madone
BBC News pre 11 minutajoš 19 povezanih
Tramp uveo carine Kanadi, Meksiku i Kanadi, najavljene kontramere
BBC News pre 1 satjoš 15 povezanih
Policija u Novom Sadu uhapsila mladića zbog sumnje da je počinio teško ubistvo
Euronews pre 41 minutajoš 15 povezanih