Повезане вести
На наступ певачице (52) нико није дошао, газда одбио да јој плати: "Били смо само конобар и ја, тога се добро сећам"
Блиц 02.02.2025
Певачица Нина Бадрић (52) је прошле године прославила 30 година своје каријере, а сада се за хрватске медије присетила својих почетака. Нина данас важи за једну од најпознатијих хрватских певачица, а сада је открила како је… »
"На првом наступу смо били само конобар и ја": Снимала с Мерлином и Гораном Иванишевићем, а газда није хтео да је плати
Мондо 02.02.2025
Певачица се присетила наступа на који нико није дошао. Нина Бадрић (52) прошле године је прославила 30 година каријере и за то је примила и награду, а једном приликом је открила да је одувек знала да ће се бавити музиком. Почела… »
На њен наступ није дошао нико: Били смо само конобар и ја! Нина Бадрић открила шта је поручила газди локала кад је одбио да…
Курир 02.02.2025
Нина Бадрић (52) прошле године је прославила 30 година каријере и за то је примила и награду. - Јако пуно ми значи. Сетиш се одакле си кренуо, те неке борбе, свега што те дочекало на том путу. Најважније је то да у мени има још… »
Вести дана »
Епстин, Иран и Тејлор Свифт: Кризе које су довеле до оставке Кира Стармера
BBC News пре 40 минутајош 71 повезана
Ројтерс: Превозници не снижавају цене авио-карата иако цена горива пада
РТС пре 30 минутајош 36 повезаних