Povezane vesti
FOTO, VIDEO: Završena blokada Mosta slobode - kraj protesta u Novom Sadu
Radio 021 02.02.2025
Most slobode biće blokiran do 18 časova. 18.05 - Drugi dan protesta i blokade u Novom Sadu za vas su pratili Dragana Prica Kovačević, Aleksandra Reves, Marija Bulić, Jelena Georgiev i Zoran Strika. 18.00 - Završena je blokada Mosta slobode koja je… »
Blokada Mosta slobode do 18h, studenti čiste prostor na mostu i oko njega
NoviSad.com 02.02.2025
Novi Sad – Blokada Mosta slobode biće završena danas u 18 časova, odlučeno je na građanskom plenumu. Juče su blokirana sva tri mosta u Novom Sadu povodom tri meseca od pada nadstrešnice Železničke stanice i pogibije 15 ljudi. Žeželjev most i… »
Blokada Mosta slobode produžena do 18 sati, da bi se ceo prostor očistio
Moj Novi Sad 02.02.2025
Blokada Mosta slobode je produžena za tri sata odnosno do 18 časova. Tako je izgalasano na prvom građanskom plenumu na raskrscnici kod Mosta slobode u kojem su zajedno učestvovali studenti i prisutni građani. Odlučeno je tako kako bi se ceo prostor… »
Nastavlja se blokada Mosta slobode do 15 časova
Moj Novi Sad 02.02.2025
Drugi dan blokade Mosta slobode nastavlja se danas do 15 časova. Trenutno je buđenje i sređivanje prostora oko Mosta slobode. Dešavanja možete pratiti uživo na studentskom prenosu Plan dešavanja za danas: 9 - 11 sati - jutarnje mentalno… »
Vesti dana »

“Pumpamo do kraja” – studenti iz više pravaca idu peške za Beograd
Vesti online pre 50 minutajoš 36 povezanih

CINS: Zastareo postupak protiv Nikole Petrovića u slučaju „Meklaren“
Danas pre 4 satijoš 7 povezanih

Vučić na sednici Glavnog odbora SNS: Ostalo još pet dana do pokušaja revolucije, dok sam živ neću prihvatiti nikakvu prelaznu vladu
RTV pre 1 satjoš 35 povezanih

Slavica Đukić Dejanović: Plate prosvetnim radnicima u štrajku smanjivane u skladu s zakonom
Serbian News Media pre 1 satjoš 33 povezane

Na dan žena pijan maltretirao majku u kući: Uhapšen nasilnik iz Zemuna, pretio mami, pa završio u pritvoru!
Kurir pre 32 minutajoš 26 povezanih