Povezane vesti
Vedrana Rudan otkrila uz čije stihove bi volela da je pokopaju: “Na sahrani mi pustite…”
Vesti online 02.02.2025
Književnica Vedrana Rudan u novoj kolumni otvoreno je podelila detalje o trenutnom zdravstvenom stanju, otkrivajući da bi na sahrani volela da joj puste pesmu Džonija Keša. Ona se u emotivnom i iskrenom tekstu osvrnula na sve prepreke koje joj je… »
"Na sahrani mi pustite pesmu..." Vedrana Rudan iskazala svoju želju, objavljeno ražalostilo mnoge: Razdire mi dušu
Kurir 02.02.2025
Vedrana Rudan je u svojoj novoj kolumni, objavljenoj na portalu "Rudan.info", otvoreno podelila detalje o svom trenutnom zdravstvenom stanju, ne skrivajući izazove s kojima se suočava. U emotivnom i iskrenom tekstu, osvrnula se na sve prepreke koje je… »
„Sve je moguće, moderna medicina je čudo“: Vedrana Rudan u novoj kolumni o svom zdravstvenom stanju
Nova 02.02.2025
Hrvatska književnica Vedrana Rudan objavila je novi tekst na svom blogu. Vedrana Rudan je u svojoj novoj kolumni, objavljenoj na portalu „ Rudan.info„, otvoreno podelila detalje o svom trenutnom zdravstvenom stanju. U emotivnom i iskrenom tekstu… »
Vesti dana »

„Pumpamo do kraja“ – studenti idu peške za Beograd (blog)
Novi magazin pre 25 minutajoš 56 povezanih

Burna sednica skupštine u Požegi: Usvojeno svih 12 tačaka, odbornici opozicije blokirali sto predsednice parlamenta (foto)
Blic pre 9 satijoš 13 povezanih

U borbi za plate: Krivične prijave i novi protesti prosvetnih radnika
Vreme pre 9 satijoš 19 povezanih

Sudar brodova u Severnom moru – spasena posada, zapaljeni tanker prevozio kerozin za američku vojsku
RTS pre 5 satijoš 27 povezanih

Zelenski stigao u Saudijsku Arabiju, sutra razgovori delegacija Ukrajine i SAD
Danas pre 5 satijoš 26 povezanih