Povezane vesti
Vedrana Rudan otkrila uz čije stihove bi volela da je pokopaju: “Na sahrani mi pustite…”
Vesti online 02.02.2025
Književnica Vedrana Rudan u novoj kolumni otvoreno je podelila detalje o trenutnom zdravstvenom stanju, otkrivajući da bi na sahrani volela da joj puste pesmu Džonija Keša. Ona se u emotivnom i iskrenom tekstu osvrnula na sve prepreke koje joj je bolest… »
„Sve je moguće, moderna medicina je čudo“: Vedrana Rudan u novoj kolumni o svom zdravstvenom stanju
Nova 02.02.2025
Hrvatska književnica Vedrana Rudan objavila je novi tekst na svom blogu. Vedrana Rudan je u svojoj novoj kolumni, objavljenoj na portalu „ Rudan.info„, otvoreno podelila detalje o svom trenutnom zdravstvenom stanju. U emotivnom i iskrenom tekstu… »
"Na sahrani mi pustite pesmu..." Vedrana Rudan iskazala svoju želju, objavljeno ražalostilo mnoge: Razdire mi dušu
Kurir 02.02.2025
Vedrana Rudan je u svojoj novoj kolumni, objavljenoj na portalu "Rudan.info", otvoreno podelila detalje o svom trenutnom zdravstvenom stanju, ne skrivajući izazove s kojima se suočava. U emotivnom i iskrenom tekstu, osvrnula se na sve prepreke koje je… »
Vesti dana »
Vujić: Netačne tvrdnje da odredbe pravosudnih zakona stavljaju van snage preporuke Venecijanske komisije
Blic pre 12 minutajoš 38 povezanih
Paunović: Nema elemenata za istragu o navodnoj simulaciji upotrebe zvučnog topa
Pravo u centar pre 5 satijoš 12 povezanih
Olenik pozvan na informativni razgovor povodom slučaja “zvučni top”
Euronews pre 11 minutajoš 25 povezanih
Uskraćeni smo za još jedan istorijski trenutak na mundijalu! Pogledajte kako je debitant ostao bez velikog uspeha
Kurir pre 8 satijoš 36 povezanih