Povezane vesti
Vedrana Rudan otkrila uz čije stihove bi volela da je pokopaju: “Na sahrani mi pustite…”
Vesti online 02.02.2025
Književnica Vedrana Rudan u novoj kolumni otvoreno je podelila detalje o trenutnom zdravstvenom stanju, otkrivajući da bi na sahrani volela da joj puste pesmu Džonija Keša. Ona se u emotivnom i iskrenom tekstu osvrnula na sve prepreke koje joj je bolest… »
„Sve je moguće, moderna medicina je čudo“: Vedrana Rudan u novoj kolumni o svom zdravstvenom stanju
Nova 02.02.2025
Hrvatska književnica Vedrana Rudan objavila je novi tekst na svom blogu. Vedrana Rudan je u svojoj novoj kolumni, objavljenoj na portalu „ Rudan.info„, otvoreno podelila detalje o svom trenutnom zdravstvenom stanju. U emotivnom i iskrenom tekstu… »
"Na sahrani mi pustite pesmu..." Vedrana Rudan iskazala svoju želju, objavljeno ražalostilo mnoge: Razdire mi dušu
Kurir 02.02.2025
Vedrana Rudan je u svojoj novoj kolumni, objavljenoj na portalu "Rudan.info", otvoreno podelila detalje o svom trenutnom zdravstvenom stanju, ne skrivajući izazove s kojima se suočava. U emotivnom i iskrenom tekstu, osvrnula se na sve prepreke koje je… »
Vesti dana »

UŽIVO Skupština Srbije: Bakarec o Bačulovu i „čudnoj aplikaciji“, Branko Ružić sprečen da prisustvuje, Vulinov poslanik čestitao rođendan Putinu (VIDEO/FOTO)
Danas pre 10 minutajoš 33 povezane

Predsednik Vučić otvara "ložionicu" Pomozite ljudima da dođu do dokumenata najvažnija će biti legalizacija
Dnevnik pre 35 minutajoš 18 povezanih

U Ivanjici bez struje više hiljada domaćinstava; Vanredna situacija u još tri opštine
B92 pre 1 satjoš 12 povezanih