Povezane vesti

Deca su to videla samo jednom: Vanja Tutić otkrila zašto je napustila sina Zorice Brunclik

Deca su to videla samo jednom: Vanja Tutić otkrila zašto je napustila sina Zorice Brunclik

Story pre 6 dana
Snaja Zorice Brunclik, voditeljka i urednica Hype televizije, prvi put posle godinu i po dana progovorila je o razvodu od svog supruga Đorđa Tutića. Vanja i Đorđe bili su u braku 15 godina, a tokom tog vremena imali su uspona i padova u svojoj… »
Zorica Brunclik poklonila Vanji Tutić jeftin poklon umesto luksuznog Cartier-a?!

Zorica Brunclik poklonila Vanji Tutić jeftin poklon umesto luksuznog Cartier-a?!

Svet plus pre 6 dana
Vanja Tutić, poznata voditeljka i bivša supruga Đorđa Tutića, sina pevačice Zorice Brunclik, nedavno je podelila zanimljivu priču o poklonu koji je dobila od svoje svekrve. Poklon, o kojem je ranije mislila da je luksuzni "Cartier", pokazao se kao… »
Da li je sve bio lažni sjaj: Zorica Brunclik snajki poklonila vredan nakit, ali je istina porazila

Da li je sve bio lažni sjaj: Zorica Brunclik snajki poklonila vredan nakit, ali je istina porazila

Svet & Skandal pre 6 dana
Bivša snaja Zorice Brunclik otkrila istinu o poklonu koji je dobila od pevačice Vanja Tutić, bivša supruga Đorđa Tutića, odlučila je da javnosti otkrije detalje svog odnosa sa pevačicinim sinom. Nakon nedavnog razvoda, Vanja je odlučila da… »
"Pompezno mi je poklonila narukvicu, zlatar mi je rekao da je fejk": Bivša snajka Zorice Brunclik ispričala šok priču: "Ovo…

"Pompezno mi je poklonila narukvicu, zlatar mi je rekao da je fejk": Bivša snajka Zorice Brunclik ispričala šok priču: "Ovo…

Blic pre 6 dana
Sin pevačice Zorice Brunclik, Đorđe Tutić se nedavno razveo, a njegova žen Vanja Tutić progovorila o jednom gestu svekrve. Naime, bivša snaja Zorice Brunclik, Vanja dobila je na poklon, narukvicu od svekrve, za koju se, kako ona tvrdi, ispostavilo… »

Vesti dana »