Povezane vesti

Deca su to videla samo jednom: Vanja Tutić otkrila zašto je napustila sina Zorice Brunclik

Deca su to videla samo jednom: Vanja Tutić otkrila zašto je napustila sina Zorice Brunclik

Story 02.02.2025
Snaja Zorice Brunclik, voditeljka i urednica Hype televizije, prvi put posle godinu i po dana progovorila je o razvodu od svog supruga Đorđa Tutića. Vanja i Đorđe bili su u braku 15 godina, a tokom tog vremena imali su uspona i padova u svojoj ljubavi… »
Zorica Brunclik poklonila Vanji Tutić jeftin poklon umesto luksuznog Cartier-a?!

Zorica Brunclik poklonila Vanji Tutić jeftin poklon umesto luksuznog Cartier-a?!

Svet plus 02.02.2025
Vanja Tutić, poznata voditeljka i bivša supruga Đorđa Tutića, sina pevačice Zorice Brunclik, nedavno je podelila zanimljivu priču o poklonu koji je dobila od svoje svekrve. Poklon, o kojem je ranije mislila da je luksuzni "Cartier", pokazao se kao daleko… »
Da li je sve bio lažni sjaj: Zorica Brunclik snajki poklonila vredan nakit, ali je istina porazila

Da li je sve bio lažni sjaj: Zorica Brunclik snajki poklonila vredan nakit, ali je istina porazila

Svet & Skandal 02.02.2025
Bivša snaja Zorice Brunclik otkrila istinu o poklonu koji je dobila od pevačice Vanja Tutić, bivša supruga Đorđa Tutića, odlučila je da javnosti otkrije detalje svog odnosa sa pevačicinim sinom. Nakon nedavnog razvoda, Vanja je odlučila da podeli svoje… »
"Pompezno mi je poklonila narukvicu, zlatar mi je rekao da je fejk": Bivša snajka Zorice Brunclik ispričala šok priču: "Ovo…

"Pompezno mi je poklonila narukvicu, zlatar mi je rekao da je fejk": Bivša snajka Zorice Brunclik ispričala šok priču: "Ovo…

Blic 02.02.2025
Sin pevačice Zorice Brunclik, Đorđe Tutić se nedavno razveo, a njegova žen Vanja Tutić progovorila o jednom gestu svekrve. Naime, bivša snaja Zorice Brunclik, Vanja dobila je na poklon, narukvicu od svekrve, za koju se, kako ona tvrdi, ispostavilo da je… »

Vesti dana »