Povezane vesti

Protest na motovima u Nišu i u Šapcu: Ćutanja je dosta!

Protest na motovima u Nišu i u Šapcu: Ćutanja je dosta!

Nova pre 6 dana
Posle tri novosadska, Nišlije su se danas u 4 okupile na četiri mosta u svom gradu, odakle su krenuli ka Trgu kralja Milana, a još jedan protest na mostu je održan u Šapcu. Protestna akcija u nedelju simbolizuje tri meseca od pada nadstrešnice sa 15… »
Tužiteljka Savović: Podrška studentima pokazala društveni konsenzus za promenom

Tužiteljka Savović: Podrška studentima pokazala društveni konsenzus za promenom

Radio 021 pre 6 dana
Tužiteljka Bojana Savović kaže da je podrška studentskim protestima iz svih struktura društva pokazala da postoji opšti društveni konsenzus "da mi posle ovoga moramo nešto promeniti". Ona je dodala da je u slučaju procesuiranja odgovornih za… »
Tužiteljka Savović: Podrška studentima pokazala društveni konsenzus da moramo nešto promeniti

Tužiteljka Savović: Podrška studentima pokazala društveni konsenzus da moramo nešto promeniti

Danas pre 6 dana
Podrška studentskim protestima, koja je došla iz svih struktura društva pokazala je da postoji jedan opšti društveni konsenzus da mi posle ovoga moramo nešto promeniti i da više ništa neće biti isto, kaže tužiteljka Bojana Savović. Dodaje i da… »

N1 Info pre 6 dana
Podrška studentskim protestima, koja je došla iz svih struktura društva pokazala je da postoji jedan opšti društveni konsenzus da mi posle ovoga moramo nešto promeniti i da više ništa neće biti isto, kaže tužiteljka Bojana Savović. Dodaje i da… »

Novi magazin pre 6 dana
Stojaković: Izlaz je u ispunjenju studentskih zahteva, institucije da rade svoj posao

Stojaković: Izlaz je u ispunjenju studentskih zahteva, institucije da rade svoj posao

Danas pre 7 dana
Lazar Stojaković, student čiji su privatni podaci objavljeni u Novostima i koga je BIA zvala na razgovor, kaže za N1 da su studenti posle tri meseca nominovani za Nobelovu nagradu za mir, ali da i dalje nemaju istinu o dokumentaciji o nadstrešnici… »

Vesti dana »