Повезане вести

Звезда после дербија срушила Игокеу након преокрета: Милер-Мекинтајер блистао на тешком гостовању

Звезда после дербија срушила Игокеу након преокрета: Милер-Мекинтајер блистао на тешком гостовању

Нова 02.02.2025
Кошаркаши Црвене звезде победили су Игокеу у Лакташима резултатом 82:92, у мечу 19. кола АБА лиге. Игокеа је одлично отворила меч, блистао је Радошић, па је на семафору брзо стајало 13:3. Звезда је након тајм-аута ухватила… »
''Партизан игра врхунску кошарку, са врхунским тренером, а ми...''

''Партизан игра врхунску кошарку, са врхунским тренером, а ми...''

Спортске.нет 02.02.2025
Вечерас од 20 часова у Београдској арени Партизан ће дочекати екипу СЦ Дербија. Биће то меч 19. кола АдмитралБет АБА лиге, а гости из Подгорице препуштају улогу апсолутног фаворита црно-белима, иако је СЦ Дерби прошле сезоне… »
После дербија, СЦ Дерби - Жељко и Балша најавили дуел са Подгоричанима

После дербија, СЦ Дерби - Жељко и Балша најавили дуел са Подгоричанима

Спортске.нет 02.02.2025
Два дана после драме у Београдској арени и пораза у последњим секундама утакмице од Црвене звезде у дербију 21. кола Евролиге (71:73), кошаркаши Партизана вечерас дочекују подгорички СЦ Дерби у утакмици 19. кола АдмиралБет АБА… »
Никола Јокић испратио вечити дерби: Недовић је тај… (ВИДЕО)

Никола Јокић испратио вечити дерби: Недовић је тај… (ВИДЕО)

Спорт клуб 02.02.2025
Никола Јокић игра сезону из снова у НБА лиги, али троструки МВП има времена да испрати дешавања у Евролиги. Посебно су му наравно у фокусу Црвена звезда и Партизан. Вероватно најбољи играч данашњице испратио је дуел вечитих у… »
Мијовић: Партизан апсолутни фаворит

Мијовић: Партизан апсолутни фаворит

Спортски журнал 02.02.2025
Студентски центар вечерас гостује Партизану. Петар Мијовић, тренер СЦ Дербија, нема дилему да његов тим вечерас у Београду, очекује један од најтежих противника у регионалном такмичењу: - Партизан је апсолутни фаворит, без… »
Вера, жеља и Недовић

Вера, жеља и Недовић

Политика 02.02.2025
“Црвено-бели” славили у последњој секунди утакмице у којој нису блистали. – Већ данас ново искушења и дуел против Игокее у АБА лиги. Није било лепо, није било квалитетно, али се на крају гледа само резултат. А Црвена звезда је… »
Јокић: Послао сам поруку Недовићу после дербија Партизан – Звезда

Јокић: Послао сам поруку Недовићу после дербија Партизан – Звезда

Данас 02.02.2025
Кошаркаши Црвене звезде и Партизана одиграли су спектакуларан евролигашки дерби, а исти је испратио и најбољи кошаркаш на свету Никола Јокић. Он је након победе Денвера над Филаделфијом резултатом 137:134 кратко прокоментарисао… »

Вести дана »