Povezane vesti
Vanredna profesorka FPN-a: Studenti pomerili granice i u fokus stavili borbu za pravedniju Srbiju
N1 Info 02.02.2025
Protest studenata i podrška koju imaju iz svih segmenata društva pokazuje da je ovo jedan društveni događaj koji je pomerio granice i u sam fokus stavio pitanje pravde, solidarnosti i borbe za pravedniju Srbiju, kaže vanredna profesorka Fakulteta… »
Vanredna profesorka FPN-a: Studenti pomerili granice i u fokus stavili borbu za pravedniju Srbiju
Novi magazin 02.02.2025
Protest studenata i podrška koju imaju iz svih segmenata društva pokazuje da je ovo jedan društveni događaj koji je pomerio granice i u sam fokus stavio pitanje pravde, solidarnosti i borbe za pravedniju Srbiju, kaže vanredna profesorka Fakulteta… »
Vesti dana »
Krunić i Danilina u četvrtfinalu Rolan Garosa u dubl konkurenciji
Dnevnik pre 46 minutajoš 47 povezanih
Jeste li iznenađeni? Evo ko je igrač sezone u Ligi šampiona: UEFA odredila najbolje, ovo je i idealni tim elitnog takmičenja!
Kurir pre 41 minutajoš 48 povezanih
"Ja bih prvi bio u lazi da je sve normalno" Darko Lazić prokomentarisao situaciju Mine Kostić, pa pojurio na ćerkin koncert: Žena kolima došla po njega (video)
Blic pre 31 minutajoš 20 povezanih
Uhapšen odbegli vozač u Nišu: Pijan odbio alkotest, pa pokušao da podmiti saobraćajce
Insajder pre 3 satajoš 19 povezanih