Povezane vesti
"To ime je u opticaju, dogovaramo se" Sloba Radanović progovorio o prinovi i renoviranju kuće
Kurir 02.02.2025
Sloba Radanović vredno radi u Srbiji i u inostranstvu, a uveliko ima i radove na novoj kući, o čemu je sada progovorio. - Znam sve i radio sam i ne stidim se ničega da radim. Ali kažem, oni trenutno rade vrhunski svoj posao, oni su plaćeni za to - počeo… »
"Dece nikad dosta, ne bežim od toga": Sloba Radanović progovorio o radovima na kući, supruzi i proširenju porodice
Blic 02.02.2025
Pevač Sloba Radanović vredno radi u Srbiji i u inostranstvu, a uveliko ima i radove na novoj kući, o čemu je sada progovorio u razgovoru za "Blic". - Znam sve i radio sam i ne stidim se ničega da radim. Ali kažem, oni trenutno rade vrhunski svoj posao… »
Vesti dana »

"Izgubio je vid na jednom oku": Ambasadorka Izraela u Srbiji o stanju Alona Ohela nakon zarobljeništva u Gazi
Mondo pre 2 satajoš 31 povezana

Počela grejna sezona u Srbiji! Članovi svakog domaćinstva trebalo bi da znaju kada se grejanje ne prekida
Kurir pre 49 minutajoš 22 povezane

Stručnjak objasnio na koja 3 načina banke moraju da pomognu klijentima koji ne mogu da otplate kredit
Telegraf pre 1 satjoš 22 povezane