Povezane vesti
"To ime je u opticaju, dogovaramo se" Sloba Radanović progovorio o prinovi i renoviranju kuće
Kurir 02.02.2025
Sloba Radanović vredno radi u Srbiji i u inostranstvu, a uveliko ima i radove na novoj kući, o čemu je sada progovorio. - Znam sve i radio sam i ne stidim se ničega da radim. Ali kažem, oni trenutno rade vrhunski svoj posao, oni su plaćeni za to - počeo… »
"Dece nikad dosta, ne bežim od toga": Sloba Radanović progovorio o radovima na kući, supruzi i proširenju porodice
Blic 02.02.2025
Pevač Sloba Radanović vredno radi u Srbiji i u inostranstvu, a uveliko ima i radove na novoj kući, o čemu je sada progovorio u razgovoru za "Blic". - Znam sve i radio sam i ne stidim se ničega da radim. Ali kažem, oni trenutno rade vrhunski svoj posao… »
Vesti dana »

Zajedničko saopštenje dekana fakulteta u sastavu Univerziteta u Kragujevcu: Podrška rektoru i rektorskom kolegijumu
Glas Šumadije pre 3 minutajoš 32 povezane

Predsednik Vučić: Nudim Beograd kao mesto dijaloga za sve svetske sukobe, živimo u vreme najvećih sukoba i podela (VIDEO)
RTV pre 8 minutajoš 30 povezanih

Dvojica ubijenih u pucnjavi u Dalasu u objektu Službe za imigraciju
BBC News pre 1 satjoš 29 povezanih

Oglasili se iz zvezde: Evo zašto Sferopulos nije dao izjavu posle poraza od CSKA
Kurir pre 43 minutajoš 39 povezanih