Povezane vesti
"Oteli su mi firmu nakon smrti muža, duguju mi 120 miliona" Elma Sinanović više neće da ćuti! Javno progovorila o ljudima koji…
Kurir 02.02.2025
Elma Sinanović progovorila je o detaljima iz privatnog života o kojima do sada nikada nije govorila. Pevačica je otkrila da su joj nakon što je ostala bez supruga ostala i bez firme kao i da joj duguju 120 miliona dinara. - Krčka se nešto, polako. Ne bih… »
"Oteli su mi firmu nakon smrti muža. Ljudi kojima sam verovala su me izdali": Pevačica (50) o ovome do sada nije govorila…
Blic 02.02.2025
Pevačica Elma Sinanović pričala je o privatnom životu i detaljima o kojima do sada nije govorila javno. Naime, Elma je otkrila da li joj se desilo da joj je neko uzeo pesmu, a onda je priznala i da su joj oteli i firmu nakon smrti muža. - Desilo se… »
Vesti dana »
Novi kvar na "Rzavu", sistem gubi 70 litara vode u sekundi, zaseda Štab za vanredne situacije
Euronews pre 1 satjoš 53 povezane
Tepić (SSP): I tužilaštvo u Srbiji ima uvid u skaj prepisku kriminalaca ali ne reaguje
Radio sto plus pre 25 minutajoš 8 povezanih
Crna prognoza ukrajinskih medija: Trampova administracija "progutala" Putinov nuklearni ultimatum i okrenula leđa Kijevu!
Kurir pre 15 minutajoš 15 povezanih
ANEM: Projektno sufinansiranje – Alou i Informeru 58 miliona, Radoici 50 miliona na medijskim konkursima! Milioni za Alo, Informer...
Volim Zrenjanin pre 50 minutajoš 13 povezanih