Povezane vesti
"Oteli su mi firmu nakon smrti muža, duguju mi 120 miliona" Elma Sinanović više neće da ćuti! Javno progovorila o ljudima koji…
Kurir 02.02.2025
Elma Sinanović progovorila je o detaljima iz privatnog života o kojima do sada nikada nije govorila. Pevačica je otkrila da su joj nakon što je ostala bez supruga ostala i bez firme kao i da joj duguju 120 miliona dinara. - Krčka se nešto, polako. Ne bih… »
"Oteli su mi firmu nakon smrti muža. Ljudi kojima sam verovala su me izdali": Pevačica (50) o ovome do sada nije govorila…
Blic 02.02.2025
Pevačica Elma Sinanović pričala je o privatnom životu i detaljima o kojima do sada nije govorila javno. Naime, Elma je otkrila da li joj se desilo da joj je neko uzeo pesmu, a onda je priznala i da su joj oteli i firmu nakon smrti muža. - Desilo se… »
Vesti dana »

U Srbiji cene lične potrošnje 0,2 odsto više nego u julu, a 4,7 odsto više nego godinu pre
Jugmedia pre 2 satajoš 32 povezane

Većina toplana u Srbiji povećala cenu grejanja za predstojeću sezonu
Forbes pre 3 satajoš 20 povezanih

Ubistvo Čarlija Kirka: Osumnjičeni ima 22 godine i priznao je ocu šta je uradio, tvrde američki mediji
BBC News pre 14 minutajoš 23 povezane

Zborovi građana Zrenjanina pozivaju na protest u SUBOTU! “Zrenjanin pripada slobodnim građanima!” PROTEST, 13.09.2025 17:30h
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 16 povezanih

Spremite se za snažno nevreme, očekuje nas potop RHMZ upozorava, večeras ove delove zemlje čekaju kiša, vetar i grad
Alo pre 44 minutajoš 34 povezane