Povezane vesti
Pevačica usred emisije doživela infarkt: Bio je neopisivo jak, mislila sam da nikada neće prestati! Ivana Peters opisala kroz…
Kurir 02.02.2025
Pevačica Ivana Peters sa nepunih 40 godina doživela je infarkt, i to usred emisije. Ona se veoma mlada suočila sa zdravstvenim problemom, a jednom prilikom otkrila je koje je simptome imala. - Bol je bio neopisivo jak i mislila sam da nikada neće… »
"Bol je neopisivo jak, onesvestila sam se": Pevačica je imala infarkt usred emisije, ovako danas živi zbog zdravstvenih…
Blic 02.02.2025
Pevačica Ivana Peters sa nepunih 40 godina doživela je infarkt, i to usred emisije. Ona se veoma mlada suočila sa zdravstvenim problemom, a jednom prilikom otkrila je koje je simptome imala. - Bol je bio neopisivo jak i mislila sam da nikada neće… »
Vesti dana »
(Foto) ovo je majka koja je stradala kod Trstenika! Mladić automobilom prešao u suprotnu traku i direktno pokosio porodicu: Deca povređena, vozilo smrskano!
Kurir pre 30 minutajoš 35 povezanih
Pretučen književnik Vladimir Arsenijević u Beogradu, uoči komemoracije u organizaciji NVO
Beta pre 7 satijoš 13 povezanih
(Foto) Završena komemoracija povodom 31. godišnjice zločina u Srebrenici, sahranjeni posmrtni ostaci 10 žrtava
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 28 povezanih