Povezane vesti
Milan Milićević, građevinski inženjer o nalazu veštaka o uzrocima pada nadstrešnice
Pravda 02.02.2025
Autor: Milan Milićević, građevinski inženjer. Moje mišljenje o „NALAZU I MIŠLjENjU VEŠTAKA“ od 20.11.2024 (čitaj NALAZ), a u svetlu mišljenja Slobodana Maldinija od 28.01.2025. Pre svega, Maldini je izrekao neistinu (što reče Ivan Radak „nije on to dobro… »
Inženjer Milićević o nalazu veštaka o uzrocima pada nadstrešnice: Kocke na krovu jesu imale važnu ulogu
Forbes 02.02.2025
Autor: Milan Milićević, građevinski inženjer Moje mišljenje o „NALAZU I MIŠLJENJU VEŠTAKA“ od 20.11.2024 (čitaj NALAZ), a u svetlu mišljenja Slobodana Maldinija od 28.01.2025. Pre svega, Maldini je izrekao neistinu (što reče Ivan Radak „nije on to dobro… »
Vesti dana »
Rezolucija Evropskog parlamenta: Srbija stagnira zbog vladavine prava i spoljne politike
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 17 povezanih
Janjić (SRCE): Rezolucija EP nikad oštrija, uperena je protiv vlasti u Srbiji a ne protiv naroda
Beta pre 1 satjoš 21 povezana
'Ponosan sam na sve': Dalić više nije selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske
BBC News pre 37 minutajoš 41 povezana
Poslanici Skupštine Srbije završili načelnu raspravu, započeo pretres amandmana o 18 tačaka dnevnog reda
RTS pre 42 minutajoš 24 povezane